Sari la conținut

Ce aspirator imi recomandati?

aspiratorAspiratorul ce-l avem e destul de vechi si se pare ca nici nu mai "trage" asa de bine. Pentru asta ne-am gandit sa-l schimbam. Vrem sa luam altul dar acum cu progresul asta vad ca am de ales intre o multime de modele. Pe vremuri era mai simplu, aveai de ales din doua-trei modele si na… te hotarai mai repede la unul.

Acum insa… sunt cu apa, cu sac de hartie, cu sac din nush ce material care trebuie scuturat periodic.

Pana acum am avut un Philips (ceva de genul), cu sac d’asta de panza pe care trebuia sa-l golesc periodic, lucru foarte neplacut. Ma umpleam de praf de fiecare data, din cap pana in picioare, lucru ce nu pot sa zic ca ma incanta prea mult. In plus parca umpleam si tot cartierul de praf, nu doar pe mine.

Ma gandesc ca asta nou sa nu mai fie asa. Ori sa fie cu saci de hartie pe care sa-I arunci pur si simplu, ori sa fie cu apa… dar ma gandesc ca si alea au niste saci in care se depune jegu’ nu?

Ma tenteaza astea cu apa pentru ca par a fi o tehnologie mai noua dar chiar nu am cui sa cer parerea despre ele. Nu stiu pe nimeni care sa aiba asa ceva asa ca… va rog pe voi sa-mi dati un sfat daca aveti asa ceva acasa.

Nu cred ca am nevoie de cine stie ce putere la aspirator pentru ca noi nu avem covoare. Gresia si parchetul se aspira destul de usor, nu trebuie cine stie ce forta pentru a lua praful de acolo.

Chiar nu stiu… ma uit si vad ca sunt preturi de la cele mai mici la cele mai mari. N-as vrea sa arunc cu banii pe un aspirator, dar nici n-as vrea sa iau unul de care sa fiu nemultumit.

DIn cautarile mele m-am oprit la modelul asta: Aspirator cu filtrare apa Samsung VC 9451, 2L, 1600 W, tub telescopic, HEPA. Nu am un motiv foarte intemeiat pentru care il vreau pe ala dar… asa mi-a cazut mie cu tronc. E bun, nu e bun, imi recomandati voi altul?

Daca trebuia sa imi iau un telefon imi era mult mai usor…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
58 comentarii
  1. AdrianG 19 Jan 2012 @ 13:23

    Eu zic ca tot unul clasic e mai bun. La cele cu apa mai ai de bagat bani si in consumabile (solutia respectiva de curatat + alte prostii care se schimba la un interval regulat). Acuma na, poate depinde de model dar stiu pe cineva care are si intr-adevar e super multumit de el dar.. costa.

    Raspunde
  2. Ave 19 Jan 2012 @ 13:40

    Am eu cu apa. E drept, nu e Samsung. Dar despre ce solutii vorbesti? La al meu schimb apa cand e suficient de neagra. Altceva nu bag. Si, sincer… mi se pare MUUUULT mai comod sa arunc 2 l de apa in WC decat sa ma duc sa scutur de praf sacul. Sau e mai bine sa inspiri praf?

    Raspunde
  3. Claudia 19 Jan 2012 @ 13:54

    Eu am aspirator cu filtru de apa (apa este in loc de sac/filtru), nu spala. Este foarte eficient pentru a scapa de praf. Partea mai dificila este ca trebuie de fiecare data sa arunci apa, sa speli recipientul respectiv, etc.

    Raspunde
  4. AdrianG 19 Jan 2012 @ 13:55

    Repet, probabil depinde de model, cel care mi-a povestit mie de un astfel de aspirator mi-a zis si de consumabile si solutia speciala cu care merge (adica nu cu apa).

    Raspunde
  5. Ghiocel07 19 Jan 2012 @ 14:05

    Daca e cu apa inseamna ca speli covoare. Si parca ziceai ca nu ai….

    Raspunde
  6. Ghiocel07 19 Jan 2012 @ 14:10

    Dar sunt si fara sac tot Philips. Asa scapi de scuturat sacul…..

