Sari la conținut

Coasta de azur

Nu mai e mult pana plecam. Peste o sapatamana o sa fim acolo, pe frumoasa Coasta de Azur.

coasta-de-azur

Avem de gand sa ne bronzam dar sa si sa ne bucuram de minunatiile zonei.

Deocamdata pentru ca timpul nu mi-a permis prea mult nu am nimic prevazut, nu stiu ce sa vedem. Are Dana o lista, ea a fost mai harnica dar eu nu m-am gandit la nimic, asa ca va rog sa-mi sugerati locurile pe care merita sa le vizitam pe acolo.

Avem de gand sa ne plimbam prin:

Nisa, Monte Carlo, Cannes si pana la Masrseille

De abia asteptam sa plecam :P Monte Carlo este orasul meu preferat, cel mai frumos oras pe care l-am vazut pana acum, sper sa devina si al Danei :P

O sa fim 3, sau 4, eu, Dana, Mo, si probabil o prietena de-a ei, plecam cu masina si nu avam nimic rezervat :P ne descurcam la fata locului… dar avem nevoie de sfaturi, in principal de locuri pe care nu trebuie sa le ratam :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. elaul 8 Jun 2009 @ 21:58

    noi avem nevoie de sfaturile voastre..dupa ce va intoarceti:).. ca in septembrie intentionam sa mergem si noi, insa cu avionul si vom inchiria acolo o masina..drum bun!

    Raspunde
  2. flo007 9 Jun 2009 @ 10:20

    Superba zona..intre Nisa si Monte Carlo exista un drum de coasta extrem de interesant pentru poze si peisaje.Varianta autostrazii nu e cea mai indicata :).

    Raspunde
  3. Iuli 9 Jun 2009 @ 14:57

    Nu uita de Saint-Tropez. Daca ai vazut “Le Gendarme de Saint-Tropez” (cu Louis de Funes), o sa recunosti multe locuri in care s-a filmat; eu l-am revazut inainte de excursie, ca nu prea mai tineam minte mare lucru din el – eram prea mic cand l-am vazut :)
    Saint-Tropez este excelent si pentru plaja/inot (nu sunt deloc valuri).
    Ai grija unde va stabiliti cartierul general – eu nu m-am informat dinainte si am stat in Nice unde plaja e formata numai din pietre :(
    In rest, cele enumerate – ajungi usor si, asa cum spunea flo007, iti recomand drumul de coasta.

    Raspunde
  4. elaul 12 Jun 2009 @ 12:12
    Raspunde
  5. Valy 14 Jun 2009 @ 15:46

    Buna Cristi. Am pus cateva locuri frumoase de vizitat pe blog-ul d-lui Ionel. Pentru cazare recomand, ieftin si bunicel, cel putin era acum cativa ani buni cand am fost pe aici de vreo 5-6 ori, este un lant de moteluri F1, la care am stat in Nice si in Cannes. Este ieftin si curat iar dupa ce te-ai oprit la unul iti poti lua o harta cu toate locatiile pe care le au in Europa si sunt in multe locuri de interes .
    Asteptam fotografii, chiar imi e dor de locurile alea, dar cine stie !
    Distractie placuta!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)