Sari la conținut

Castiga un storcator de citrice

thisPentru ca a venit vara si e bine sa bem cat mai multe sucuri naturale ma gandeam sa fac un concurs. Concursul are un singur premiu si anume un storcator de fructe Tefal. Premiul il dau eu si l-am ales p’asta pentru ca tocmai ce mi-am facut un delicios suc de portocale. Delicios!

Deci, pentru a castiga acest storcator trebuie sa lasati un comentariu in care sa-mi povestiti de ce meritati voi acest storcator. Sa ma convingeti ca trebuie sa fie al vostru. Puteti lasa un comentariu sau scrie un post la voi pe blog cu link catre acest post, ca sa-mi dau si eu seama ca v-ati inscris la concurs.

Sau, poate vreti sa imi spuneti cele mai ciudate momente in care ati baut un suc proaspat de fructe. Poate sa fie noaptea la 4, poate sa fie dimineata dupa ce v-ati trezit din betie sau mai stiu eu, un moment care pentru voi a fost ciudat/amuzant si ati simtit nevoia unui suc natural.

Concursul tine pana duminica (18.07.2011) noaptea, ora 00:00. Castigatorul am sa-l anunt aici luni 18 iulie 2011, printr-un comentariu si un update la acest post.

Poate vreti sa-l oferiti cadou, voi doar trebuie sa-mi spuneti cui si-l trimit eu, dar lasati un comentariu care sa ma convinga ca persona care-l primeste chiar il merita.

Mult success!

P.S. Daca n-ati dat click pe linkul de mai sus va anunt ca storcatorul de fructe poate fi vazut aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
27 comentarii
  1. Gerhald 14 Jul 2011 @ 01:14

    Un storcator de fructe ar face minuni in cazul meu. Sunt dependent de Cola si de mai multa vreme ma gandesc ca fructele sunt solutia salvatoare pentru kilogramele acumulate si lipsa de energie. In comert se gasesc o serie de treburi dubioase cu denumiri de sucuri naturale sau cu continut teoretic mare de fructe. E de ajuns sa privesti eticheta ca sa iti dai seama ca totul e o minciuna. Pe de alta parte, cu propriul storcator poti sa iti produci sucul dorit.

    Raspunde
  2. seba18 14 Jul 2011 @ 01:21

    hmm, concursul si noile link-uri cu /go/… sa fie oare o “amprenta” a trecerii lui visurat pe la tine? :P

    cat despre storcator…really, chiar nu stiu daca l-as merita si de ce :) poate l-as accepta insa drept consolare ca nici pana acum nu am reusit sa folosesc invitatia de G+ primita de la tine :)) (I was jocking, I know it’s not your fault)

    Raspunde
  3. securista 14 Jul 2011 @ 01:23

    Pentru că eu l-am donat ieri pe al meu! :)

    Raspunde
  4. Ciprian 14 Jul 2011 @ 01:23

    cred ca majoritatea comentariilor vor fi din partea bautorilor de cola ….ete cam asa poate m`as lasa si eu de cola :)) cam greu, dar macar nu stau sa ma chinui sa rasucesc de portocala intr`un storcator manual, asta cam face treaba singurel tu tre doar sa tii fructu pe loc. Vb vine ca m-as chinui si ca MI-E LENE , cred ca tu stii f bine sentimentu :D dimineata cand te trezesti parca mai usor pui un pahar de cola rece decat sa stai sa storci la mana fructe sa`ti faci fresh. De cafea nu aducem vb ca aia`i alta treaba :D
    pe scurt foarte tare la pretu la care e, nu am sanse sa castig ca nu te`am dat pe spate cu povestea mea pt ca nu e o poveste, dar din nou cred ca face toti banii, felicitari pt postu de informare, asa isi mai ia lumea electrocasnice :D

    Raspunde
  5. criserb 14 Jul 2011 @ 01:39

    @seba18 – ti-am mai dat acum o invitatie, sper ca acum sa mearga ;)

    Raspunde
  6. Emi 14 Jul 2011 @ 01:50

    Eu as face efort maxim ca sa`mi fac un fresh de portocale ; te topesti pur si simplu cand bei un pahar rece de fresh de portocale ( sau orice alt fruct( eu sunt innebunita dupa portocale )). Dar sincer l`as folosi mai mult pentru iubitul meu care e la lucru aproximativ mai toata ziua si ma enerveaza la culme cand il aud ca nu mananca deloc in unele zile…cateodata nu are timp nici sa beie o gura de apa. ( lucreaza la Fan Courier, scuze de reclama ). Daca as castiga i`as putea face un suc proaspat care i`ar prinde bine pe caldurile astea si i`ar da un plus de energie ; chiar are nevoie! Si mi`as face si mie, zilnic, bineinteles! :D