    Raspunde
  7. Ave 19 Jan 2012 @ 14:15

    Ghiocel07: “cu apa” e o formulare extrem de generica. Al meu foloseste apa nu pentru spalare, ci pentru filtrare – in locul clasicului sac. Nu spal covorul atat de des pe cat il aspir…

    Raspunde
  8. Moldo 19 Jan 2012 @ 14:19

    Si eu folosesc un aspirator cu apa. E foarte simplu de folosit. Eu personal il tin gol tot timpul, si bag apa in el doar cand aspir. Mi se pare ca se pastreaza mai curat asa. Nu am cumparat nici o *solutie speciala* pt aspirator. Eventual stiu ca se mai pot adauga in apa ceva picaturi care miros frumos… se gasesc cu vreo 5 lei de cumparat si te tin aproape un an.

    Al meu e din asta… (daca vrei sa te uiti la pret iti recomand sa stai jos): http://www.rainbowromania.ro/

    Raspunde
  9. AdrianG 19 Jan 2012 @ 14:37

    Nu scrie pretul pe site (sau n-am gasit eu) dar pe amazon e 2000 de dolari, pret redus la nu stiu ce oferta. LOL

    Raspunde
  10. Ghiocel07 19 Jan 2012 @ 14:57

    Multumesc Ave, in cazul acesta buna idee.

    Raspunde
  11. criserb 19 Jan 2012 @ 15:07

    E bine ca m-am lamurit cu o chestie. Astea cu apa n-au si un sac pentru mizerie, tot praful ramane in apa si apoi se arunca in WC cu apa cu tot. Practic, daca schimbi de fiecare data apa, “sacul” e gol si aspiratorul “trage” mai bine.

    Multumesc tuturor pentru sfaturi.

    Acum mai ramane sa aleg un model bun.

    @Moldo – am zis ca nu vreau sa arunc o caruta de bani :P

    Raspunde
  12. Rox 19 Jan 2012 @ 15:08

    Salut, m-am gandit ca ar tb sa-ti spun si eu, obiectiv, ce parere am despre aspiratoare :) pt ca in acest moment am 2: unul cu apa, zelmer, care si spala, etc, f bun dar nu pt mine. De ce?! Pai e destul de mare si greu, in consecinta nu te poti desfasura chiar comod cu el; apoi tb sa il curat destul de bine, recipientul cu apa pt filtrare, furtunul(periodic), periile pt ca altfel se impute(aspiratorul). A, plus filtrele.. Functia de spalare am folosit-o maxim de 2 ori, are alt furtun pt asta si o solutie speciala pt spalat. In concluzie, la un covoras pe care il am eu si 60 mp de aspirat am decis ca-mi tb unul mic mic, fara sac. Asa ca am bagat magaoaia in cutie si mi-am luat un rowenta mic si portocaliu, o jucarie careia ii scutur praful f usor din recipientul ala de plastic si uneori il si spal. Mult mai comod decat a te lupta cu 10 kg cat are celalalt si nici nu sunt conditionata sa-l spal de fiecare data.

    Raspunde
  13. MooNy 19 Jan 2012 @ 15:30

    cele cu filtru de apa si fara functia de spalare nu au 10kg, se pot cara usor si goli la fel de frumos. Plus ca poti folosi fiolele alea cu parfum si nu iti mai miroase casa “a aspirator” cand termini :)

    Raspunde
  14. Cerise 19 Jan 2012 @ 15:40

    Eu am luat pentru birou un Aspirator fara sac Samsung VC 4320, 1.3 l, tub metalic, 1600 W, HEPA, albastru de la Flanco (200 lei).Pe jos avem mocheta si gresie.
    Mi se pare foarte practic, mai ales ca are putere maricica si e usor.In plus, cand golesti rezervorul il poti si spala.Asa nu ramane deloc murdaria aia enervanta cu care ma luptam atunci cand aveam aspirator cu sac de panza.

