Sari la conținut

Caut și eu un doctor d’ăsta

M-am uitat la clipul de mai jos și mi-a plăcut stilul doctorului, copilul a acceptat cu ușurință injecția, aproape că nici nu și-a dat seama când i-a fost făcută.

Sunt și la noi doctori d’ăștia, mai că aș avea nevoie și eu de unul. Sau poate de o doctoriță ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Georgi 13 Oct 2014 @ 18:19

    Sau poate ar trebui interzise vaccinurile.
    Eu nu fac propaganda pe chestia asta.Dar am aflat foarte multe in ultimii ani,despre cat de toxice sunt vaccinurile si cat de mult sunt ele facute ca sa ne imbolnaveasca si mai tare.Asadar,le spun pas.
    PS: aici gasesti foarte multe info despre chestia asta.Am incercat sa citesc blog-ul acestei doamne din scoarta in scoarta…este foarte multa informatie acumulata si foarte multa cercetare facuta chiar de dansa,care mi-a confirmat banuielile mele cele mai mari.
    Spor la citit!
    http://piersicuta.blogspot.ro/2014/07/ingredientele-vaccinurilor-ii-efectele.html#more

    PS: aici am dat doar un articol,dar are foaaarte multe legate de vaccinuri.Cu dovezi,surse si tot ce vrei.

    Raspunde
  2. Dragos 13 Oct 2014 @ 19:15

    nu generaliza, vaccinul deseori face minuni, nu degeaba sute de oameni si-au dedicat cariera pentru asta

    Raspunde
  3. y430076 14 Oct 2014 @ 10:23

    @Georgi – da iti dau dreptate 100%. Propun sa interzicem si medicamentele. Si doctorii, da-i in plm – niste macelari.

    Raspunde
  4. Georgi 15 Oct 2014 @ 00:13

    @y430076 – Eu nu fac propaganda..imi expun punctul de vedere doar.
    Faptul ca eu am renuntat sa mai utilizez medicina alopata,asta nu inseamna ca ii indemn pe altii sa o faca pentru ca fiecare este liber sa isi traiasca viata cum vrea,sa se trateze cum vrea,sa isi injecteze ce vrea.
    Eu doar am oferit o alternativa si m-am gandit ca poate altora le-ar fi de folos,in cazul in care vor si alte pareri.
    Numai bine!

    Raspunde
  5. andrei 16 Oct 2014 @ 23:46

    @Georgi – te-a intoxicat presa cretina si pe tine. Tu, cand ai fost mica, pe vremea lui Ceasca sau cand, ti s-au facut vaccinuri, da? Si nu ai facut buba, da? Nici polio, nici TBC, nici difterie… Vezi tu, esti norocoasa ca ai avut parinti care au gandit (sau ma rog, pe vremea aia nu prea aveau de ales)! Si crede-ma ca stiu ce vorbesc. Tatal meu a beneficiat in anii 50 de vaccinul antipolio (cam prima lui utilizare in Romania). Unchiul meu, care a fost mai mare cu 5 ani, nu a avut acest noroc. A “scapat” doar cu imposibilitatea de a-si utiliza mana dreapta si un schiopatat, pe care le-a dus cu demnitate pana la 65 de ani fara pensii de handicap ci chiar cu munca grea, dar nu pentru ca nu a vrut sa il faca ci pentru ca nu se facea inca. Stii ca dupa introducerea programului de vaccinare obligatorie in Romania (anii ’50- ’60), singurele cazuri de polio au fost in comunitatile de rromi care fie refuzau fie nu stiau de posibilitatea vaccinarii? Evident ca exista si efecte secundare, 1:10000, dar sa te joci cu viitorul copilului tau pentru ca asa ai citit in Libertatea sau ai vazut la Wowbiz, e prea de tot.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)