Sari la conținut

Câte pliculețe de zahăr sunt într-un pahar de Coca Cola?

Vă spun eu, 23 de pliculețe de zahăr în paharul mic (ala care îl primiți la cinema) și 44 în paharul mare. Este mult? Cam surprins până și președintele Coca Cola pentru Europa. A cam rămas fără cuvinte…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. Emil 11 Mar 2014 @ 17:55

    Cristi, incearca sa privesti din nou clipul. Apoi fa modificarea necesara atat in titlu cat si in corpul textului.

    Raspunde
  2. criserb 11 Mar 2014 @ 17:58

    @Emil – Am făcut, merci frumos. Eu am văzut paharul ala și mi-a rămas Zero ăla în cap. Am modificat, mulțumesc încă o dată!

    Raspunde
  3. Leonardo Teleanu 11 Mar 2014 @ 18:20

    Pentru ati raspunde la titlu, ZERO. Si acum ceva legat de dorinta ascunsa a prezentatorului. Dupa el, Coca-Cola trebuie sa dispara ca ingrasa oamenii. Eh… aici este exact ca in articolul tau despre blog-ul criserb. Nu iti convine ce scriu, citeste pe altcineva. Asa si cu Cola. Stii ca are atatea calorii, mai ales ca scrie pe ambalaj (exceptie paharele de cinema), nu mai consuma. E simplu. Daca nu stii sa combini toate alimentele in asa fel incat sa ai un echilibru… Nu mai consuma… sau… ingrasate :). Ai incercat vreodata sa mananci un pepene rosu? Eu am incercat, iar rezultatul nu a fost bun. 40 de minute am stat intins pe cover. Ma umflasem atat de tare cu apa incat nu puteam sa ma mai misc si mi s-a facut rau. Daca consumam responsabil acel pepene eram ok. Nu am timp acum sa scriu ce inseamna sa fii responsabil cu alimentatia, dar lumea trebuie sa inteleaga ca orice consumat in exces dauneaza sanatatii. Punct.

    Raspunde
  4. Leonardo Teleanu 11 Mar 2014 @ 18:22

    Daca tot ai modificat titlu, te rog sa imi corectezi si mie raspunsul pentru acesta :) sau… poti sa il stergi si sa lasi de la “ceva legat…” :)

    Raspunde
  5. criserb 11 Mar 2014 @ 18:24

    @Leonardo Teleanu – Eu beau Coca Cola, nu sunt ăla care o dă pe mâncare sănătoasă. Încerc, pe cât posibil, dar din când în când am și eu pofte.

    Nu am zis să nu consume lumea Coca Cola, am prezentat un filmuleț pe care l-am văzut întâmplator pe net ;)

    Raspunde
  6. Simina 11 Mar 2014 @ 22:07

    Eu cred intr-un echilibru cand vine vorba de alimentatie. Putem manca/bea ce ne place atata timp cat nu facem excese. Imi place mult Coca-Cola. Intr-un timp aveam tendita sa beau cam multa. Acum am rarit-o mult (mi-am schimbat si alimentatia) si beau o doza pe saptamana. Uneori uit si de aia. Dar cand cumpar o Cola o savurez, nu alta :)) Tot apa e cea mai buna. :) Oricum, nimic dus in extreme nu e ok.

    Raspunde
  7. criserb 12 Mar 2014 @ 11:00

    @Simina – foarte mare dreptate ai. Cam așa făceam și eu până să-mi spună medicul că trebuie să mănânc mai sănătos din cauza colesterolului mărit. Aveam o alimentație destul de sănătoasă. Acum însă, de vreo 2 săptămâni am renunțat la tot ceea ce dăunează colesterolului. Nu am de gând să fac chestia asta o viață întreagă, dar cel putin 3-4 luni am să încerc să elimin din alimentație ceea ce nu este ok. Apoi am să mai beau un Pepsi din când în când :)

    Raspunde
  8. Leonardo Teleanu 12 Mar 2014 @ 13:40

    @criserb – :) NU am zis de tine. Am zis de “dorinta ascunsa a prezentatorului” (cel din video) si am dat exemplu articolul tau despre blog pentru ca se aplica.

    Raspunde
  9. criserb 12 Mar 2014 @ 13:59

    @Leonardo Teleanu – Știu, am înțeles din prima ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)