    Raspunde
  15. Oana 19 Jan 2012 @ 15:47

    Si eu iti zic sa iei unu cu filtrarea prin apa. E f important sa schimbi apa de fiecare data cand il folosesti si cand ai terminat cu el vasul sa ramana curat si uscat (eu il stergeam cu o laveta). Sunt un pic mai scumpe decat cele cu sac dar se merita . O sa te sperii de ce ramane in apa aia…
    al meu nu avea optiune se spalat covoare sau mai stiu ce , dar isi facea treaba. Avea in schimb un filtru pe care il spalam de fiecare data cand il foloseam, din cauza ca ramanea par de la caine il el…la voi nu e cazul :)
    CAUTA UN MODEL LA CARE RECIPIENTUL SA FIE USOR DE SPALAT !!! (adica sa nu aiba vre-o forma ciudata si sa trebuiasca sa bagi mana in el ca sa il cureti bine).
    Eu am avut pana acum 2 de la Westwood si am fost multumita de ele, dar iti recomand modelul asta: Westwood 2000WF
    singurul inconvenient e faptul ca e un pic mai mare si mai greu…

    Raspunde
  16. Alina 19 Jan 2012 @ 16:12

    Dyson fara sa clipesc. Dar sa nu fie pe verticala pentru ca sunt grele si pentru doamna o sa fie mai greu de manvrat.

    Raspunde
  17. octavian 19 Jan 2012 @ 16:20

    eu am cu filtrare cu apa. este super tare, numai tb sa ma murdaresc de praf la ghena. l-am luat din auchan cu 260 ron parca, un noname.

    ce nu imi place la el este recipientul in care este apa pentru ca la golirea apei mai raman fire si mizerie deoarece are “colturi”. i-as da un 8/10.

    Raspunde
  18. SIP 19 Jan 2012 @ 17:34

    @criserb – Hai sa fim seriosi in apa raman si particole solide care nu e indicat sa le arunci in WC . Nu totul e doar praf !

    Raspunde
  19. Piersing 19 Jan 2012 @ 18:20

    Am si eu o intrebare… am observat ca faci mereu referire la produse care se pot cumpara online de pe http://www.emag.ro De ce insa, tot mai multe produse incep sa nu mai faca parte din oferta emag?

    Raspunde
  20. valer 19 Jan 2012 @ 18:44

    sal, daca tot vrei ceva de calitate iti recomand acest aspirator : http://www.raabkarcher.ro/produse/detalii/218 , restul firmelor sunt mici copii pe langa acestea.mersi

    Raspunde
  21. criserb 19 Jan 2012 @ 19:36

    @Piersing – fac referire la emag pentru ca eu cu ei lucrez. De la ei imi e mai usor sa cumpar. Produsele care nu mai fac parte din oferta lor, cred ca sunt produse iesite din productie, care nu se mai gasesc pe stoc. Asa cred, nu e chiar o certitudine.

    Raspunde
  22. criserb 19 Jan 2012 @ 19:40

    Mamaaaa cate pareri. Un lucru e clar din ce mi-ati zis mai sus. Alea cu apa sunt ultima moda. Sunt convins ca sotiei mele dragi o sa ii placa.

    Mai am o intrebare, daca tot vad ca va pricepeti. Sunt silentioase aspiratoarele astea cu apa ca mie nu prea imi place sa aud aspiratorul. Nu am nimic cu zgomotul lui dar scumpa mea sotie aspira ore in sir pana e multumita si eu ma mai uit la TV iar zgomotul ma enerveaza :P

    Dar poate ca avand un aspirator nou care sa traga calumea nu mai pierde atata timp cu peria aia mica. Ea pe aia o place maxim, aia mica care nu cred ca e pentru suprafete mari dar daca ea zice ca aia trage cel mai bine… ce mai pot eu sa zic? :)

    Raspunde
  23. valer 19 Jan 2012 @ 20:07

    nu cred ca alea cu apa sunt ultima moda…cu apa erau si acum 10 ani aspiratoare!

    Raspunde
  24. ama 19 Jan 2012 @ 21:11

    ce parere aveti despre mopul cu aburi? Ca si tine Cristi, am acasa o suprafata considerabila acoperita cu parchet si gresie. Mopul clasic nu ma multumeste cum curata, asa ca apelez tot la galeata si carpa… Si ma gandeam eu ca un astfel de mop mi-ar usura munca… foloseste cineva un astfel de produs?

    Raspunde
  25. Alina 19 Jan 2012 @ 21:17

    @Criserb Ultima moda sunt cele cu turbina :). Cum ziceam, Dyson.

    @Ama Eu recunosc ca spal doar o data pe saptamana gresia si poate in bucatarie de 2 ori. Cata mizerie sa fie incat sa nu fie suficient un mop si niste solutie de curatat?

