Sari la conținut

Ce fumeaza designerii verstimentari?

CraigGreen11CraigGreen12

De foarte mult ori m-am intrebat ce fumeaza astia care concep astfel de haine. Mai strang si o multime de oameni la prezentare, deci inseamna ca le dau si alora sa fumeze aceeasi iarba.

Si totusi, acum serios vorbind, cine naiba ar purta asa ceva?

Ori nu am eu gusturi ori ceva nu este ok. Cica asta este moda pentru iarna 2013-2014…

 

[via]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. Dan 11 Jan 2013 @ 13:03

    Daca studiai DESIGN-ul te asigur ca nu iti puneai intrebari ieftine.Diferenta intre profani si licentiati e uriasa!Vezi tu, de-aia nu e bine sa pretindem ca suntem ingineri daca stim sa punem faianta. U know what i mean…

    Raspunde
  2. unicornul_vesel 11 Jan 2013 @ 13:06

    Păi e simplu. Nu toate colecțiile din prezentările de modă sunt pret-a-porter. Deci răspunsul este simplu – nu sunt haine de purtat pe stradă sau la cafea cu gagica.

    Raspunde
  3. criserb 11 Jan 2013 @ 13:06

    @Dan – se presupune ca alea tre’ sa fie si vandabile, sa le poarte cineva, nu? :)

    Raspunde
  4. criserb 11 Jan 2013 @ 13:07

    @unicornul_vesel – dar unde se poate purta asa ceva?

    Raspunde
  5. skrintitu 11 Jan 2013 @ 13:07

    Nu intelegi nimic Cristi. Vezi tu, poza care ai pus-o in acest articol, face referire la moda soferilor vitezomani, proprietari de Logan, care si-au luat o portie de gard in cap.

    Trebuie sa vezi dincolo de aparente, dincolo de.. gard :D

    Raspunde
  6. Cris-Mary 11 Jan 2013 @ 13:20

    :)) M-a distrat articolul dar si mai tare m-au distrat unele comentarii :))
    Sarcastic : Nu intelegi nimic din moda pentru ca nu ai terminat DESIGNUL ..da?.. sa fie clar :) Si tot clar sa-ti fie ca nu poti tu sa-ti dai cu parerea daca nu ai terminat DESIGNUL, da? ..sa fie tot clar ..

    Ma intreb de ce romanul trebuie sa fie asa carcotas si de rautacios?!

    Raspunde
  7. unicornul_vesel 11 Jan 2013 @ 13:24

    1. haute couture
    French term refering to the extravagant and often absurd and impractically unrealistic fashion pieces that designers create to demonstrate their unique style and inventiveness. (de aici: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=haute%20couture)

    2. Couture Fashion Shows
    Despite their exclusivity, many fashion houses show haute couture collections during industry events, such as fashion weeks in Milan, New York, Paris, and London. In many ways, these shows act as an advertisement for the brand itself, beyond just the specific pieces being worn on the catwalk. When celebrities and other well-known people wear couture fashions, it can create interest in the brand from all levels of consumer. In addition, elements that are featured in the show may be echoed in the ready-to-wear line, although in modified or less expensive ways. (de aici: http://www.wisegeek.com/what-is-couture.htm)

    Raspunde
  8. Pricopi Alexandru 11 Jan 2013 @ 13:52

    pai stiu ei ca o sa fie vand puternic sau viscol ….si e bn sa ai jumatate de gard cu tine …sa fii protejat…toate is spre bn tau….adica cum sa nu vrei sa porti asa cv? AAHHAHHAA :)))

    Raspunde
  9. maddy 11 Jan 2013 @ 14:04

    asta nu e moda pentru 2013-2014, e o viziune a creatorului, in afara de lemnele din cap restul hainelor par normale si purtabile. cateodata apar si colectii menite pur si simplu sa atraga atentia.

    Raspunde
  10. Dan 11 Jan 2013 @ 14:25

    @Cris Mary- daca iti arat o schema tehnica a unui motor, intelegi ceva?Vezi ca e diferenta intre prêt-à-porter si haute couture, dar cum toti ne pricepem la de toate…iese o ciorba!

    Raspunde
  11. Haivas 11 Jan 2013 @ 15:04

    the unicorn knows!

    Raspunde
  12. Cris-Mary 12 Jan 2013 @ 10:53

    @Dan, eu nu am zis nimic de faptul ca trebuie sa intelegi ceva ci pur si simplu am fost uimita de cat de acid ai fost cu un om care si-a dat cu parerea despre un lucru asa cat poate el, la el pe blog.Chiar crezi ca omul asta nu stie ca nu este o colectie pret a porter si ai venit tu sa-l luminezi si sa-l iei la rost ca pune intrebari ieftine?Ai luat prea in serios un articol menit sa fie comic. Relax, viata e mai frumoasa cand esti mai relaxat.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)