Sari la conținut

Ce-i cu traficul asta in Bucuresti?

De ieri am observat ca ceva se intampla… nu imi dau seama ce, dar e cert ca nu mai poti sa circuli calumea pe niciunde. Cozi de kilometrii la semafoare in orice directie te-ai indrepta :(

Poate ma lamureste si pe mine cineva ce se intampla. Sa nu-mi spuneti ca sunt eu ghinionist :P

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. sip 23 Apr 2010 @ 17:58

    Arad-ul este un oras mai putin aglomerat, sau cel putin, mult mai usor de a fi rezolvata acesta problema !

    Raspunde
  2. criserb 23 Apr 2010 @ 18:04

    Zici tu?

    Raspunde
  3. Alina 23 Apr 2010 @ 18:10

    In Geneva chestia asta ar fi fost considerata reusita.
    Ei sincronizeaza prost semafoarele special, ca sa nu mai folosesti masina personala, ci sa iei transportul in comun… Cica asa poluam mai putin.

    Raspunde
  4. Cezar 23 Apr 2010 @ 18:18

    eu zic ca sunt prea multi soferi. si nici semafoarele nu’s sincronizate. si alte metode de transport nu prea exista (metroul e destul de inaccesibil pentru destui).

    Raspunde
  5. A.Dragos 23 Apr 2010 @ 18:27

    Doresti o solutie ?
    Vin-o in Odorheiu-Secuiesc. N-ai sa vezi coada de mai mult de 4-5 masini la niciun semafor. :))

    Raspunde
  6. Un Prost 23 Apr 2010 @ 20:08

    Din ce am citit prin ziare, am impresia ca zilele astea se fac repetitii pentru ziua nu stiu carei tari, si s-au inchis mai multe strazi principale din centru.
    Poate deasta e asa aglomerat de ceva zile

    Raspunde
  7. Flamandu 24 Apr 2010 @ 02:35

    asta este doar inceputu,sa vedeti voi dragilor in urmatorii ani,vai si amar de noi,dar sa ne mandrim ca traim in Romania,tara tuturor posibilitatilor,suntem bucurosi ca suntem in U.E.cum circulam ?Dumnezeu cu mila.:((

    Raspunde
  8. alin 26 Apr 2010 @ 00:26

    Sa le multumin conducatorilor:d/ Avem o primarie care de 20 de ani ne construieste centura capitalei, aceeasi primarie tot de 20 de ani ne construieste locuri de parcare si bulevarde largi. Daca nu iti convine ia bicicleta:)) Si mergi cu ea prin Bucuresti – capitala europeana. Ca asa te-a sfatuit primarul:)) Si nu in ultimul rand sa multumim Ministerului Transporturilor pentru miile de Km de autostrazi pe care i-a construit in ultimii 20 de ani. :(( Si daca tot vezi asa de multe masini pe strada inseamna ca la Bucuresti este bunastare**== NU?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)