Sari la conținut

Ce faci cand ai probleme cu masina?

unnamedIn general toti spunem ca noua nu ni se intampla, ca le stim pe toate, nu e chiar asa.

Masina, e facuta din mult fier si chestii care se invart iar la un moment dat ea se poate strica? Ce faci in acel moment? Ce faci cand ti se strica intr-o zona pe care nu o cunosti, undeva in miez de noapte, sa zicem?

Pana acum, aveam in agenda niste numere de la asistena rutiera, numere pe care (din fericire) nu le-am apelat niciodata si sper sa nu am nevoie nici de acum inainte. Le am pentru ca nu ma costa nimic sa le am in telefon.

De ce va spun toate astea?

Pentru ca zilele trecute a fost lansata o aplicatie pentru Android, o aplicatie Romaneasca ce vine in sprijinul soferilor. O puteti descarca de aici.

Auto.ro, pentru ca asa se numeste aplicatia, va spune in functie de locul in care va aflati unde sunt cele mai apropiate service-uri, benzinarii, vulcanizari, spalatorii, statii ITP, asistenta rutiera si tractari.

Sunt lucruri pe care ar trebui sa le avem la noi in momentele alea grele. Nu va costa nimic aplicatia, iar la un moment dat poate sa va fie utila.

Eu am incercat-o weekendul asta in drumul meu spre mare, si functioneaza excelent.

Vi-o recomand!

Screenshot_2012-06-11-21-23-30Screenshot_2012-06-11-21-23-39

P.S. Nu este un post platit, este doar o chestie pe care eu o cred utila. Va spun asta pentru ca suna ca o reclama, este o reclama, dar o fac din placere.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. Alina 12 Jun 2012 @ 11:05

    Daah, e simplu:) Il sun pe barbate-miu :P

    Raspunde
  2. Dorin 12 Jun 2012 @ 11:54

    Ai idee, pe cand si pentru iPhone?

    Raspunde
  3. criserb 12 Jun 2012 @ 11:57

    @Dorin – din cate stiu eu pentru iPhone a fost lansata cu ceva timp in urma, trebuie sa fie.

    @Alina – si pana vine sotul la 800km ce faci? :)

    Raspunde
  4. Alina 12 Jun 2012 @ 12:33

    Il sun pe barbate-miu :)
    Logica este simpla. Daca sunt la 800 km departare de casa fara copii si sot inseamna ca sunt in interes de serviciu. Daca sunt in interes de serviciu inseamna ca particip la vreo conferinta sau workshop. Tinand cont ca de obicei nr mediu de colegi care pleaca la conferinte este de 3-4 si ca suntem doar 2 femei in tot grupul rezulta ca cu siguranta exista cel putin un barbat cu noi. Fiind deplasare inseamna ca este o masina inchiriata si pentru ca la condus mereu se voluntarieaza barbatii inseamna ca rentalul este pe numele unui coleg. Deci el va suna compania de rental si eu il sun pe barbat sa ma vait de ce am patit:D.

    Raspunde
  5. amzis 12 Jun 2012 @ 13:32

    @alina tipic unei doamne :)))

    Raspunde
  6. Alina 12 Jun 2012 @ 14:17

    Ieri l-am pupat pe unul in posterior:) La propriu.
    Dupa ce am oprit si constatat ca el nu are nimic si eu doar am spart bara, rasufland usurata ca nu trebuie sa completez constatul amiabil si sa ma pun iar in card cu asigurarile, l-am sunat pe barbate-miu. L-am scos din sedinta si m-am refulat complet.
    Acum nu are decat sa se duca sa repare masina.

    Raspunde
  7. criserb 12 Jun 2012 @ 16:46

    @Alina – daca ar trebui sa stai dupa astia din service-urile de la noi, n-ai mai vorbi cu atata lejeritate de un mic accident… aici timpul pe care il pierzi fara masina e mai valoros decat paguba suferita :)

    Raspunde
  8. Alina 12 Jun 2012 @ 18:46

    @Criserb Cred ca trebuie schimbata bara plus un far. Pentru chestia asta imi tine masina o saptamana si ma costa probabil cel putin 600 de eur.

    Raspunde
  9. criserb 13 Jun 2012 @ 12:36

    @Alina – naspa :( Pentru mine ar fi mai dureros timpul petrecut fara masina decat cei 600 euro. Bine, zic asta acum ca nu sunt nevoit sa-i scot din buzunar…

    Raspunde
  10. Autoro 20 Jun 2012 @ 14:07

    @Dorin Aplicatia Auto.ro pentru iPhone a fost lansata in luna aprilie si o poti descarca de aici http://itunes.apple.com/gb/app/auto.ro/id430804021?mt=8
    PS: asteptam feedback-ul tau! Multumim

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)