Sari la conținut

Culmea furtului online

Sa furi o poza de net, sa participi la un concurs, sa “muncesti” pentru a castiga si apoi sa ceri originalul ca sa poti sa-ti ridici premiul.

Intreaga poveste aici.

Hotul: Stelian Mirghes

P.S. Oare unde incape atata nesimtire in unii?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. A.Dragos 30 Mar 2010 @ 12:24

    Daca nu e in stare sa faca ceva pe cont propriu fura de la altii, ei, asa e si el. :)

    Raspunde
  2. Cezar 30 Mar 2010 @ 17:19

    Sunt de acord ca omul asta e nesimtit, insa, din ce in ce mai des, ajung la concluzia ca in tara asta daca nu esti nesimtit si tupeist, mori. :(

    Raspunde
  3. Somebody 6 Apr 2010 @ 17:49

    Nu mi se pare ca a gresit…sau cel putin nu e o greseala grava…ai fi putut sa-i dai poza. Nu a castigat datorita pozei tale, ci datorita voturilor primite cu greu….daca as fi fost in locul tau nu as fi publicat aceasta poveste, de rusine, cei care o vor citi isi vor da seama de invidia si rautatea ce o ai in tine!!! BV nene!!!!

    Raspunde
  4. gicu 11 Apr 2010 @ 13:05

    @Somebody: SUGE-O!

    Raspunde
  5. Bogdan 27 Mar 2015 @ 13:51

    @Somebody – Daca eu intru la tine in casa fur tot si vind, tu vii, ma bati pe umar intelegator si-mi zici sa-ti dau macar vreo citeva sute de lei si tie si uiti tot? Nu cred. E fix acelasi lucru. Se cheama furt intelectual. Dar poate esti chiar cel care a comis furaciunea. Pentru ca un om cu integritate n-ar fi scris ce ai scris tu.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)