Sari la conținut

Ce mi-aș fi luat de black friday, dacă…

Este primul an de când există Black Friday la noi și nu mi-am luat nimic. Cum am reușit performanța asta nici eu nu știu. Bine, încă timpul nu este pierdut, dar nu cred totuși că o să-mi mai iau ceva zilele astea.

So, dacă era să-mi iau ceva mi-aș fi luat:

  1. Centrala FIBARO Home Center Lite FGHCL, alb – încă mai sunt cu ochii pe ea, mă tot gândesc dacă să o iau și parcă n-aș lua-o cheală, parcă aș lua și niste senzori, să încep automatizarea casei. Dar ar fi bun și simplu, ideea este că la un moment dat ar trebui să-l iau iar reducerea este chiar pe bune, urmăresc de mult centrala asta pe mai multe siteuri. Există și un starter kit, dar e peste bugetul meu din acest moment.
  2. DJI Spark Fly More Combo, Alb – pur și simplu o vreau. Știu că probabil o să zacă într-un dulap, sau o să se joace fii-miu cu ea, dar trebuie să-mi iau și eu într-o zi o dronă iar asta e mică, ușoară, filmează și face super poze și nici nu trebuie înmatriculată. Am văzut-o la Mariciu și de atunci îmi tot stă gândul la ea. N-am luat pentru că nu mai este pe stoc și pentru că la fel ca mai sus depășește bugetul momentului.
  3. Televizorul NEI, ăla de la eMag (nu mai știu linkul, le-am pierdut), la 80cm și 400 lei. Era bun să-l pun în magazie :) Mai fumez seara pe acolo și era bun un TV. 400 lei nu erau un capăt de lume, dar cum eu am intrat pe eMag pe la 16 nu mai era.
  4. Sistem automatizare porți culisante. M-am uitat după ăsta, dar din păcate n-am găsit nimic să-mi facă cu ochiul.

Cam atât, probabil mai găseam chestii interesante, dar n-am avut chef de a scormonii netul. Cred că dacă aveam cu adevărat nevoie de ceva mai căutam, dar așa… doar m-am uitat.

Voi ce v-ați luat de Black Friday, ați găsit produsele pe care le-ați căutat?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Coco 20 Nov 2017 @ 12:43

    Primul Black Friday in care nu imi cumpar nimic. Am urmarit cate ceva: un TV smart de 124 cm, un aspirator, un fier de calcat, insa modelele urmarite de mine nu au intrat in promo pe niciun site, asa ca mai astept.

    Raspunde
  2. Georgi 20 Nov 2017 @ 14:11

    Anul asta a fost invers. A fost prima data cand am spart “pusculita” de Black Friday. Asa e cand, in sfarsit renunti la chirie si te muti la casa ta si nu ai decat TV-ul, care e al tau. Dar, e bine, macar nu trebuie sa ne caram cu ele, ni le aduc batezii pe scari, pana sus, daca le mai dai si 10-20 de lei, ti-l baga si in casa si ti-l aseaza cum vrei :))). Cred ca zic saru’ mana de Black Friday, ca preferi sa mai dai un ban in plus, decat sa staai sa te chinui tu sa le tarasti prin casa si sa le asezi.
    Reducerea a fost asa… cam inexistenta. Deja imi frecam mainile inainte de Black Friday, ma gandeam ca o sa adunam macar 1500 de lei (in minus), dar nu…
    Preturile reduse, au fost exact aceleasi, ca la alte zile de reduceri din restul anului. Ba chiar, de exemplu, frigiderul a fost mai scump de Black Friday. Practic, la Altex, tot anul a costat 1650 de lei. De Black Friday a fost 2050 de lei :)) A trebuit sa il luam “redus” de la Flanco, cu 1700 de lei :)))))))))))). Pe Emag l-am vazut tot pe la 2050, inainte nu era in stoc, asa ca nu stiu ce pret avea.
    La pachetul cuptor+ aragaz, pe care le-am ochit, pretul nu s-a clintit deloc, din vara si pana acum. A stat la 1750 de lei.
    In rest, masina de spalat vase am luat-o cu 950 de lei, in general, pretul ei sta pe la 1050 de lei. La cea de spalat rufe, sare pretul dupa cum se scarpina in fund, ala care le pune. De BF a fost 1400 de lei, a doua zi era 2300 de lei, azi e 1500 de lei :)).
    Hota, am luat-o cu 100 de lei reducere.
    Dracu’ sa ii ia. Macar au inceput sa vina produsele deja, din weekend. Dar, in restul anului, reducerile sunt fix aceleasi.
    Oricum, am fost fortati sa cumparam de black friday, pentru ca vrem sa ne mutam pana la craciun, altfel, mai stateam, sau le luam pe rand. Am observat ca sunt mai mari reducerile de Craciun sau de Stock Busters, decat alea de black friday. Inca am produsele comandate in favorite, nu le-am sters. Vreau sa vad in continuare, cum fluctueaza.

    Da, am vrut si noi Tv-ul ala de la NEI, pentru bunica-mea, ca are un amarat de TV cu tub si cam incepe sa “vada cu purici” si nici ea nu mai are ochii prea in forma. Dar, intentionam sa ne cumparam alt TV si ii vom da ei Sony-ul nostru.

    Oricum, sunt fericita ca macar mi-am cumparat ce mi-am dorit. Am asteptat, amandoi, sa ne luam masina de spalat vase, cum asteapta crestinii a doua venire a lu’ Iisus :)). Cand gatesti mult acasa, te cam seaca, sa vezi ca si asa timpul liber e limitat si pe ala il petreci spaland vase… Abia astept sa o pun in functiune. Consider ca nu mai e moft, e necesitate. Cred ca o mama si soacra or sa pupe si ele cate una, cat de curand, daca imi place cum se comporta.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)