    Raspunde
  26. criserb 19 Jan 2012 @ 21:48

    @Alina – chiar asa fara nici un link? Sunt no-name? :)

    Raspunde
  27. Alina 19 Jan 2012 @ 22:01

    In Ro chiar nu sunt? E totusi Dyson! Cel care a revolutionat industria aspiratoarelor. Pe langa alte inventii. Omul este un geniu. Dyson, cel care a inventat si Air Blade, fata de uscatoarele de maini normale, ventilatorul fara pale si acum vad ca promoveasca o aeroterma, dar inca nu am testat.
    Depinde de gama, ai de la mai ieftin(care oricum e destul de piperat) pana la f scump.
    Pot sa iti dau link de pe amazon.fr ca asta cunosc
    http://www.amazon.fr/s?ie=UTF8&search-type=ss&index=kitchen&field-keywords=Dyson

    Raspunde
  28. Alina 19 Jan 2012 @ 22:06

    Si unul din interviurile pentru Wired. Are mai multe, toate sunt super. Este genul de inventator care sta toata ziua cu surubelnita in mana, toate patentele sunt ale lui.
    http://www.wired.com/epicenter/2011/09/james-dyson-roundtable/all/1

    Raspunde
  29. Alina 19 Jan 2012 @ 22:23

    Si mai am o recomandare :) Roomba, oricare iti permiti. Noi il avem de 2 ani, il punem cand plecam de la munca, alternativ cu aspiratul normal. Este bestial, pana si fi-mea stie sa zica sa il chemam pe Roomba cand da ceva pe jos :D.
    Si chiar curata bine, nu poti zice ca aspira efectiv, dar periile alea chiar reusesc sa ia praful si mizeria. Si daca il lasi in fiecare zi dimineata sa plece, eu nu pot mereu din cauza ca fi-mea face dezastru, dar daca ai putea, sincer nici nu mai e nevoie sa mai dai tu cu aspiratorul.

    Raspunde
  30. valer 19 Jan 2012 @ 22:53

    http://www.raabkarcher.ro/produse/detalii/284 , acest model e cel mai tare de pe piata la ora actuala!

    Raspunde
  31. ama 19 Jan 2012 @ 23:04

    @valer: si cam cat costa?

    Raspunde
  32. valer 19 Jan 2012 @ 23:18

    2000 lei

    Raspunde
  33. valer 19 Jan 2012 @ 23:20
    Raspunde
  34. criserb 19 Jan 2012 @ 23:29

    @valer – ce naiba imi tre’ un aspirator de 2000 lei ca sa aspir parchet si gresie? :) Pe bune acum? Daca as avea covoare as mai zice…

    Raspunde
  35. Alina 19 Jan 2012 @ 23:44

    Nu zice, ca si Roomba e tot cam atat, dar macar e robotel, pleaca singur, se intoarce singur, se incarca singur si are niste mesaje tare dragute, cand ramane blocat pe undeva incepe sa strige: Need human intervention :D
    http://www.emag.ro/aspiratoare-portabile–stick—roboti/robot-aspirare-irobot-roomba-581–pAspiratoriRobotRoomba581

    Raspunde
  36. Crox 20 Jan 2012 @ 00:08

    Bosch MOVE
    asa ceva am gasit la promotie cand l-am luat si acum am realizat ca reducerea a fost chiar substantiala.
    http://www.debo.ro/aspirator-bosch-bsgl-2move5-vanilla.html gasit aici, cu 100ron peste pretul platit de mine, dar la un pret bun totusi.

    Mi-a placut faptul ca e simplu, ca furtunul e imbracat in material textil – clasic si rezistent, si faptul ca e Bosch. (merge si cu pungi generice)

    Raspunde
  37. Crox 20 Jan 2012 @ 00:16

    Inca un lucru – are 3 ani si trage ca in prima zi. Dyson sunt intradevar cele mai bune (au randament bun putere suctie/putere consumata), dar sunt si foarte scumpe.
    Cine lauda aspiratoarele cu apa o face din rautate :) – cele cu apa pe post de filtru.

    Raspunde
  38. Crox 20 Jan 2012 @ 00:31

    @valer Aspiratorul tau e cumva de gradina? Nu, nu vorbesc serios, dar tu esti cel care a inceput cu glumele :)

    @valer La fel cum Columb a crezut ca a descoperit o noua ruta spre India, asa si Henri Coanda a crezut ca descoperit motorul cu reactie. Ce motor? Ce reactie? Aspiratorul lui valer!

