Sari la conținut

Cateva randuri de la 10.000 de metri

Zburam cu Wizz, de vreo ora si pana acum totul a decurs normal :) Nu ne-a placut decolarea dar aici, dincolo de nori este precum in autobuz nu simtim nici o senzarltie deosebita. Cred ca ne-am putea obisnui cu avionul daca am zbura mai des. Sau poate nu :p

Am avut ceva probleme la decolare, inghetase sau se stricase ceva la sistemul de apa (habar nu am ce e ala, asa am fost anuntati) dar echipa tehnica care roia in jurul avionului a rezolvat repede problema, cca 10-15 min.

Faceam mai sus comparatia cu autobuzul pentru ca din cand in cand mai dam peste cate o groapa, la fel ca pe străzile Bucurestiului :) (pentru cine nu se prinde despre ce e vorba sa stiti ca ma refer la turbulente).

Deoarece zburam cu o companie low cost, nu am primit de mancare, nu am primit nimic moca :) dar suntem multumiti, ne-am luat un suc, o apa si o cutie mica, mica de Pringles la numai 35 ron, super oferta.

Am uitat sa va zic ca la nici o ora de zbor Dana si-a cumpărat o broasca :) de data asta testoasa. Nici nu am aterizat si deja avem mai mult bagaj :p

In principiu mai avem o ora jumate si ajungem, ne auzim.

Randurile de mai sus le-am scris in avion, la dus.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
17 comentarii
  1. Ghiocel07 17 Feb 2010 @ 08:12

    Eu nu vreau cu avionul!:d

    Raspunde
  2. sip 17 Feb 2010 @ 08:28

    Astept si randurile despre intors + detalii intre cele doua decolari.

    Raspunde
  3. octavian 17 Feb 2010 @ 08:42

    @sip cred ca le asteptam cu totii :D . Ieri dupa ce s-a trezit Mada ma intreba, am visat ca a sunat cristi la 4? =))

    Raspunde
  4. OZ 17 Feb 2010 @ 09:53

    Asteptam cu nerabdare detalii, insa cand v-am vazut fetele, am hotarat sa o las pe altadata…..sau sa astept comentarii pe blog:)
    Important este ca ati avut parte de aventura si ca v-ati intors cu bine!!

    Raspunde
  5. Flamandu 17 Feb 2010 @ 09:54

    cat ai platit cu atat ai fost servit.~X(

    Raspunde
  6. A.Dragos 17 Feb 2010 @ 10:13

    Foarte fain, asteptam si niste poze din avion daca se pot face. Cum e acolo sus ? Te uiti la noi, astia mai de jos ? :))

    Raspunde
  7. criserb 17 Feb 2010 @ 10:59

    O sa vina si detaliile si poze pe parcursul zilei (sper) am ceva de povestit si o sa-mi ia ceva timp :)

    @OZ – sa vezi ce fata aveam cand dormam pe o banca in aeroport :) o sa-ti povestesc mai mult dar tre’ sa ne vedem :P

    Raspunde
  8. stan georgian 17 Feb 2010 @ 11:12

    bine ati revenit
    sper mai bine decat ati plecat>:d<>:d< ;)

    Raspunde
  9. AmZis 17 Feb 2010 @ 12:42

    frumos cu avionu,doar daca mergi pe o “strada fara gropi” :))

    Raspunde
  10. sip 17 Feb 2010 @ 12:54

    @octavian – O fi sunat sa-ti spuna ca a pierdut avionul si intarzie …

    Raspunde
  11. octavian 17 Feb 2010 @ 13:13

    Nu, m-a sunat sa ii trimit avionul meu personal :)

    Raspunde
  12. Itmadness 17 Feb 2010 @ 15:03

    Ce mai conteaza un zbor pierdut, cand totul a fost frumos :P,nu ?

    Raspunde
  13. criserb 17 Feb 2010 @ 15:08

    eh… nu prea conteaza, asa e :) Mai ales ca acum au trecut cele 10-11 ore petrecute pe aeroport :)

    Raspunde
  14. raca 17 Feb 2010 @ 15:41

    Alooo, aici era vorba de zborul inspre Barcelona. Asteptati putin cu comentariile despre intoarcere, lasati-l pe criserb sa ajunga acolo.

    Oricum, noaptea intoarcerii nici macar nu a fost asa de interesanta… comparativ de exemplu cu noaptea in care Dana a fost prinsa cu catuse de un om imbracat in puscarias… la naiba, acum anticipez eu :))

    Raspunde
  15. raca 17 Feb 2010 @ 15:56

    @Flamandu: ai dreptate, cat platesti atat primesti. Nu prea merita sa apelezi la low-costuri, mai ales catre Spania (e prea departe si in plus avionul e plin de capsunari).

    Dezavantajele cele mai mari ar fi:
    – pleci de pe cea mai proasta poarta (indepartata, murdara, inaccesibila) din cel mai prost terminal de pe cel mai prost aeroport posibil.
    – bagajele se platesc la cel mai mic gram depasit, lucru care sigur te va presa sa-ti iei prea putine lucruri, sa nu-ti cumperi nimic la destinatie, sa muti la check-in bagaje dintr-o geanta in alta samd.
    – bagajele de cala se platesc integral, nimic nu e inclus. Toata lumea are bagaje de mana enorme, deci e bataie pe locul din port-bagajul avionului. Total necivilizat.
    – la Wizzair nu ai locuri – un motiv in plus sa iasa cu inghesuiala si impinsaturi “ca sa prinzi un loc bun”. Cu putin noroc, stai langa persoana cu care ai venit. La fel, total necivilizat.
    – majoritatea pasagerilor sunt la fel de low-cost ca si zborul in sine, cel putin pe anumite rute. Ti-e dat sa vezi si sa auzi lucruri cel putin deosebite :)
    – Te taxeaza exagerat pentru orice serviciu optional, fie ca e mancare sau un telefon relatii cu clientii. Prin exagerat inteleg atat de mult incat te simti furat – si din nou te simti frustrat.
    – Cel mai important – daca ai orice problema si ai nevoie de asistenta, poti sa uiti. Te trateaza cu fundul, “cat platesti atat primesti”.

    Or mai fi si altele, chiar va rog sa ma completati.

    Raspunde
  16. Crox 18 Feb 2010 @ 00:37

    Totusi, nu mergi nici la restaurant nici la hotel, e doar un amarat de avion cu nimic in plus fata de un amarat de autobuz. Wiz+ul e aproape la fel de infect ca blu+er. Pana acum nu am fost niciodata dezamagit de RyanAir, lucru pe care nu pot sa il spun de klm, care, spre deosebire de wizz taxeaza mai mult si cam atat.
    Sunt mult prea multe companii aeriene care au oferte foarte accesibile si iti ofera un zbor decent, daca faci un calcul simplu, un zbor de 150E dus intors e mai ieftin decat un zbor de 10E. Bine, depinde si cat de mult valoreaza timpul tau.
    Costul nu se exprima doar in banii la prima vedere.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)