Sari la conținut

Bikini bridge

Dragii mei, cu o mare durere in suflet va spun ca pana acum n-am auzit si nici nu am stiut ce inseamna Bikini bridge. Ei bine, pentru ca astazi am dat peste un articol idiot (nu va dau link, va explic imediat de ce) m-am apucat si eu sa scormonesc internerul si am aflat.

Bikini bridge este spatiul pe care se creeaza bikinii intre stomac si material, atunci cand o femeie sta intinsa la plaja. Astfel materialul este podul care trebuie sa lase un spatiu pana la stomac, el fiind sprijinit doar de oasele pelvisului.

Aveti mai jos niste poze pentru a intelege mai bine despre ce vorbesc. Am studiat si eu, da? :)

bikini_bridge_07

bikini_bridge_01

bikini_bridge_09

bikini_bridge_08

bikini_bridge_06

bikini_bridge_05

bikini_bridge_04

bikini_bridge_03

Bun, acum ca v-am spus ce inseamna Bikini bridge am sa va zic si parerea mea de mascul, caruia ii plac femeile bune.

Bikini bridge este o prostie, un curent destul de nou aparut pe internet, un fel de selfie realizat pe plaja sau la piscina. Il mai fac unele si acasa, dar vorbim de plaja in general.

Ei bine, pentru a obtine acest spatiu, acest fel in care tre’ sa-ti stea binkinii, ca lumea sa te laude si sa-ti dea like-uri pe facebook (apropo, cine naiba lauda asa ceva?) o femeie este dispusa la multe sacrificii, dar in special la o alimentatie total nesanatoasa sau la chiar la infometare. Se ajunge foarte usor dragele mele la asa ceva si vreau sa va spun ca nu este bine. Nu merita sa va infometati pentru astfel de poze.

La o femeie normala, are acel spatiu, este prezent intre oasele pelvisului si burta, in general in imediata apropiere a pelvisului, dar nu foarte accentuat. Este atat cat este normal sa fie, nu este exagerat. Nu o sa vedeti la o femeie normala ca-i sta slipul de pe un os pe altul, decat daca respectiva femeie este subnutrita sau are grave probleme de alimentatie. Unele dintre ele au probleme natural, ca deh, nu toata lumea este sanatoasa tun, dar unele isi fac probleme singure pentru acest bikini bridge. 

Fetelor, nu este normal, este un curent aiurea care nu va aduce niciun beneficiu. Sunteti frumoase si fara sa va infometati. Un regim alimentar normal este ok, niste miscare este de asemenea ok, dar nu exagerati prea mult cand vine vorba de dieta, macarea este totusi importanta pentru organism.

Priviti fetele de mai jos.

256315-adriana-lima

victorias-secret-victoria-beach-miami-josie-maran-lying-on-the-198614

monokini-bademode-bikini-2013-victoria-secret

Arata destul de bine as spune, fara sa aiba acel bikini bridge de care se tot vorbeste in ultimul timp. Nu spune nimeni sa nu aveti grija de corpul vostru, noi barbatii va placem totusi sanatoase, nu va vrem bolnave si cu tot felul de probleme, pentru o prostie care circula pe net.

P.S. Acum sper ca ma intelegeti de ce nu am dat linkul catre articolul care mi-a scos in fata termenul de bikini brigde, era un articol care va invata cum sa ajungeti acolo, ce diete minune trebuie sa tineti pentru asa ceva si nu este cazul ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. Coffee 14 Jan 2014 @ 23:31

    Uite ca am mai invatat ceva. S-o excita cineva cand vede un bridge din asta?

    Raspunde
  2. aura 14 Jan 2014 @ 23:43

    Sunt doua tipuri de poze diferite. si modele de chiloti diferite.

    Primele sunt dintr-un unghi iar ultimele, cele din catalogul Victoria Secrets din alt unghi, total diferit.
    Modele VS sunt mai slabe si mai tonifiate decat fetele alea de pe plaja de la Costinesti.

    Raspunde
  3. criserb 15 Jan 2014 @ 00:27

    @Coffee – Probabil, nush ce sa zic, pe mine ma lasa cam rece.

    @aura – le alea de la VS le-am dat exemplu… se poate si fara bridge, dar din pacate n-am gasit poze cu ele pe spate…

    Raspunde
  4. Dragos 15 Jan 2014 @ 00:57

    @criserb – Costele, alea cu bikini-bridge stau intr-o alta pozitie decat cele pe care le dai tu exemplu ca fiind sanatoase, sincer mie imi par FOARTE sanatoase si primele :))

    Pentru mine e evident ca bikini-bridge se obtine intr-o anumita pozitie si numai in aia, nu pe lateral sau cum sunt fotografiate tipele din ultimele fotografii. Oricum, imi place ca esti grijuliu :))

    Raspunde
  5. criserb 15 Jan 2014 @ 01:21

    @Dragos – eu inteleg ca-ti plac gagicile din poze, este ceva normal, dar tu stii de cate zile n-au mai mancat? :)

    Si da, nu este bine sa o dam nici in extrema cealalta, tre’ un pic de echilibru :P

    Raspunde
  6. rivi 15 Jan 2014 @ 08:48

    eu sunt curios cum ai ajuns sa citesti articolul ala :)

    Raspunde
  7. andreea 15 Jan 2014 @ 09:39

    dragos are dreptate. fetele alea de la vs stau in alte pozitii si cred ca sunt fotosopate pana peste urechi ca sa umple costumasele alea. si orice femeie normala, atunci cand se intinde pe spate are podul ala, tine de anatomia femeii. daca nu il are, e cazul sa mai taie din sarmale.

    Raspunde
  8. william 15 Jan 2014 @ 10:15

    ce e cu slabanoagele astea?

    eu unul, m-as zgaria :))

    Raspunde
  9. criserb 15 Jan 2014 @ 10:26

    @rivi – am prieteni de calitate pe fb :)

    @andreea – a doua sta in exact aceeasi pozitie. Cat despre sarmale, unele pot sa taie tot, daca conformatia nu le permite… degeaba, nu vor avea niciodata respectivul pot, eventual pot sa o dea in alte chestii prin infometare.

    Raspunde
  10. idaho 15 Jan 2014 @ 10:58

    Compari mere cu zmeură și zic că nu se aseamănă. Bikini bridge apare într-o anumită poziție. Io dacă mă duc acasă, mă întind în pat și îmi îndoi picioarele la unghi de 45 grade am o urmă de bikini bridge, mai ales dacă am o pereche de bikini care să fie un model care se așează pe creasta iliacală.

    Raspunde
  11. Copila blonda 15 Jan 2014 @ 23:19

    Urmează reveal-ul la ceva prafuri de-ngrăşat? Nu se mai poartă măsura S? of…
    Like la idaho. Şi eu am bikini bridge când fac cum zice ea şi, crede-mă, sunt foarte bine hrănită. uneori chiar prea des.

    Iar fata din ultima poză are un bikinibridge de numa’ numa’. Adică, numa’ s-o pui în poziţie!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)