Sari la conținut

Cine vrea o excursie gratuită la Munich pentru două persoane?

Am fost de câteva ori la Munich și pot să vă spun că este un oraș care merită vizitat. Sunt atâtea lucruri de vizitat acolo, și mai ale în această perioadă a anului când culorile toamnei își fac simțită prezența.

În perioada 1-30 septembrie 2014, Organizația Germană pentru Turism împreună cu Lufthansa organizează un concurs prin care invită participanții să cunoască din frumusețile Germaniei.

Pentru asta au organizat un concurs la care premiul cel mare este o excursie de 3 zile (2 nopți) la Munich. Și pentru că ei știu că nu este o plăcere să vizitați Munich-ul de unii singuri, premiul este pentru două persoane, deci puteți să vă luati cu voi jumătățile, sau poate o colegă de birou. Fiecare după posibilități.

Ce trebuie să faceți?

  1. Intrați pe pagina concursului;
  2. Răspundeți corect la cele 5 întrebări de acolo. Dacă cumva nu știți cum să răspundeți, aveți un buton mare și roșu pe care dacă o să apăsați (și trebuie să apăsați dacă nu știți) o să descoperiți care este răspunsul corect.
  3. Completați corect datele personale, email și nume, pentru a putea fi contactați;
  4. Apăsați trimite și pregătiți-vă de excursie.

Nu-i greu, sunt până la urmă niște chestii de cultură generală și aveți o șansă să plecați într-o plăcută excursie. Ca să măriți șansele puteți să vă puneți și jumătatea să participe, și apoi doar să fiți cuminți să vă ia cu ea.

Munich-Rathaus-Law-Library

Multe imagini din Munich găsiți aici, chiar aveți ce să vedeți acolo.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. guma_turbo 10 Sep 2014 @ 11:10

    Nu e pus bine link-ul catre pagina de concurs.

    Intre timp am gasit link-ul: http://www.germany.travel/ro/ms/gewinnspiele/2014_soe_gewinnspiel_ro/gewinnspiel_main_14.html?et_rp=1

    Raspunde
  2. criserb 10 Sep 2014 @ 11:15

    @guma_turbo – am făcut acum un update, ar trebui să fie ok. Dacă nu merge, încearcă ăsta: http://bit.ly/1lDTcq4

    Raspunde
  3. Plezio Zaur 10 Sep 2014 @ 15:04

    Cînd scriem despre el în limba română, tot München îi zicem!

    Raspunde
  4. Ovidiu 10 Sep 2014 @ 18:32

    Lipseste un f de la Lufthansa scuza-ma daca iti spun, ma mir dar si linkul spre Lufthansa tot fara f este. München-ul este un oras deosebit, am avut placera sa stau un an de zile in 1992 chiar cand se sarbatorea 20 de ani de la olimpiada din 1972.

    Raspunde
  5. criserb 10 Sep 2014 @ 18:49

    @Ovidiu – Am corectat, merci că mi-ai zis, mi-a scăpat :(

    Raspunde
  6. Ruxandra Ionita 10 Sep 2014 @ 19:47

    Multumesc. Mai vin pe la tine.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)