Sari la conținut

Ce facem atunci cand ne dam seama ca am gresit in relatia de cuplu?

alex-si-alexandraIn orice cuplu mai apare cate o problema. Sunt momente in care gresim, in care poate nu interpretam cum trebuie dorinta celuilalt (e adevarat ca nici dorinta celuilalt nu vine intotdeauna spusa pe fata, si o deducem asa cum putem) si o mai dam in bara. Ce facem in aceste cazuri?

Uitam, o lasam asa si mergem mai departe, ne cerem scuze?

In general eu cred ca poti trece peste orice problema, atata timp cat intre cei doi exista comunicare si incredere. Nu as vrea sa vorbim in acest post despre problemele peste care nu putem trece mai departe, caci nu la ele ma refeream.

Ma refeream la lucrurile marunte. Sa zicem ca uitam sa ajungem la o intalnire dinainte stabilita. Nu avem alt program, pur si simplu ne-am dat o intalnire la film dupa munca si tu uiti. Pentru ca stii ca n-ai nimic de facut (deh, ai uitat de intalnire) iesi cu baietii la o bere.

Ea te asteapta la film, tu nu apari, ea se umple de spume si de aici circul e gata inceput.

Cum te comporti in asemenea situatie sau in altele asemanatoare?

Il mai tineti minte sper pe prietenul ce-si cauta o garsoniera de inchiriat, pentru ca nu mai avea loc de lucrurile ei. Si-a dat seama ca a exagerat si acum regreta. Ar face orice numai sa-si indrepte greseala.

Alexandra este pasionata de cosmetice dar nu chiar asa cum zicea Alex. El, ca orice barbat cand vede multe cosmetice simte ca se sufoca, ca nu mai are loc. (baietii stiu, fetelor le e mai greu sa inteleaga asta :P)

Ce parere aveti de relatia lor, credeti ca e tensionata sau nu? Lucrurile par a merge spre bine sau nu chiar? Sunt niste intrebari simple iar raspunsurile le puteti gasin in filmuletul de aici.

Tu cum o faci pe ea sa te ierte? Ii cumperi un buchet de flori, ii acorzi mai multa atentie, o duci intr-un loc de vis, ii soptesti cuvinte dulci? Tu cum o impaci? Bine, e valabil si invers asa ca si fetele sunt invitate sa raspunda la aceasta intrebare.

Dupa parerea mea, capul plecat sabia nu-l taie. Iti ceri scuze, ii povestesti ca ai gresit si faci in asa fel incat sa repari lucrurile. Toata lumea greseste. La problemele zilei de azi o greseala iti poate scapa foarte usor si nu cred ca asta e un capat de lume, viata merge inainte, atata timp cat exista bunavointa.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. DAD 25 May 2012 @ 18:45

    Deja ma calca pe nervi campania asta…

    Raspunde
  2. mircea 25 May 2012 @ 22:19

    eu cred ca se vor impaca, alex m-a contactat sai construiesc si sa-i utilez o baie de 40 de metri patrati, o sa fie ceva de munca cu atatea rafturi, da alexandra merita efortul 8->

    Raspunde
  3. criserb 26 May 2012 @ 01:04

    @DAD – daca stau sa ma gandesc chiar au o reducere destul de mare. 40% nu e putin zic eu. Mama e foarte incantata de produsele lor, poate le incerci tu ;)

    @mircea – cand o sa-mi iau si eu un apartament mai mare o sa vreau si eu o baie mai mare. Nu de 40mp dar 25 tot mi-as face. Sa fie loc :P

    Raspunde
  4. mircea 26 May 2012 @ 02:27

    25 mp o sa fie un mizilic fata de cea a lui alex, si facem cu baie ingropata, da?/ visul meu 8->

    Raspunde
  5. maddy 28 May 2012 @ 08:17

    daca tot comentam un caz fictiv si semi-stupid, problemele lui alex s`ar rezolva daca i`ar da alexandrei papucii.

    Raspunde
  6. criserb 28 May 2012 @ 10:17

    @maddy – buna asta :)) Dar eu cred ca nici asa nu ar scapa prea usor de ea :P Iti dai seama ca ar trebui sa-si imparta toata produsele alea din baie :)

    Raspunde
  7. Adrian 28 May 2012 @ 13:15

    Greseala trebuie recunoscuta si discutata. Mai sunt si greselile facute intentionat pentru a anunta o despartire :)

    Raspunde
  8. maddy 29 May 2012 @ 09:27

    pai e simplu de impartit. alex isi tine sapunul, samponul, deodoranul si spuma de ras si alexandra inchiriaza un container industrial si isi ia restul cosmeticelor.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)