Sari la conținut

Cati facem ceva?

Foarte interesanta idea celor de la Vodafone cu spotul de mai sus. Atat de adevarat si atat de misterios.

Idea e ca nimeni nu stie ce ne pregateste Vodafone. Ceva pregateste cu siguranta, dar ce? Chinezul se intreaba si el acelasi lucru, ar bea toata berea din lume daca ar stii ca pe fundul unei sticle gaseste raspunsul la intrebare :)

Il ajutam? Ce ne pregateste Vodafone? Voi banuiti?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Cristian China Birta 25 May 2012 @ 16:32

    Stimate domn, va informam pe aceasta cale ca inscrierea dumneavoastra in Campionatul de Comentarii pe Blog a fost inregistrata. Va informam, de asemenea, ca aceasta competitie dureaza pana pe 1 iunie, ora 23.59, si ca poate participa la ea orice blogger care vrea sa se hlizeasca :D Va multumesc pentru atentie.

    Raspunde
  2. Snick 25 May 2012 @ 22:41

    Cati dintre noi facem ceva pentru cine? sau pentru ce? refuz sa cred ca vodafone o sa faca ceva pentru mine. eu cred ca se implica si ei in ceva gen “tara lui Andrei”. daca in felul acesta misterios vor lansa ceva le zic de pe acum rusine. pentru ca promovarea prin mister au adus-o pe piata cei de la cosmote cu revolutia lor.

    Raspunde
  3. criserb 26 May 2012 @ 01:07

    @Snick – pentru societate. Ca pentru noi tot facem :)

    Raspunde
  4. mircea 26 May 2012 @ 02:40

    o sa faca niste bani. pentru ei.

    Raspunde
  5. mircea 26 May 2012 @ 02:52

    @snick – esti un visator, nimeni nu se implica in nimic fara sa le iasa un ban. nici macar cei care au facut Ateneul Roman cu sloganul “dati cate un leu pentru ateneu” si leul atunci valora greutate lui in aur. si-s-au strans aproximativ 4 milioane de lei care la vremea respectiva echivalau cu 4 mil de dolari, daca nu cumva mai mult. 4 mil de dolari de la vremea aia se apropie de 1 miliard de dolari. zi face ateneul nostru 1 mil de dolari?/ acum ce spui cu dati in leu pentru tara lui andrei pe cine imbogatim?? sa fim seriosi. vreti sa ajutati pe cineva? o faceti direct. ii donez mobila cuiva care nu are, ii dau televezorul alcuiva.
    nu mai imbogatiti pe nimeni!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)