Sari la conținut

Cofffre – extensia care te anunță când scade prețul la produsul urmărit de tine

De aproape un an folosesc extensia (de Chrome) Cofffre, extensie care mă ajută să fac cumpărături exact atunci când scade prețul.

Cei care au dezvoltat-o sunt colegi cu mine, de aceea eu am avut posibilitatea să o testez ceva vreme înainte ca ea să devină publică. Acum că băieții au lansat-o, pot să vorbesc despre ea pe blog.

Cum funcționează?

Foarte simplu.

De exemplu tu îți dorești să-ți cumperi un frigider, ai un model în cap, dar vrei să-l iei atunci când o să fie mai ieftin, să-l prinzi la o reducere, pentru a economisi niște bani.

Ei bine, bagi frigiderul în lista de produse urmărite de la Cofffre și în momentul când prețul îi scade o să primești instant o notificare pe mail. Nu trebuie să-ți mai bați tu capul cu căutatul produsului pe net, pentru că în general așa se întâmplă.

So, este o extensie pe care eu o folosesc de ceva timp, o extensie care m-a ajutat să-mi iau niște produse la un preț redus.

Singura problemă este să ai răbdare și să nu vrei produsul pe loc. Dacă nu te grăbești însă, ai timp să aștepți să-i scadă prețul, instalează-ți Cofffre, nu o să-ți pară rău.

Mai jos aveți un filmuleț ca să vedeți cum funcționează:

https://www.youtube.com/watch?v=DBEeNQrhPAs

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Gheorghe 26 Nov 2015 @ 11:08

    Profitshare va da voie cu linkuri afiliate spre emag? Poate va baneaza extensia…

    Raspunde
  2. criserb 26 Nov 2015 @ 11:40

    @Gheorghe – da, “ne dă voie”. Și nu știu de ce vorbești cu “ne dă”, că eu nu am nicio treabă cu extensia, doar o prezentam.

    Raspunde
  3. Auraș Mihaiu 26 Nov 2015 @ 11:47

    Astept pentru Firefox. :D

    Raspunde
  4. Andrei 29 Nov 2015 @ 11:39

    @Criserb – de fapt emag a zis ca nu au voie si au si scos linkurile afiliate.

    Raspunde
  5. criserb 29 Nov 2015 @ 21:06

    @Andrei – se pare că da. În prima fază, când am vorbit eu cu băieții, aveau voie.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)