Sari la conținut

Un prieten isi cauta un apartament de inchiriat

warm-big-bathroom-inspiration-2Inainte de 1 mai, am fost plecat la Pitesti sa vad si eu festivalul lalelelor. La Pitesti m-am intalnit cu un amic ce nu l-am mai vazut de ani buni de zile. Un amic ce l-am cunoscut intr-un bar, pe vremea cand eram la facultate. Imi aduc aminte ca era un tip super de treaba, cumva prea de treaba. Punea suflet in tot ceea ce facea iar cand venea vorba de prietena lui, si-ar fi dat si viata pentru ea. Din pacate nu l-am mai vazut de ani de zile.

Ne-am intalnit total intamplator in Pitesti era si el acolo tot pentru a vedea lalelele. Nu parea prea vesel asa ca ne-am dus la o terasa, ne-am luat cate o bere (fara alcool ca eram cu masinile) si am inceput sa depanam amintiri.

La un moment dat imi povesteste ca-si cauta un apartament, ca de vreo juma’ de an s-a mutat cu prietena lui si nu mai are loc in baie. Fata e foarte pasionata de cosmetice, a reusit sa-i umple baia prietenului si acum asta nu mai are loc. Pe langa ca-si cumpara cosmetice, acum le mai si vinde si amicul meu nu mai suporta.

Cauta un apartament, undeva intr-o zona centrala a Bucurestiului, un apartament de vreo 75 mp cu o baie de 50 pm. I-am urat succes! :)

Unde o sa gaseasa apartament cu o baie de 50 mp… chiar nu stiu.

I-am spui ca am blog si ca am sa incerc sa-l ajut. Stiu ca e greu, dar poate chiar exista vreo persoana care stie asa ceva si-mi poate da un pont.

Prietenul il puteti gasi aici. Numarul de telefon m-a rugat sa nu-l pun pe blog, lucru lesne de inteles de ce :)

Daca stiti vreun astfel de apartament lasati un comentariu sau mai bine contactati-l direct pe Alex.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
13 comentarii
  1. Ioan T. 4 May 2012 @ 17:46

    In a complicated relationship with Alexandra Suns…

    Corect :D

    Raspunde
  2. Looloo 4 May 2012 @ 18:56

    Sunt curioasa pt ce e campania :)) Interesanta ideea, da’ va puneati si voi de acord, ca unu l-a vazut de 1 mai in Pitesti, altu’ in Bucuresti…

    Raspunde
  3. Alex 5 May 2012 @ 12:53

    @Looloo, Campania este pentru a-mi gasi si eu un apartament cu o baie incapatoare pentru nevoile noastre, iar inainte de 1 mai am fost la Pitesti, iar de 1 mai in Bucuresti ;)

    Raspunde
  4. DAD 5 May 2012 @ 13:59

    e ceva suspect la mijloc..si denisuca tot despre subiectul asta a scris :)))

    Raspunde
  5. criserb 5 May 2012 @ 23:54

    @DAD – toti suntem prieteni cu @Alex :)

    Raspunde
  6. Alex 7 May 2012 @ 13:07

    @criserb – Si pentru asta va multumesc. Va rog sa ma ajutati in continuare sa raspandesc vestea si atunci cand gasim baia potrivita va invit pe toti la petrecerea de baie noua (sigur vom avea loc toti) :)

    Raspunde
  7. criserb 7 May 2012 @ 14:43

    @Alex – na ca d’astea n-am mai auzit. Petrecere in baie :P Dar la cat o sa fie de mare sunt convins ca o sa avem loc cu totii ;)

    Raspunde
  8. paunete bogdan 7 May 2012 @ 15:21

    salut.
    Sunt prieten cu sotia lui Dana Serb. Apartamentul parintilor mei este de vanzare. Are 70mp, 3 camere,. 2 bai (una mai mare si una mai mica), balcon care este pe lungimea a 2 camere. Fara imbunatatiri. Daca vrei sa il vezi ma poti contacta la nr 0724.345.765

    Raspunde
  9. paunete bogdan 7 May 2012 @ 15:23

    imi cer scuze pt formularea gresita…sunt priten cu Dana

    Raspunde
  10. criserb 7 May 2012 @ 15:34

    @paunete – se cauta apartament de inchiriat, tu vad ca vinzi :) In plus, trebuie sa aiba baia de 50mp, al tau are baia asa mare? :)

    Raspunde
  11. paunete bogdan 7 May 2012 @ 15:41

    50 mp inseamna > jumatate din suprafata locuibila. daca vrea sa cumpere poate sparge peretele de la dormitor si ajunge cu baia pe la 25mp… dar cu baie de 50 mp cum vrea el, nu cred ca o sa gaseasca…oricum, daca aud ceva va anunt

    Raspunde
  12. Adrian 9 May 2012 @ 12:28

    Sfatul meu ar fi sa caute un apartament care face parte dintr-o casa. Sau o casa. Sunt mai slabe sansele sa gasesti baie de 50mp la bloc. Foarte slabe chiar.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)