Sari la conținut

Concert de Craciun Stefan Banica

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_tn

Dupa cum stiti, in fiecare an la Sala Palatului inainte de Craciun, Stefan Banica sustine cateva concerte. Eu am fost sa-l vad acum vreo 3 ani si mi-a fost suficient. Nu prea e Banica genul meu :)

Anul asta niste prietene de la Timisoara si-au luat bilete la concert iar Dana a zis ca merge cu ele. Zis si facut.

Vineri seara fetele au plecat la concert iar noi am ramas acasa sa sarbatorim si sa reparam calculatorul. Dana a avut misiune clara sa faca poze si sa-mi povesteasca cum a fost ca sa va pot spune si voua.

Din pacate pozele nu sunt dintre cele mai bune ca a luat la ea aparatul mic. DSLR-ul nu l-a luat pentru ca asa cum se obisnuieste la noi in tara, nu prea te lasa sa intri cu aparate profi la astfel de evenimente. Sa-mi spuneti voi de ce, ca eu nu m-am prins…

Despre concert

Concertul a fost frumos, destul de bine pus la punct. Stefan Banica a facut atmosfera, asa cum era de asteptat. A cantat numai live si nu s-a facut de ras precum alti "talentati" de-ai nostri. Dupa cateva incercari a reusit sa ridice sala in picioare spunand publicului "daca voi stati jos am sa cant si eu stand jos" :P

Alaturi de Banica a urcat pe scena Nico, care inca o data, daca mai era nevoie, si-a dovedit calitatile vocale. A fost un duet foarte reusit si apreciat de public.

Pentru ca Banica obisnuieste sa aiba invitati alaturi de el pe scena, in acest an a adus un tanar talent, pe Madalina Lefter, o Iesanca in varsta de numai 12 ani care a realizat, din ce mi-a zis Dana, cel mai frumos moment al concertului. Toata sala a fost in picioare la auzul vocii ei iar lacrimile tindeau sa inunde ochii tuturor.

Ca la fiecare concert al lui Banica a cantat si duetul cu tatal lui, Banica Senior. Un moment de asemenea induiositor.

Au fost si parti penibile, si anume aplauzele puse in boxe. La inceputul concertului, Banica trebuia sa intre in aplauzele salii …si cum lumea nu facea atmosfera dorita, au inceput aplauzele inregistrate, astfel incat lumea din sala, s-a simtit oarecum obligata sa aplaude, spiritul de turma. Cred ca pe asta s-a bazat si Banica. Ma gandesc ca se putea si fara asa ceva dar…

In mare a fost un concert frumos, de vazut macar o data in viata, organizare si echipa foarte buna, dansatori profesionisti si momente frumoase. Dar nu e totusi concertul la care sa-ti faci abonament an de an :)

Va las acum cu pozele si cele doua filmulete. Sper sa va contureze mai bine imaginea concertului.

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_02

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_03

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_04

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_05

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_06

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_07

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_08

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_09

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_10

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_11

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_12

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_13

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_14

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_15

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_16

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_17

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_18

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_19

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_20

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_21

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_22

concert-de-Craciun-Stefan-Banica-2010_23

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. Ghiocel07 19 Dec 2010 @ 20:58

    Multumesc pentru “reportaj”. Imi doresc sa vad si eu o data concertul cu Banica si cu Holograf. Poate o data si o data….cine stie….

    Raspunde
  2. criserb 20 Dec 2010 @ 00:30

    La anu’ Ghiocel. Daca iti doresti tu se rezolva ;)

    Raspunde
  3. stefan 20 Dec 2010 @ 01:17

    Am citit postarea, sa zicem ca fiecare cu gusturile lui, insa sa scrii ca erau puse aplauze inregistrate pe sunetul de sala ca sa oblige intr-un fel publicul sa aplaude, asta e cea mai mare aberatie posibila. Aplauzele pot fi preluate din sala de microfoanele de pe scena si asa sa le auzi, posibil, si in boxe, dar nu , vezi Doamne, si-a pus aplauze S.Banica pe banda ca sa se ia ” turma” dupa ele si sa aplaude. Data viitoare fii mai atenta la ce se intampla inainte, in timp si dupa show, poate iti vei da seama ca totul e real, inclusiv aplauzele. Cum crezi tu ca Stefan Banica la nivelul profesional la care a ajuns si-ar permite o astfel de gaselnita ieftina, la ce i-ar folosi? Crezi ca l-ar interesa asa ceva? Te asigur 100% ca nu, ci doreste de fiecare data sa ia pulsul real al salii ca un barometru a intregii munci depuse.

