Sari la conținut

Cei cu carduri de credit la UniCredit Bank pot să scoată bani de la orice POS din magazine

Am primit un mail de la cei de la UniCredit Bank, mai în care se spune că de acum pot să scot cash de la orice POS, din orice magazin. Practic mă duc până la Mega să-mi iau țigări și nu mai tre să mă duc și la bancomant. Iau de acolo un pachet de țigări (15 lei) și plătesc 165 lei cu cardul iar doamna de la casă o să-mi dea 150 rest numerar.

Eu așa înțeleg.

Citiți și voi mai jos, poate voi înțelegeți altceva.

Dacă eu am înțeles bine mi se pare o super chestie, sunt atâtea locuri în care găsești cu greu un bancomant, dar un magazin cu POS tot găsești, sau un peco…

Credit_cards_Classic

Cardul tau de credit emis de UniCredit Tiriac Bank iti este acum si mai util. Prin serviciul CashBack la POS poti plati cumparaturile la magazin si poti retrage numerar. In acelasi timp, direct de la casa de marcat. E la fel de simplu ca la ATM, doar ca ai acces mai rapid.

Locatie, locatie, locatie.

Ai cardul mereu la tine, dar uneori ai nevoie si de cash. Iar bancomatele nu sunt intotdeauna acolo unde ti-ai dori tu sa fie. Asa ca, teoretic, ai de facut doua drumuri. Practic insa, poti retrage bani direct de la orice comerciant care foloseste un POS UniCredit Tiriac Bank sau al oricarei banci care ofera serviciul CashBack la POS.

Si la indemana, si mai avantajos.

Sa retragi numerar de la POS este chiar mai ieftin decat la ATM. Te costa doar 1 leu* sa scoti bani! Nu conteaza nici valoarea cumparaturilor tale, poti cere pana la 150 de lei la fiecare tranzactie cu cardul emis de UniCredit Tiriac Bank. 

*Lista completa a tarifelor si comisioanelor standard practicate de banca este disponibila aici.

Activeaza bancomatul din magazin.

Pentru a beneficia de facilitatea CashBack la POS trebuie doar sa vii intr-o sucursala UniCredit Tiriac Bank si sa activezi serviciul, prin semnarea unui act aditional la contractul de card de credit. Atat si nimic mai mult!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Cristian 31 Oct 2014 @ 16:01

    Interesant, si sunt tare curios cum vor reactiona vanzatoarele :))

    In SUA, e ceva destul de vechi, si exista si o limita de 40 dolari, daca nu ma insel. Dar nu trebuia sa iti activezi nimic inainte, si nici nu trebuia sa te duci doar la cineva care folosea banca ta, ci oriunde, la orice magazin care oferea acest serviciu. In principiu cam orice benzinarie care nu era de indieni, si cam majoritatea magazinelor.

    Raspunde
  2. syracuse 17 Mar 2015 @ 11:51

    Mda, dar daca dai click pe comercianți parteneri/acceptanți, vei vedea că mega image nu e printre ei…în schimb, în loc de țigări poți cumpăra flori în cluj napoca și achita nota de plată la un restaurant în bucurești.

    Raspunde
  3. criserb 17 Mar 2015 @ 12:09

    @syracuse – mda, trist. Am scris despre acest serviciu în momentul în care se lansa, speram să facă mai mult între timp, dar se pare că nu este chiar așa. Un singur partener în tot Bucureștiul… cam puțin.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)