Sari la conținut

Cu masina pana sus in Parang

Asa cum am zis, azi se poate urca cu masina pana aproape sus. Nu stiu cum o sa fie zilele urmatoarea daca mai ninge, dar azi a fost relativ ok. Din pacate am filmat la coborare, am uitat sa pun camera cand am urcat :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. amzis 30 Dec 2011 @ 14:09

    frumos peisajul.de vis :)

    Raspunde
  2. alin 31 Dec 2011 @ 16:47

    BUNA ! SUNT din Cluj, as dori sa incerc Prangul iarna aceasta, dati-mi o directie, unde e Parangul ca locatie(Parangul il inteleg ca si munte, nu ca statiune) Din Petrosani la ce distanta?? Multumesc, si, la multi ani!

    Raspunde
  3. criserb 31 Dec 2011 @ 17:43

    Parangul e la 15km de Petrosani. Chiar asa se numeste statiunea chiar daca e si muntele cu acelasi nume.

    La 15 km de Petrosani, drumul spre Voineasa. La un moment dat drumul (spre Voineasa) face stanga, statiunea Parang este inainte. Inca vreo 7 km de cand parasesti drumul de care ti-am zis.

    O sa pun zilele astea mai multe poze cu Parangul ca sa-ti faci o idee despre ceea ce poti sa gasesti aici ;)

    Eu zic ca e cea mai frumosa statiune din tara. Liniste, salbaticie, fara fitze, e perfect pentru schi si alte sporturi de iarna.

    Raspunde
  4. Alex 7 Jan 2012 @ 16:49

    Ti-ai pus lanturi , sau ai putut urca doar cu cauciucuri de iarna?
    Te intreb pentru ca mergem si noi saptamana viitoare in Parang, si nu stiu daca sa las masina jos , sau daca sa urc pana la cabana.
    Multumesc

    Raspunde
  5. criserb 9 Jan 2012 @ 10:49

    @Alex – nu mi-am pus lanturi dar vezi ca pentru siguranta ta e bine sa ai masina 4×4. Eu am urcat pana unde se vede, mai sus era deja mai complicata treaba. Scopul meu nu a fost sa urc pana sus, am urcat in plimbare pana unde am putut. Uite aici un alt filmulet cu un 4×4 cu care am urcat ziua urmatoare pana sus.

    Mai bine lasa masina jos si daca tot vrei sa urci pana sus, suna-l pe Adrian (0767 77 85 07), tipul cu care am urcat si eu cu 4×4. E un tip super de treaba si te duce in siguranta pana in fata cabanei. Ca pret, pentru 4 persoane e la fel ca si cand ai urca cu telescaunul. Dar… mai comod ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)