    Raspunde
  4. criserb 20 Dec 2010 @ 10:08

    @stefan – prietene, ai fost tu la acelasi concert ca sa afirmi ca nu erau aplauze “in boxe”? Daca nu ai fost te rog abtine-te de la afirmatii aiurea. Nu e corect sa vorbesti de lucruri pe care nu “le-ai vazut”

    Raspunde
  5. un fan 20 Dec 2010 @ 15:08

    In primul rand de fiecare data cand banica a avut concert biletele s-au vandut complet.
    Si pot spune ca ghiocel ar fi aplaudat :)

    In rest sunt tehnicalitati dar sa stii ca intr-o sala de concerte sunt microfoane in toate zonele salii respective.

    Raspunde
  6. Camelia 20 Dec 2010 @ 16:31

    Eu una sunt acel spectator/ fan “cu abonament” la Concertul de Craciun al lui Banica… Sunt fan de cand eram copil, adica de pe la vreo 10-12 ani :) si daca ma gandesc ca acum am aproape 30 fara 6 luni, ma pot numi fan adevarat, nu? :)
    Am auzit si eu pareri pro si contra in legatura cu “concertele” lui Banica, insa daca iti place ceva iti place oricum. Recunosc ca mai face si el gafele lui, dar il acceptam si il admiram de atatia ani :)…
    Pentru mine Sarbatorile de Iarna au alt farmec daca vad Concertul lui Banica si cum anul asta nu am reusit sa ajung pentru ca nu am gasit bilete :( sper totusi sa am niste Sarbatori… super! :)

    PS: ii multumesc Danei ca a fost la Concert si ca mi-a oferit posibilitatea de a vedea in avampremiera cateva imagini de acolo :)…

    Va pup pe amandoi!

    Raspunde
  7. stefan 22 Dec 2010 @ 02:35

    @criserb – Crede-ma ce am “vazut” si “auzit” toate concertele din acest an de la Sala Palatului sustinute de S.Banica, chiar seara de seara, vorbesc in cunostinta de cauza, nu din presupuneri, sa fii sigur de asta, altfel nu ma bagam in seama pe aici, nu ma intereseaza acest gen de “afisare”, fie si pe un blog.
    Un sfat: poate putina diplomatie in modul de comunicare/adresare nu ti-ar strica, chiar daca e site-ul tau!
    Succes!

    Raspunde
  8. Dana 22 Dec 2010 @ 10:53

    @stefan- posibil sa ai dreptate posibil sa nu ai, din pacate nu am fost singura care a avut aceasta impresie. Nu am spus ca aplauzele au fost inregistrate pe tot parcursul concertului, numai ca la inceput asa mi s-a parut. Deci a fost o parere. Eu nu sunt fan deloc al domnului Stefan Banica, am vrut doar sa vad ce poate sa faca la un concert, si am vazut, Mi-a placut, merita sa te duci o data, dar nu in fiecare an. Nu e pe gustul meu.Si sincer la ce furori fac concertele lui, ma asteptam la mult mai mult.

    Raspunde
  9. Pyuric 23 Dec 2010 @ 18:40

    @stefan: acea gaselnita se practica mult mai des decat ai crede printre artisti, indiferent de reputatia lor, indiferent daca sunt internationali sau romani. :)
    Si la concertul la care am ajuns eu (cel din prima seara) s-a ‘incalzit’ greu publicul…

    Raspunde
  10. GABI 25 Dec 2010 @ 19:53

    SUNT DIN TG-JIU SI AM FOST IN SEARA DE VINERI CU SOTIA SI FIUL MEU DE 11 ANI ( FAN STEFAN BANICA! )LA CONCERT ( PE FRIGUL ACELA! ). NE DOREAM DE CATIVA ANI SA VEDEM ACEST CONCERT ( NU STIAM DACA ESTE INTRADEVAR ATAT DE FAIN CA LA TV SAU DOAR O FITA). AM STAT IN SECTORUL G, IAR IN FATA NOASTRA AU STAT DOUA DOAMNE TRECUTE BINE DE PRIMA TINERETE. NOI NU AM AUZIT APLAUZELE DIN BOXE CI DOAR “VOCEA”CARE ANUNTA PERIODIC TIMPUL RAMAS PANA LA INCEPEREA SPECTACOLULUI.LA INCEPUT A FOST CURIOZITATEA CARE NE-A TINUT LIPITI DE SCAUNE, DAR CARE NU NE-A IMPIEDICAT SA APLAUDAM… DUPA UN TIMP AM LASAT “STANJENEALA”LA O PARTE NE-AM RIDICAT, AM DANSAT SI AM APLAUDAT ( LA FEL CA APROAPE TOATA SALA). AM FILMAT SI NOI SI CHIAR AM RAMAS SURPRINSI CA NU AM AUZIT NICIO INTERDICTIE IN ACEST SENS.AM PLECAT INCANTANTI SI POT SA SPUN CA A FOST SUBIECT DE DISCUTIE LA NOI IN FAMILIE CATEVA ZILE.SUNT RARI ( SAU NU EXISTA ) ARTISTII CARE POT SA ADUNE LA NOI IN TARA O SALA PLINA, ATATEA ZILE LA RAND. CINSTE LUI!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)