Sari la conținut

Si n-am ajuns la Roxette

roxetteDupa cum multi prieteni stiu, Roxette este una din formatiile mele preferate. Si nu am multe.

Din pacate n-am ajuns la concert, am avut alte prioritati ca sa zic asa si acum pot sa zic ca imi pare destul de rau. Nu ma zvarcolesc de durere dar totusi, am asa o urma de regret :(

Stiu ca mi-am promis la un moment dat ca am sa ma duc sa-i vad cu prima ocazie cu care o sa pot. N-am putut acum dar zilele n-au intrat in sac. Mai e timp. Nu i-am prins la Zone Arena probabil ca asa a trebuit sa fie si am sa-i vad intr-un loc ce-i merita mult mai mult.

Probabil, daca evenimentul era organizat intr-un alt loc, probabil zic, exista posibilitatea sa ma duc sa-i vad, dar nici asa nu e sigur pentru ca asa cum am zis am avut "alte prioritati".

Oricum, din ce-am citit pe Gandul a fost un concert foarte frumos. O multime de piese ce mi-au bucurat copilaria (Sleeping in my car, The Big L, Perfect day, It must have been love,Fading like a flower, How do you do, Dangerous, Joyride, Spending my time) au fost cantate in seara asta in Bucuresti.

Voi ati fost? V-a placut? Cum a sunat muzica lor, cantata live?

[foto]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. william 31 May 2011 @ 01:41

    las ca nici eu :))

    Raspunde
  2. pitikut 31 May 2011 @ 10:53

    Lasa ca nici eu nu am fost, dar ai aflat asta deja de pe twitter, iti doresc sa ajungi la Budapesate si sa faci multe poze :)

    Raspunde
  3. criserb 31 May 2011 @ 11:59

    si eu imi doresc sa ajung oriunde sa-i vad. Mai vedem ca vad ca mai au o gramada de concerte prin Europa ;)

    Raspunde
  4. Simina 31 May 2011 @ 23:43

    Din pacate nici eu nu am ajuns si imi pare rau. Am crescut cu muzica lor, dansam cu mama pe melodiile lor. Dar cum ai zis si tu: n-au intrat zilele-n sac. Ocazii vor mai fi.

    Raspunde
  5. SuZy 5 Jun 2011 @ 02:48

    :) Stiu că o sa ma injuri/bati, eu una am fost la concert si chiar a fost frumos. Au reusit sa incante fanii cu melodii mai vechi sau mai noi, si faptul ca s-au cerut vreo doua bis-uri ar trebui sa insemne multe.
    Stiu ca am citit pe undeva ca nu vroiai sa mergi la concertele din Romania intrucat tot timpul iese cu scandal, nervi etc. Aici sincer chiar nu a fost cazul, politia a fost la datorie, mai greu era daca ai venit cu o masina (inchisesera Barbu Vacarescu) dar a fost ok.

    PS: am si eu vreo 2 filmulete postate, a fost un concert LIVE superb! :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)