    Raspunde
  39. Șerban 20 Jan 2012 @ 02:49

    Poate după ce se termină campania, ai bani de un Rainbow. Numa’ zic.

    Raspunde
  40. anatati 20 Jan 2012 @ 09:22

    O soluţie la problema zgomotului ar fi să aspiri tu şi să laşi doamna la TV. Sunt sigură că n-o va deranja defel :D

    Raspunde
  41. jules 20 Jan 2012 @ 10:11

    Si daca nu vrei sa dai bani pe ceva, mai inlocuieste si tu filtrele de la actualul. Si pe urma sa ne spui daca mai trage sau nu.

    Raspunde
  42. jules 20 Jan 2012 @ 10:14

    Si apoi, pentru ce iti trebuie un super aspirator ? Tu ai spus ca doar gresie si parchet. pentru astea nut-i trebuie vreo unu mai scump de 100 lei.
    Aspirator si mop. Si la apartamentul tau in 15 minute e gata.
    Eu asa fac, pentru ca tot numa parchet si gresie am, desi stau la casa. Nu vad rostul unei investitii de nspe milioane intr-un aspirator.

    Raspunde
  43. criserb 20 Jan 2012 @ 10:36

    @Șerban – nu e o campanie…

    @anatati – eu aspir mai repede. O fac si eu, nu stau ca trantorul, dar tre’ sa am chef :P

    @jules – Pai asta am zis si eu, ca vreau sa-l schimb ca nu mai e bun. Are si al saracul vreo 10 ani. Vreau unul nou, bun la ce am eu nevoie. Nu am nevoie de cine stie ce performanta ca nu am la ce sa il folosesc :) Vad ca majoritatea de aici le lauda pe cele cu apa pe post de filtru. Ma gandesc ca nu vorbesc chiar toti aiure, nu? In plus vad ca si astea cu apa sunt mai scumpe si mai ieftine. Pana la urma tre’ sa gasesc un model bun la ceea ce am eu nevoie, la un pret decent.

    Raspunde
  44. Crox 20 Jan 2012 @ 10:47

    @criserb – toti aiurea vorbesc

    Raspunde
  45. anatati 20 Jan 2012 @ 10:58

    glumeam :D

    Raspunde
  46. Ciolo 20 Jan 2012 @ 11:45

    Daca cauti un aspirator care sa aspire tot si tot timpul cu acceasi forta, iti recomand cu caldura un model Dyson ca cel alaturat. E foarte ergonomic si piesele se potrivesc de minune, adica este foarte usor de manuit sau curatat.
    http://www.mediamarkt.de/mcs/catentry/DC29-Exclusive,48353,286737,218551.html
    Eu de cand am cumparat un Dyson m-am indragostit de el. Merita toti banii plus garantia e 5 ani.

    Raspunde
  47. Ezajkul 20 Jan 2012 @ 12:16

    Salut, eu detin aspiratorul pe care il ai listat , eu personal il recomand. Dupa muuulte cautari am ajuns la el si l-am si cumparat. Partea proasta la aspirator este marimea (este mai mare ca aspiratoarele cu sac/fara), si greutatea lui 10kg, (eu stau la casa cu etaj), dar daca stai in apartament recomand! Filtrarea prin 5 compartimente de apa, dupa care trece prin 3 filtre daca bine stiu, printre care si hepa! Curatare usoara, speli cu apa compartimentul si pui la uscat, si cand trage mai greut putin, speli si filtrele, . Am uitat sa iti zic ca il detin aproape de un an, in care saracu a tras si o saptaman praf de moloz, si praf de glett/gips, si in fiecare saptaman curata casa, si inca merge ca in prima zi, lasa dupa el in camera un aer curat de crezi ca esti munti :)
    O zi buna!

