Sari la conținut

Despre taximetristul violat din Tulcea

maimuta_paianjenMa uitam la TV si am dat peste nu stiu ce post in care a aparut taximetristul violat din Tulcea. Nu-mi vine sa cred ca exista asa ceva si ma gandeam ca mai sunt si altii ca mine ca sa scriu despre acest subiect.

Deci, ca sa nu o iau pe ocolite, nu-mi place sa fac asa ceva, eu cand ma uit la el (nu stiu cum il cheama si nici nu cred ca este important) am impresia ca vad un taran fara prea multa minte. Un tip asa… fara carte. In plus mai e si urat cu spume.

Ma intreb ce femeie si-ar dori sa violeze un astfel de om?

In acelasi timp ma uit la violatoare, pare putin nebuna, sarita de pe fix, probabil dispusa sa faca sex cu oricine. Nu stiu.

Nu cred nici in ruptul capului ca duduia l-a violat pe taximetrist. Mai mult ca sigur omul a vrut sa se distreze si femeia a acceptat asta. S-au distrat si finalul a fost neprevazut.

Nu imi dau seama cum poti ca barbat sa te duci la politie si sa spui ca te-a violat una. Nu vrei sa faci sex, ii dai o palma, un pum in freza si gata… nu exista sa te lasi violat. Cum poate sa fie violat un barbat oare?

El trebuia sa fie speriat, disperat sa scape, si ma gandesc ca in acel moment nu putea sa aiba o erectie… deci cum se poate intampla un viol? Pe bune acum…

Tot circul asta e penibil, doi oameni nu prea sanatosi la cap s-au distrat iar la final treaba a degenerat. Aluia probabil ii era frica de nevasta de acasa si a declarat ca a fost violat iar ea… ea a vrut sa se distreze..

So, a fost viol sau nu?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. Bogdan 4 Sep 2012 @ 01:22

    se vede ca nu te uiti la stirile de la ora 5 :P

    Raspunde
  2. mircea 4 Sep 2012 @ 01:45

    @criserb – e simplu, aia era beata si voia ceva. ala nu avea ce sa-i dea; probabil el fiind obisnuit cu una mai moale;
    cum crezi ca ai reactiona tu daca una ti-ar spune: “treci si linge-ma jos acum” si te-ar mai lua si de cap si te-ar impinge acolo?/ ce i-ai spune? usurel femeie!
    si daca aia ar lua cutitul si doar ti l-ar flutura ,cu siguranta te-ai simti violat. oricum la o scena din asta “ala micu’ ” cu siguranta nu ar mai fi bun de nimic.
    sincer nu te vad pe tine sa dai un pumn in freza dupa asa ceva:)
    eu poate:D

    Raspunde
  3. mircea 4 Sep 2012 @ 01:51

    PS. – si din pozele date pe TV arata si bine tipa

    Raspunde
  4. Irina 4 Sep 2012 @ 07:26

    @Criserb Nu stiu de stirea asta decat din auzite, nu ma intereseaza daca a fost sau nu violat, vreau doar sa ma leg de o afirmatie a ta: “El trebuia sa fie speriat, disperat sa scape, si ma gandesc ca in acel moment nu putea sa aiba o erectie… deci cum se poate intampla un viol?” In timpul actului sexual exista placere fizica si placere psihologica. Chiar daca din punct de vedere psihic nu te simti ok, poate fi traumatizant ce ti se intampla, corpul tau are capacitatea de a raspunde la stimulare. Poti avea si erectie si, ca femeie, poti avea si orgasm in timpul unui viol. Asta nu inseamna ca actul sexual a fost de bunavoie, ci doar ca organismul a raspuns in mod firesc stimularii.

    Raspunde
  5. un om 4 Sep 2012 @ 09:59

    sunt barbat si stiu ca pot avea erectie si daca nu vreau, dar ca sa fie si act sexual ar trebui sa fiu legat sau…
    in acest caz si eu cred ca a fost de buna voie si apoi s-au certat de la bani sau ceva.
    Tipul e mult prea “simplu” ca sa zic asa sigur nu s-au inteles la pret sau a sarit calul cu ceva.
    in plus sunt multe cazuri de viol adevarat in care violatorul scapa bazma curata pentru ca EA a intrat de buna voie la el in casa.
    eu personal as achita-o si pe femeia de acum de acuzatia de viol, le-as lasa pe celelalte deschise si as cerceta cazul.

    Raspunde
  6. criserb 4 Sep 2012 @ 12:11

    @Bogdan – sunt la munca la ora aia. Pierd asa de multe? :)

    @Irina – mi-e greu sa cred ceea ce zici dar nu pot sa te contrazic…

    @un om – sa ai erectie fara sa vrei e una si sa ai erectie cu un cutit la cap e alta. Parerea mea, asa cum i-am zis si Irinei mai sus. Nu ma pricep dar imi dau si eu cu presupusul. Ma gandesc ca mi-ar fi greu cu un cutit la cap. In momentul ala probabil te gandesti cum sa scapi, nu iti trece altceva prin cap…

    Raspunde
  7. andreea 4 Sep 2012 @ 15:57

    cred ca in cazuri de stres extrem poti sa ai erectie. creierul poate reactiona aiurea.

    insa nu inteleg ce rost are sa ne preocupam noi cu tema asta. nu avem o justitie care ar trebui sa stie mai bine si sa decida ea singura cum e?

    Raspunde
  8. Sorana 5 Sep 2012 @ 08:46

    Da nu ai vazut ca s-a -reprodus- scena violului? Am vazut intr-un ziar zilele trecute…ca au filmat intr-un hotel..si violatul a fost actor si producator…
    Ai pierdut ce e mai hot!hihi

    Raspunde
  9. Crox 6 Sep 2012 @ 17:56

    E fix asa cum zice Irina. In plus, pentru ce a fost obligat sa presteze nu prea avea nevoie de presupusa ..inaltare. Sau poate ca nu cunosc detaliile acestea, dar nici nu ma omor sa aflu.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)