    Raspunde
  7. Crox 14 Jul 2011 @ 02:45

    Daca l-as castiga n-ar mai trebui sa curat niciodata o portocala. Chestia aia e de unica folosinta sper, pentru ca nu am de gand sa ma apuc subit de spalat in bucatarie. Niste filtre din latex care s-a plia pe aparat si ar putea fi aruncate dupa fiecare folosire ar rezolva situatia asta aparent fara iesire de spalare a vasului. Defapt, cred ca ar fi o solutie… Suc de portocale cu gust de capsuni, nici macar modificate genetic, think about the possibilities!

    Raspunde
  8. DAD 14 Jul 2011 @ 08:36

    Cel mai ciudat moment…hum…pai probabil atunci cand am pierdut un pariu si am fumat 10 tigari una dupa alta,si eram intr-o stare deplorabila.Noroc nu mama care m-a invatat ca Vitamina C anihilieaza nicotina din corp si sa imi fac repede un fresh de portocale sau lamai.

    Raspunde
  9. raul 14 Jul 2011 @ 09:26

    daca as castiga asta nu m as mai duce la OMV sa ii cer fetei aleia dragute: un fresh de portocale, te rog.

    asa ca nu imi trebuie :))

    Raspunde
  10. miru 14 Jul 2011 @ 09:30

    Probabil acest storcator de fructe nu m-ar face doar pe mine fericita ci si intreaga echipa, pentru ca in lipsa de fonduri ne facem fresh-uri de fructe stoarse by hand;)). Nu reusim sa ne urnim sa strangem bani sa luam un storcator de fructe…dar ne chinuim in fiecare zi sa stoarcem cate 2 kg de portocale si lamai.

    Raspunde
  11. elaul 14 Jul 2011 @ 10:26

    Foaie verde bob usor/Am iesit azi in pridvor/Sa ma relaxez usor./Dar caldura m-a topit/Si pe loc eu m-am gandit/Ca ar fi mai nimerit/Daca-as lua un storcator/Sa trec vara mai usor./Fructele-s deja culese/Am de toate:prune,piersici si caise../Daca vrei un pahar rece/HAI CU EL, ca vara…trece! :)

    Raspunde
  12. mo 14 Jul 2011 @ 12:40

    hm, daca l as castiga eu, nu cred ca m as mai duce la fiecare 2 zile la mega sa cumpar fresh de porto, iar uneori sa nu gasesc ca s a terminat…

    Raspunde
  13. Daniela 14 Jul 2011 @ 13:24

    Frumos din partea ta, Cristi, sa oferi acest storcator! Ti-as da un sfat, daca imi permiti: ofera-l unei persoane care are nevoie si nu isi permite sa cumpere!! Cand eram adolescenta si mama nu prea avea bani sa imi cumpar haine, primeam de la o prietena de familie cate o bluza pe care ea nu o mai purta si nici nu pot spune cat ma bucuram!!! Luna trecuta am facut ordine in sifonier si am strans aproape un sac de haine pe care nu le mai port (majoritatea purtate foarte putin, Zara, Mango, H&M – deci de firma, nu de la taraba) si le-am dat unei prietene de familie sa le duca unor rude ale ei de la Bistrita; bineintelea ca le-am oferit, nu am cerut nimic in schimb – spun asta apropo de fete care au blog si vand pana si rujuri folosite (mi-am facut cruce vazand ca se practica asa ceva!). Apropo de sucuri de fructe – in Israel am baut cel mai bun suc de morcovi!! si normal, sucul de portocale era foarte bun acolo..eu cand am vazut portocalele am crezut ca sunt de aruncat, aratau urat, erau foarte mici si parca necoapte, dar erau foarte zemoase si le storceau la un storcator manual din inox..cand am vazut asta, m-am gandit ce super ar fi sa am acasa asa un aparat si sa imi permit sa beau suc de portocale in fiecare zi (in Israel portocalele sunt foarte ieftine..); in ultimul timp imi cumpar de la piata morcovi (romanesti, de’aia mai mici) si beau dimineata, pe stomacul gol cate un pahar de suc de morcovi..super!!