    Raspunde
  48. Catalin 2 Mar 2012 @ 23:31

    Eu iti recomand zelmer cu filtrare prin apa. Uite aici cateva recomandari foarte bune de aspiratoare fara sac :

    http://topcadouri.ro/care-sunt-avantajele-aspiratoarelor-fara-sac.php

    Raspunde
  49. ionut 2 May 2012 @ 13:31

    salut,
    pana la urma ce ai luat? si la noi a decedat “filipsul”…

    Raspunde
  50. Gogu 22 Dec 2012 @ 00:02

    Criteriile invocate aici sunt lipsite de importanta, si nu ar trebui sa faca diferenta de pret atat de mare fata de sa zicem unul de 4 ori mai ieftin. Ceea ce conteaza este daca periile sunt motorizate electric, si nu antrenate de aer (adica nu turbo-brush = fix pix), mai apoi veti vedea ca desi sunt motorizate, daca-s mici nu ajung la chitul dintre placile de gresie si se mai uzeaza si repede (2-3 luni) si nu se gasesc inlocuitori, daca se gasesc sunt scumpe 100 E, ceea ce la 2-3 luni este enorm = hotie (vezi Vax, Hoover, Karcher, Sebo, Rainbow, Kirby,Zepter etc). Apoi veti vedea ca pt. a scapa de frecatul in genunchi de fapt, aspiratorul trebuie sa aiba cu totul si cu totul alta forma, trebuie ca toata greutatea sa sa apese pe perii, ceea ce-l obliga la o anumita forma (verticala bineinteles dar neaparat si compacta, nu cu talpa ca la Vax,Sebo,Hoover, ci ca la buffere/slefuitoare, mult mai mari si cu parul mai lung si mai tare, similara cu cea de la frecatul in genunchi). Incetul cu incetul veti ajunge sa vedeti ca exista si aspiratoare de apartament cu perii mari (ideal fie 2 perii verticale mari ce se-nvart la turatie mica in sens contrar -pt. echilibrare, fie 2 cilindrice orizontale, la fel de mari si neaparat foarte dese – aici apar hotiile cu perii cilindrice din pacate prea rare, ca sa nu mai vorbim de talhariile de Dyson, Rainbow, Zepter si Kirby – si mai mari hotii si furturi decat cele anterioare fiindca mai si costa mii de euro in Romania sau sute de euro in vest -oricum imens pt. ce fac.) Astfel veti ajunge la electroarges.ro sa vedeti ca au un slefuitor de podea care arata cam ca ce ar trebui sa fie un aspirator si costa doar 600lei si nu 10.000 lei, doar ca are turatia prea mare (700 rpm inloc de max. 200rpm) si nu aspira lichide, in rest e cam ce ar trebui sa fie un aspirator, tot ce este peste 200 roni, neaparat cu PERII MOTORIZATE MARI, de PUTERE MARE, si TURATIE MICA !!! Ce-i lipseste slefuitorului de la electroarges sa fie aspiratorul ideal este aspirarea umeda si turatia mai mica, atat. Poate cunoasteti pe cineva de acolo si-i convingeti sa faca asta (chiar daca ar ridica pretul cu, sa zicem 2-3 milioane) tot n-ar fi prea mult in comparatie cu ce vinde concurenta -vezi preturi de 10-20 de ori mai mari, si cred ca ar putea vinde miliarde de astfel de aspiratoare in toata lumea. N-ar strica si o varianta mai light – gen mop cu perii motorizate in fata, si un sul interminabil rotativ – cu reductie la deplasare-in partea a doua a suprafetei de contact a talpii – evident fara cablu, ci cu acumulatori, daca l-ar scoate pana in 5-6 milioane ar fi ideal. Sau daca n-ai cu cine discuta fiindca au fost preluati de straini, atunci vreun investitor local de la arena Leilor (daca mai exista) poate observa diferenta imensa intre ce ar trebui sa fie si ce este, atat ca pret cat si ca ce se ofera. Noi ar trebui sa vindem tuturor aspiratoare, fiindca suntem cea mai prafuita tara din lume dupa Mongolia, mai ales ca am facut curatenie la propriu in toate tarile europei, si chiar daca olandezul sau italianul cumpara aspiratorul, tot romanca sau tiganca din Romania il foloseste si stie cel mai bine ca 99% din cele avansate sunt escrocherii, tot frecatul cu peria in genunchi e deocamdata cel mai bun si rapid, din pacate (- daca nu cumva se rezolva cum am propus mai sus, sau daca italianul, neamtul, etc e dispus sa dea 3000Euro pe unul ca lumea, dar veti vedea ca nu-s multi producatori care sa faca aspiratoare automate de frecat, fiindca site-urile nu se gasesc usor pe google, iar produsele lor nu apar nicaieri pe magazinele online, iar pretul se da prin email, la cerere => au extrem de putini clienti, datorita pretului).

