Sari la conținut

Concurs: Castiga 5 abonamente la Bucharest Wheels Arena

In perioada 8 – 10 iunie are loc Bucharest Wheels Arena la Romexpo iar eu am de oferit 5 abonamente complete (toate zilele) pentru zona VIP.

bwa_afis_mic

O sa aveti acolo cea mai tare experienta din viata voastra.

Dati un click aici si o sa vedeti ce consursuri au loc acolo :) In plus o sa aveti ocazia sa-i ascultati pe:

Iris, Zdob și Zdub, Cargo, Vița De Vie, Șuie Paparude și Parazitii vor susține concerte în direct pe toată perioada evenimentului.

Eu mi-am verificat agenda si am sa incerc sa fiu cat mai mult acolo sa fac poze si sa admir spectacolul, acum problema se pune daca vreti si voi sa fiti acolo.

Ce trebuie sa faceti?

Trebuie sa lasati un comentariu la acest post sa stiu ca v-ati inscris, sa postati un filmulet (nu trebuie ss fie facut de voi) care se pliaza pe tema evenimentului pe pagina mea de facebook si sa obtineti cat mai multe like-uri la el.  Primii 5 castiga cate un abonament (cu acces la zona VIP) pentru toate cele trei zile ale evenimentului.

Nu e obligatoriu, dar puteti sa dati si un like paginii de care v-am zis ;)

Mult succes!

P.S. Concursul se termina in data de 7 iunie la ora 12:00 (la pranz).

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. VladB 2 Jun 2012 @ 13:56

    Am vrut sa ma inscriu, insa nu am reusit sa postez clipul :) Un show auto pentru un alt target – http://www.youtube.com/watch?v=hwW8Bm7MRb4

    Raspunde
  2. criserb 3 Jun 2012 @ 22:14

    @VladB – iti da ceva eroare? Sau cum de nu ai reusit sa-l postezi?

    Raspunde
  3. VladB 5 Jun 2012 @ 20:01

    Nu stiu care era problema. Nu imi aparea zona de postare. Am reusit si m-am inscris pana la urma :d Multumesc pentru ocazie

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)