    Raspunde
  14. Soacra 14 Jul 2011 @ 14:04

    Sucul proaspat stors de citrice face vodca putin mai racoritoare… Deci si eu am nevoie sa ma racoresc…doar e vara :))

    Raspunde
  15. Bubul 14 Jul 2011 @ 14:27

    Il merit pentru ca m-am mutat cu chirie si nu am un storcator de fructe :D Iti multumesc nene Criserb

    Raspunde
  16. costica 14 Jul 2011 @ 18:30

    Sotia mea draga isi doreste un astfel de aparat de foarte mult timp (pentru ea si pentru copilul nostru drag – stii tu, ala din poze).

    Eu, sadic, i-am zis ca nu-i iau nici batut; sa puna mana sa stoarca portocalele cu mana!
    Daca o sa afle ca ai facut concurs cu un astfel de premiu si nu-ti scriu, ma omoara! Asa ca ma conformez …
    Eu zic ca ea merita cu prisosinta un asa minunat aparat.
    Ar fi foarte incantata si ti-ar da like la toate chestiile pe care le postezi pe facebook (asta daca nu ne buseste ala micu laptopu) … :)

    Asa ca iti multumesc aici anticipat pentru acest minunat cadou!

    ————————————–

    PS: In plus, doar daca castig eu (ea de fapt) concursul asta voi fi convins ferm ca nu e nicio chestie aranjata la mijloc – lucru pe care-l voi crede tot restul vietii daca-l dai la altcineva!

    Raspunde
  17. mady 15 Jul 2011 @ 00:40

    am simtit pe pielea mea beneficiile sucurilor naturale si le recomand tuturor pentru rezistenta si vitalitate. anul trecut am fost nevoita sa beau foarte multe sucuri de fructe si legume. in special sfecla rosie (pentru refacerea cantitatii de sange din organism, dupa pierderi considerabile, in urma unui accident), dar o combinam cu portocala pentru a avea gust mai bun. neavand un astfel de storcator, cineva mi-a imprumutat unul, dar dupa ce m-am “pus pe picioare”, mama l-a restituit. de atunci tot zic sa imi cumpar storcator si pana acum nu am luat. daca nu-l castig pe al tau (cu ocazia asta ma inscriu in concurs), promit ca imi cumpar unul. multumesc anticipat!

    Raspunde
  18. william 15 Jul 2011 @ 04:15

    eu ma stramb cand beau suc facut de mine cu storcatorul

    azi am baut suc de mere verzi

    cel mai acru suc din viata mea !

    vitamina C la maxim !

    Raspunde
  19. SIP 15 Jul 2011 @ 12:48

    Baiatu’ ai o problema !
    Cum il selectezi pe castigator ???

    Raspunde
  20. nutecred 15 Jul 2011 @ 13:51

    un storcator de fructe pentru cei care prefera sa bea fructele decat sa le manance.

    Raspunde
  21. MooNy 15 Jul 2011 @ 16:42

    Buna ziua, sunt Andreea si sunt dependenta de limonada/citronada. Orice suc cu citrice usor indulcit, rece si cu putina menta. Singura chestie: cum inca nu detin nici macar un storcator manual de plastic, storc lamaile si portocalele la mana, cu furculita si pierd multa pulpa de fruct pentru suc.
    Insa as vrea sa incerc si alte sucuri pe care cu greu le poti obtine fara un storcator bun.
    Il merit – vorba reclamei – pentru ca merit :))

    Raspunde
  22. boo 16 Jul 2011 @ 06:11

    eu…pentru ca am slabit 53 pounds/24.1 in 2 luni :)))

    Raspunde
  23. Ghiocel07 16 Jul 2011 @ 10:04

    @boo-felicitari. Daca ai fi cu ei in Parang ai pune la loc :)Cred ca le lipsesti la gratar. Totusi noroc cu Pepe, altfel ar ramane flamanzi.

    Raspunde
  24. Ghiocel07 17 Jul 2011 @ 11:17

    Rectific, Pepe si Ovi au fost la inaltime.

    Raspunde
  25. cezi 18 Jul 2011 @ 14:32

    Asa cum ti-am zis si tie personal ,cred ca vei fi subiectiv.Dar la urmatorul premiu sunt sigur ca vei gasi o metoda mai buna de a atrage citi mai multi cititori, printr-un concurs ce zici?

    Raspunde
  26. criserb 19 Jul 2011 @ 00:37

    Castigatorul concursului este comentariul cu numarul 11, elaul. Castigatorul nu l-am ales eu, a fost ales pe twitter pentru ca nu am vrut sa fiu subiectiv!

    Va multumesc tuturor pentru participare si stati p’aproape. Mai am un concurs pentru voi saptamana asta ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)