Sari la conținut

Care sunt caracteristicile importante la televizoarele 3d?

televizoare-3dAm fost ieri la un prieten sa-l ajut sa faca o alegere dar cum nu ma pricep, sincer, nu am stiut ce sfat sa ii dau. Prietenul asta vrea sa isi ia un TV 3D. Ne-am uitat noi pe pagina asta cu televizoare 3d, dar nu ne-am putut decide care ar fi mai potrivit. Sa fie plasma, sa fie LED? Eu i-am sugerat sa isi ia plasma. Dupa mine culorile sunt cele mai bune pe plasma dar e posibil ca eu sa fiu subiectiv pentru ca m-am obisnuit cu plasma de acasa.

Prietenul are distanta intre canapea si locul in care o sa fie televizorul de 3.5m.  Eu i-am sugerat sa isi ia un televizor de cca 100cm diagonala dar el insista sa fie de 127. Totusi cred ca prea mare pentru distana pe care o are, dar na… nu cred ca e chiar imposibil sa te obisnuiesti cu o diagonala mai mare. La inceput o sa fie mai greu dar te obisnuiesti :)

Bun, sa nu credeti ca asta e tot. Dupa ce am studiat in amanunt pagina cu televizoare 3d am trecut la cea cu playere blu ray. La astea chiar nu am habar de nimic. Eu am acasa un media player si pentru mine e suficient. El zice ca un player blu ray e mult mai bun. Ca are o calitate net superioara un film pe blue ray decat orice altceva.

Bine, prietenul asta al meu e un mare amator de filme. Nu scapa nimic din ce apare pe piata, isi cumpara fiecare film. Colectia lui e impresionanta, aproape un perete plin de DVD-uri si Blue Ray-uri. Deh, fiecare cu pasiunea lui.

Eu n-am putut sa-i dau un sfat pentu ca asa cum v-am zis, nu ma pricep. Daca voi stiti care sunt caracteristicile importante ale unui televizor 3d sau a unui blu ray lasati un comentariu.

Va rog sa comentati doar din proprie experienta, nu din ceea ce ati citit voi pe net. Am nevoie de parerea unui om care foloseste asa ceva zilnic.

Multam!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. whatafy 12 Oct 2011 @ 13:15

    Nu stiu cum puteti sa stati si sa va uitati 3d. Eu am impresia ca ma uit crucis si ma enerveaza. Nu am nici cea mai mica problema cu ochii deci vina doar pe ochelarii si redarea 3D pot sa dau.

    Raspunde
  2. Bogdan 12 Oct 2011 @ 14:24

    Ultimele 2 linkuri nu merg :)

    Raspunde
  3. pitikut 12 Oct 2011 @ 14:34

    Da, te-ai obisnuit cu culorile de le plasam de acasa.Pe LED e ceva mai bine.Eu as recomanda sa mearga pe un Samung LED

    Raspunde
  4. criserb 12 Oct 2011 @ 14:52

    @Bogdan – am corectat, sorry :(

    @pitikut – mi se pare ca negrul e mai negru pe plasma decat LCD, dar asa cum am zis e posibil sa fie o impresie de-a mea

    Raspunde
  5. Marius 12 Oct 2011 @ 14:53

    eu am d6500 http://www.samsung.com/ro/consumer/tv-audio-video/televisions/led-tv/UE40D6500VSXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification si sunt super multumit, filmele le vad dupa hdd sau laptop(pentru cele 3d).Si eu tot cam la 3 m stau de el si nu m-ar fi deranjat daca era mai mare dar atat am avut sa dau:)

    Raspunde
  6. mo 12 Oct 2011 @ 15:40

    serb,
    led…samsung!

    Raspunde
  7. criserb 12 Oct 2011 @ 15:44

    @Mo – parca ziceai ca iti iei tu, ti-ai luat?

    Raspunde
  8. Paul 12 Oct 2011 @ 17:36

    LED indubitabil ! De 127, nu mai mare ! Este arhisuficient, devine obositor daca are diagonala mai mare si petreci mult timp in fata lui ! Ca player as merge totusi pe un media palyer, fiind mai versatil, iar la filme HD 1080p codate cum trebuie nu-ti dai seama de diferenta fata de un blu ray. Bafta !

    Raspunde
  9. KTM 21 Oct 2011 @ 23:32

    Pentru o adevarata experienta home cinema la 1080p si distanta de 3,5m,merge fara probleme un LED de 55″,preferabil samsung(UE55D8000) sau sony…daca bugetul nu este o problema :-) . Ca player poate fi un PlayStation3,stie bluray 3D + gaming3D

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)