Sari la conținut

Ceausescu deshumat

E incredibil ceea ce ved la televizor in fiecare diminata. Nu exista zi in care sa fie niste stiri normale, in fiecare dimineata am o surpriza :)

Azi, cum am deschis televizorul am vazut ca-i taraboi mare cu ocazia deshumarii familiei Ceausescu. Tot felul de specialisti isi dadeau cu parerea, care mai de care mai aberant, daca in respectiva groapa se afla sau nu sotii Ceausescu. Unii ziceau ca ei sunt acolo, altii ca nu sunt…

Nu inteleg de ce mortii fac atata audienta, am inteles motivul deshumarii, dar nu inteleg de unde exista in mentalitatea poporului roman aceasta dorinta de a vedea care e treaba cu mortii. Oare nu-i normal sa-i lasam in pace si vorba aia, vii cu vii, mortii cu mortii?

Sau l-au deshumat pentru ca au nevoie de sfaturi cu privire la situatia in care se afla tara si nu au alta solutie decat Ceausescu? :)

(stirea cu deshumarea o gasiti aici)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. sip 21 Jul 2010 @ 17:58

    Cata intelepciune, ma bucur fiule ca gandesti asa !

    Raspunde
  2. octavian 21 Jul 2010 @ 20:27

    Nu se insura el daca nu era intelept :D, nu?

    Raspunde
  3. sip 22 Jul 2010 @ 08:53

    @octavian – Mai greseste omul, noi n-am gresit …

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)