Sari la conținut

Ricky Martin e poponar

Pop star Ricky Martin tweeted a link to his announcement today that he is gay. Ricky Martin is gay. On his official website, Ricky Martin wrote "I am proud to say that I am a fortunate homosexual man. I am very blessed to be who I am."

[sursa]

Asta e un lucru bun pentru cei normali, ne raman mai multe femei :) Cu cat mai multi homesexuali cu atat mai bine pentru noi restul.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
 1. octavian 30 Mar 2010 @ 11:15

  Am avut un shoc cand am fost la Amsterdam si am vazut 2 tipi care se tineau de mana si se plimbau. Unul din ei era in rochie de mireasa si era f fericit, cum sunt mai toate femeile in ziua respectiva :)

  De obicei nu imi vine rau cand vad chestii, dar cand i-am vazut sarutandu-se pe strada am cedat.

  In concluzie, le doresc tuturor poponarilor insanatosire grabnica!

  Raspunde
 2. Alina 30 Mar 2010 @ 11:23

  @octavian of of of, cate prejudecati.

  Sunt si ei oameni, chiar crezi ca au cerut sa se nasca asa? “Insanatosire grabnica?” Din ce? Sunt bolnavi?

  Marea mea uimire a fost intodeauna de ce barbatii sunt atat de oripilati de homosexuali si atat de entuziasti de lezbiene.

  Raspunde
 3. ionut_d 30 Mar 2010 @ 11:57

  Pai nu e de ceva ani?

  Amandoi sunt popo, si al lor si al nostru. Macar al lor stie engleza :))

  Raspunde
 4. AmZis 30 Mar 2010 @ 15:59

  stiam de ceva timp. Ajung sa cred ca majoritatea barbatilor (”vip-uri” din lumea larga ) le-au facut pe toate, au avut o gramada de femei in pat,au consumat fel de fel de bauturi,droguri si s-au plictisit de ele .acum activeaza cealanta latura a corpului si anume ochiul maro :)si ei cred ca sunt mai ok daca fac asta. eu sincer nu-i suport,as bate in ei ca-n fasole :) o femeie ca o femeie dar un baarbaat ??? beaaaaaaaaaaah

  Raspunde
 5. Flamandu 4 Apr 2010 @ 11:21

  astea se considera oameni cu adevarat,iar noi cei normali suntem priviti de catre poponari,niste oameni cu handicap,nu ca ne compatimesc,dar ne desconsidera,suntem calificati ca si ultima trapta a societati.eu cunosc homoxesuali in posturi foarte mari si foarte apreciati in societate,pai atunci ?

  Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)