Sari la conținut

Cea mai bună aplicație de android pe care am folosit-o

unnamedSunt foarte încântat de ultima aplicație ce mi-am instalat-o pe android. Credeam ca le-am vazut si testat pe toate, dar asta chiar îmi depășește toate așteptările.

Este o aplicație care vine cu o tastatura noua, cu un auto corect de excepție. Pur și simplu scriu acest post de pe mobil și nu prea am greșeli, cu toate ca eu nu tastez foarte corect.

Practic, aplicația îmi corectează toate greșelile, automat, fără ca eu să mă întorc asupra lor.

Aplicația învață felul in care scriu eu de pe mail, de pe Facebook sau de pe Twitter, iar eu scriu cât se poate de firesc, cu toate ca mai greșesc din când in când. Greșesc, dar din câte se vede… nu prea se vede.

Ok, nu pune toate diacriticile foarte corect, dar totuși scrie foarte bine.

Va sfătuiesc sa v-o instalați, o sa va ușureze munca substanțial.

Pentru mine este primul post pe care îl scriu de pe mobil și nu pot sa va spun ca este greu sau ca scriu încet ;)

Aplicația se numește SwiftKey 3 si o puteți găsi în market la prețul de 15 lei. O mai puteți găsi și pe 4share, moca (o sa revin de pe calculator sa completez linkurile, de pe mobil e mai greu).

Dacă vreți să o testați, o puteți face și chiar va rog sa îmi ziceți dacă este ok si dacă v-am recomandat ceva aiurea ;)

Am uitat sa va spun, aplicația a fost cea mai bine vândută aplicație din 2012, ceea ce cred ca spune mare lucru ;)

P.S. Mi-a luat 3 minute sa scriu acest post de pe mobil, ceea ce cred că este foarte ok.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Alex Dumitru 6 Feb 2013 @ 01:11

    Iti recomand si SwiftKey Flow: http://www.swiftkey.net/flow/
    E mult mai rapida dupa ce te obisnuiesti cu ea. Iar daca nu vrei sa faci swipe mereu, atunci o poti folosi exact ca pe SwiftKey 3.

    P.S. piraterie ? pentru o aplicatie de 15 lei ?

    Raspunde
  2. Irina Bărăgoi 6 Feb 2013 @ 02:57

    Ceva asemănător pentru Windows phone? :D

    Raspunde
  3. criserb 6 Feb 2013 @ 08:48

    @Alex – mai sunt și care pirateaza și pentru 15 lei, unii o fac din reflex, alții pur și simplu nu au un card cu care pot sa plătească pe internet :( Știu, este trist, dar eu cunosc o mulțime de cazuri d’astea.

    @Irina – din păcate nu cred ca este. Windows este un sistem de operare mai nou și încă nu sunt foarte multe aplicații pentru el.

    Raspunde
  4. ovi sirb 6 Feb 2013 @ 10:55

    Subscriu la comentariul lui Alex: SwiftKey Flow e mult mai mişto, pentru că îmbină punctele forte ale SwiftKey (predicţie bazată pe obiceiurile tale lingvistice) cu Swype, şi funcţionează impecabil. Varianta link-uită de Alex e beta, deci se poate lua gratis de pe site şi primeşte update-uri. În momentul în care va ieşi din beta, Flow va înlocui SwiftKey-ul original şi se va vinde la acelaşi preţ. Plus, dacă ai cumpărat SwiftKey, update-ul la Flow va fi moca.

    Tastatura asta a fost cea mai bună investiţie într-o aplicaţie pe care am făcut-o în 2012 :)

    Raspunde
  5. criserb 6 Feb 2013 @ 11:34

    Hmmm, daca voi ziceti ca aia e mai buna o instalez acum :P

    Raspunde
  6. Cip 7 Feb 2013 @ 20:39

    Eu am incercat si Flow insa m-am intors la varianta normala. Mai putine greseli. Eu am prins Sfiftkey-ul la oferta la 3 lei acum un an, cei mai cu folost 3 lei cheltuiti vreodata. Nu ca m-as fi zgarcit la 15, dar la 3 am luat-o fara sa stiu exact ce face.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)