    Raspunde
  51. Denisa 15 Mar 2013 @ 12:31

    Orice preluare de text sau poza de pe acest blog se va face numai cu acordul aurorului si cu citarea sursei si un link catre aceasta!
    “Autorului!”:)

    Raspunde
  52. Alex 9 Apr 2013 @ 00:09

    Philips clasic cu sac. Fara filtrare cu apa!

    Raspunde
  53. alinag 4 Oct 2013 @ 15:44

    Nu va recomand aspiratoarele cu filtru HEPA. Am achizitionat un astfel de aspirator de la Hauser,acum 3 luni si nu-l mai pot utiliza. Inafara de faptul ca filtrul hepa trebuie spalat si uscat dupa fiecare folosire-altfel se colmateaza si nu mai trage, mai are un “filtru” -de fapt o bucatica de panza filtranta(care nu lasa praful sa iasa in atmosfera). Acel, asa zis filtru., trebuie scuturat dupa fiecare 5 min de aspirat, pt ca se umple de praf.Acum nici nu mai pot folosi acel filtru pt ca s/a uzat, iar fara el, toata incaperea se umple de praf, e groaznic, dupa ce aspiri e mai mizerie decat inainte…
    Nici nu stiu ce aspirator sa/mi iau. Cele cu sac de hartie, nu ma incanta, am avut unul Electrolux, si dupa 2 ani n/am mai gasit saci pt. el,pt ca nu se mai fabrica….

    Raspunde
  54. ama 12 Oct 2013 @ 13:17

    Cristi pana la urma ce aspirator ti-ai luat? Esti multumit de el?

    Raspunde
  55. criserb 12 Oct 2013 @ 13:37

    @ama – inca nu mi-am luat, stii cum este inca mai merge si asta… cand se strica o sa iau ceva cu filtrare cu apa, inca na, nu m-am grabit sa-l schimb desi intr-o vreme chiar am vrut asta.

    Totusi, daca iti iei tu ceva ok sa-mi dai si mie un semn, asa o sa am si eu o parere in plus.

    Raspunde
  56. Cikko 22 Apr 2014 @ 11:10

    Detin aspirator cu apa,clasic…nu spala, doar aspira. Are 10 ani, functioneaza ireprosabil, aspira bine si in ziua de azi. Practic la el este bine ca nu se scutura sacul acela cu praf care mie imi displacea total, 2 l de apa care se arunca in toaleta, aspiratorul se clateste usor se lasa la uscat , in apa din aspirator mai pun orice esenta…de menta, de eucalipt sau ce gasesc…ieftina si emana un parfum placut. Singura problema din punctul meu de vedere, este cam voluminos, iar de 2 ori pe saptamana de cate ori aspir eu…pune apa scoate apa..clateste:P In rest numai cuvinte de lauda.

    Raspunde
  57. ASPIRATOR_NOU 28 Jan 2015 @ 12:03

    PANASONIC MC E-737 putere normala 1100 W putere maxima 1300 W cu sac de hirtie
    PENTRU CE … SACUL PENTRU ASPIRATOR ?
    Puterea de aspirare a aparatului este data de motor . Acesta formeaza un curent de aer care antreneaza cu el particulele de praf in sacul pentru aspirator prin orificiul de colectare a suportului din carton . In interiorul lui este retinut numai praful colectat aerul trecind prin porii materialului si este eliminat din incinta aspiratorului printrun microfiltru care la rindul lui filtreaza aerul si in acelasi timp protejeaza motorul in timp de praf .
    ELECTROARGES face saci de hirtie de toate marcile si costa doar 15 ron o cutie de 5

    Raspunde
  58. Herman Sorin 1 Apr 2015 @ 14:44

    Uite, eu saptamanile astea testez noul aspirator de la Philips Performer Expert, modelul cu sac.. Sincer eu nu am fost cu aspiratul pana acum, mai mult sotia. Si noua ne era groaza de praful care il facea chiar si cand aspiram cu cel vechi.. Dar cu acesta e mult mai bine. Uite aici ai detalii despre el. http://www.philips.ro/c-p/FC8725_09/performer-expert-aspirator-cu-sac

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)