Sari la conținut

Cine ar cumpăra un frigider șifonat pe laterale?

Mă uitam și eu pe lista resigilatelor de la eMag și am dat un de frigider cu o reducere destul de mare, undeva la 50%. Practic, în loc de 3000 lei el costă 1600 lei. E ceva reducere, nu?

Ei bine, nu-i redus doar așa de dragul reducerii, e redus pentru că e șifonat pe o parte.

prezinta deformari pe laterale , se livreaza fara ambalajul original.. Produsul beneficiaza de garantie 24 luni. Nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.

Și dacă e șifonat, cine ar cumpăra așa ceva?

Ei bine, mi-am dat singur răspunsul.

Sunt multe cazuri în care frigiderul nu este vizibil pe laterale, cum aveam eu, de exemplu, la apartament. Și atunci, dacă nu-l vede nici naiba pe laterale, de ce să nu profit de o reducere de aproape 50%?

So, în caz că aveți cum să ascundeți un defect major, se poate cumpăra, dar dacă nu aveți… bănuiesc că nimeni nu ar vrea să stea cu un frigider turtit prin casă.

Sau ar vrea? Pentru că totuși, reducerea este foarte mare.

Am mai luat o mulțime de produse resigilate, dar toate au avut defecte minore, un ambalaj îndoit, desfăcut, sau lipsă. Mici zgârieturi care aproape că nu se vedeau, dar un produs cu defect major n-am luat. Și totuși, acum îmi dau seama că nu toate efectele major sunt vizibile, deci… se pot cumpără.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
13 comentarii
  1. rivi 25 Jan 2016 @ 15:20

    intrebarea mai buna este: de ce emag accepta retur produse atat de deteriorate?

    Raspunde
  2. Verne 25 Jan 2016 @ 15:39

    @rivi , presupun ca iti dai seama ca aceste probleme au aparut de la manipulare a transportatorilor. Probabil produsul a ajuns deja deteriorat la client acesta nu a acceptat si de aici incolo emag a primit produsul inapoi introdus acum la sectia resigilate .

    Raspunde
  3. Bogdan 25 Jan 2016 @ 15:40

    @rivi – mă îndoesc că a jucat fotbal cu frigiderul cumpărătorul inițial. Ori le-au stricat curierii lor, ori așa le-a primit și emag de la furnizor. Mă gândesc…

    Raspunde
  4. criserb 25 Jan 2016 @ 15:42

    Posibil să aveți dreptate. Cumpărătorul nu cred că a jucat fotbal cu produsul, mai ales cu un frigider, dar atunci de ce-l primește eMag-ul înapoi de la curier? De ce nu-l plătește curierul, pentru că el l-a manipulat greșit?

    Raspunde
  5. Verne 25 Jan 2016 @ 15:50

    Eu inclin sa cred ca produsele sunt asigurate , de aici si durerea in bascheti a celor care primesc – livreaza produsele retur . Deci Emag a primit un produs deteriorat , bani pe asigurare incasati si de aici incolo poate sa il vanda la ce pret doreste !!

    Raspunde
  6. criserb 25 Jan 2016 @ 15:53

    @Verne – hmm, eu știam că în cazul în care se primește prima de asigurare, nu se mai primește și produsul…

    Raspunde
  7. Verne 25 Jan 2016 @ 16:02

    Daca te uiti exact sunt 5 bucati la acest produs , cu probleme asemanatoare , sigur a fost ceva la transport (accident , rasturnare ceva) . O sa ramai surprins dar in unele cazuri la dauna totala (in cazul autovehiculelor) , asiguratorul nu se mai invredniceste sa ridice si mormanul de fiare !!

    Raspunde
  8. cipoc 25 Jan 2016 @ 18:38

    am vandut multi ani produse cu diverse defecte, unele mult mai nasoale decat in descrierile de pe emag si nu au fost probleme. Tabla e tabla si se indoaie foarte usor si daca tot nu o vezi de ce nu?

    Eu am cumparat si as cumpara in continuare daca reducerea este una substantiala

    Raspunde
  9. Ioan M. 25 Jan 2016 @ 19:00

    @rivi – posibil sa fie retur. poate s-au jucat tetris cu el.

    Raspunde
  10. rivi 25 Jan 2016 @ 21:25

    da, știu sunteți funny toți.

    Raspunde
  11. Andrei 26 Jan 2016 @ 00:35

    al meu e tot turtit doar pe o laterala, asa l-am luat cu reducere de la altex. oricum nu se vede ca e partea dinspre zid, iar de diferenta mi-am luat plita :), a fost vreo 500 de lei reducerea la el, un Liebherr. A fost avariat la transport, s-a proptit nu stiu ce de el, prin folia aia cu care era acoperit.

    Raspunde
  12. criserb 26 Jan 2016 @ 11:40

    @Andrei – înseamnă că ai făcut o afacere destul de bună ;)

    Raspunde
  13. andrei 27 Jan 2016 @ 19:08

    Evident ca a fost afacere buna, de aia l-am si luat
    Pana la urma nu ma intereseaza ca are niste adancituri pe partea stanga, ce se afla la 5 cm de un zid. Cine nu stie nu vede nimic.
    Am luat tot asa o tableta de pe amazon warehous deals avea mici zgarieturi pe spate. Cum nu o tin in husa si ajunge si la juniorul oricum s-a zgariat, dar a fost la un pret fff bun (cu tot cu transport Uk aprox jumatate din cat era la emag noua, asa ca….)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)