Sari la conținut

Range Rover Evoque

1

Nu prea sunt eu pasionat de masini, sau sunt, dar nu sunt genul care sa fie innebunit sa-si schimbe masina cat mai des. Am o masina de 6 ani, merge impecabil si nu ma gandesc sa o schimb.

Dar, daca ar trebui sa-mi schimb masina si daca mi-as permite, mi-as cumpara fara doar si poate Range Rover Evoque Coupe Prestige Si4.

Am vazut-o cand am trecut prin Cluj inainte de Craciun si din punctul meu de vedere este o masina care arata foarte bine.

Nu este prea eleganta, este o masina cu o forma sportiva ceea ce pentru mine este un plus. Stiu, e SUV si mie nu prea imi plac, dar e un SUV mai micut.

Si daca nu o sa fie Evoque, urmatoarea mea masina as vrea sa fie un Audi S3, sunt ani buni de cand o admir pe strada si inca nu m-am saturat.

Voi ce parere aveti de ea? Daca ar fi sa trebuiasca sa va schimbati masina, pentru ce ati opta?

P.S. Mi-am adus aminte de aceast Evoque in urma postului lui Cabral, cel de aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. irina 15 Jan 2013 @ 17:11

    Honda. Civic. Noul Civic.

    Raspunde
  2. cipri 15 Jan 2013 @ 21:47

    as opta pt. o masina second, audi a6 2011

    Raspunde
  3. Alex 15 Jan 2013 @ 23:08

    Probabil un Volkswagen Passat CC – 2010; Daca nu probabil si eu tot Audi A6

    Raspunde
  4. Simina 16 Jan 2013 @ 11:39

    Prima mea masinuta este un Opel Corsa, care imi este foarte drag. Imi place foarte mult noul Opel Mokka si tare mi-ar placea unul in momentul de fata :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)