Sari la conținut

Concert Roxette

Se tot zvonea ca vine Roxette in Romania, acum se pare ca zvonul devine realitate.

Roxette va canta pentru prima data in Romania, pe 30 mai, la Zone Arena!

Concertul va avea loc pe 30 mai la Zone Arena, in Bucuresti, biletele urmand a fi puse in vanzare pe data de 16 noiembrie, pe myticket.ro, urmand a fi ulterior disponibile si in reteaua magazinelor Diverta, in magazinul Muzica si in libraria Mihai Eminescu.

zoso.ro

Ziceam pe vremuri ca e singurul concert la care as merge… dar cu timpul mi-am mai schimbat parerea. Nu despre Roxette ci despre concertele care au avut loc la Bucuresti. Din auzite stiu ca in afara de Depeche Mode toate concertele care au avut loc la Bucuresti au fost un fiasco… nush ce sa fac, sa ma duc sau nu? Cu toate ca mi-as dori sa ii vad live, e singura formatie care mie mi-a placut vreodata cu adevarat.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. alin 9 Nov 2010 @ 16:47

    Acum depide de ce fel de muzica iti place. Eu am fost la Iron Maiden. A fost super tare. Au venit cu o scena impresionanta. AC/DC la fel. Metallica la fel. Ozzy si multi altii.

    Raspunde
  2. criserb 9 Nov 2010 @ 16:55

    Dar si trista experienta cu Madona…

    Raspunde
  3. alin 9 Nov 2010 @ 17:37

    La Madona a fost o problema cu locatia. Din cauza spatiului deschis nu a fost sonorizarea buna. AC/DC a fost in fata Palatului Parlamentului. Deci sunetul a fost numa’ bun. Iron Maiden a fost pe stadionul Cotroceni, iar restul au fost la Romexpo unde iarasi ai sonorizare buna. Eu cred ca doar la Madona a fost un semiesec; in rest a fost OK. Oricum daca vrei sa mergi la un concert du-te. E altceva cand esti acolo. Si daca prinzi si bilete in fata e belea.

    Raspunde
  4. Mihai 9 Nov 2010 @ 22:08

    concertul Madonnei a fost super, am fost acolo, in Golden Circle si a fost incredibil :D

    Raspunde
  5. Valy & Deima COFARU 10 Nov 2010 @ 14:57

    Eu as merge fara doar si poate! A fost formatia care a fost revelatia generatiei mele. In liceu nu eram inebuniti , pur si simplu eram disperati dupa Roxette si Depeche Mode.
    Asa ca astept sa imi spui cum a fost !

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)