Sari la conținut

Care este rolul hostesei?

hosetessIn mare parte merg la un singur restaurant/terasa/pub. Merg acolo ca este foarte aproape de casa si imi este mai comod asa. Mancarea este buna, bautura la fel, preturile sunt decente.

De vreo luna a aparut o hostesa la intrarea in terasa. Terasa pentru ca acum, pe timpul verii, nimeni nu mai intra in local, toti stau la terasa.

Eu nu pricep care este rolul hostesei in conditiile in care terasa are maxim 20 de mese. Adica… dintr-o privire iti dai seama si singur care masa este libera si care nu.

Si totusi a aparut o ea. Buna de altfel, nu straluceste, dar este ok. Si totusi… care este rolul ei. Te duce la masa? Te duce… face 5 pasi si deja esti la oricare masa din terasa. Apoi se intoarce si se pune la intrare. E ca o statuie. Mai misca cand vine cineva.

Ma intreb… care este rolul ei ca eu nu-l pricep. Numai sa te conduca pana la o masa? Rolul ei este sa faca cinci pasi atunci cand apare cate un client nou? Numai atat?

In rest nu face altceva, face numai ce v-am descris mai sus.

Si pentru asta ia 12 milioane pe luna, 5 ore pe zi (mi-au zis chelnerii). Daca este mult sau putin voi stiti…

Eu nu price de ce ar angaja cineva o asemenea persoana care in cazul de fata nu este buna la nimic. La o teresa imensa, la un restaurant mare, ok, inteleg, atunci cand omul nu are de unde sa stie pe unde este o masa libera ii vad rostul, dar la 20 de de mese?

Poate ma lamuriti si pe mine… poate…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. Ciprian 25 Jul 2013 @ 08:55

    Chiar nu te-ai prins!? :-P Ii mai tine si ea de cald patronului si sa fie justificare s-a infintat postul de hostesa!

    Raspunde
  2. Alin 25 Jul 2013 @ 09:48

    Scoate o bancnota de 100 de Euro, si o sa-ti arate dupa aia care este rolul ei acolo !

    Raspunde
  3. criserb 25 Jul 2013 @ 10:23

    Bre voi chiar suneteti rai, mai rai ca mine :)

    Raspunde
  4. Ina 25 Jul 2013 @ 11:15

    Hostesa da o nota de high-class locatiei. Faptul ca te conduce spre o masa libera, iti face rost de un scaun in plus fata de cele de la masa, daca este nevoie, ar trebui sa te faca sa te simti important. Da ideea ca restaurantului ii pasa de tine. In plus, cei care sunt deja la mese nu vor fi deranjati de fiecare client care intreaba daca e liber scaunul neocupat si daca poate sa il ia sau de cei care trec prin spatele lor, in drum spre masa libera (cand exista un alt traseu spre aceasta, fara posibilitate de a deranja pe cineva)

    Raspunde
  5. Cristi 25 Jul 2013 @ 13:56

    atrage… clientii :D

    Raspunde
  6. ramona 26 Jul 2013 @ 12:06

    de acord cu Ina, dar … ca la noi, toate fetele sunt catalogate direct ca fiind “usoare”. incercati sa stati si voi 5 ore in picioare fara sa faceti aproape nimic! vi se mai pare asa mult 1200? poate fata investeste mai mult de jumatate sa aiba o prezenta agreabila! din punctul de vedere al patronului, daca el considera ca-i aduce mai multi clienti un astfel de post, ce aveti impotriva. poate avea si 5 mese!!!

    Raspunde
  7. criserb 26 Jul 2013 @ 12:16

    @ramona – nu a zis nimeni ca este usor, doar ca nu inteleg rolul… atata tot.

    Raspunde
  8. ramona 26 Jul 2013 @ 12:21

    reciteste mesajul inei! asa care ar fi avantajul unui scaun tapisat in fata unuia din fier forjat?ca tot jos stam!

    Raspunde
  9. Alin 26 Jul 2013 @ 21:40

    Ramona, toate fetele sunt “usoare”. Fiecare aveti un pret. Unele il au mai mare, altele mai mic. Dar sunteti doar nste bucati de carne pe care le poti cumpara. Trebuie doar sa ai bani

    Raspunde
  10. ramona 28 Jul 2013 @ 11:48

    alin!(intentionat scris cu “a” mic) ai vazut filmul “Propunere indecenta”? cred ca te-ai duce pe mult mai putin. din cate lasi sa se-nteleaga esti sclavul banului.mai sunt si alte valori in viata. asa gandesti si despre mama si sora ta? dar probabil ca nu ai daca asa gandesti tu despre femei! poate ai fost crescut de o lupoaica(sau de 2 tati tu sti de la cine ai supt) si deaici parerea ta “buna” despre femei.

    Raspunde
  11. Alin 28 Jul 2013 @ 12:11

    Hai ca m-ai facut sa rad, Ramona. AI GANDIRE TIPICA DE FEMEIE.

    Adica eu spun ca femeile sunt materialiste, si tu intelegi faptul ca eu cica sunt materialist.

    Exact pe dos de cum am spus eu !

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)