Sari la conținut

Cum am ajuns sa ma uit la TV online, moca

In seara asta Dana se uita la nush ce post pe TV si eu vroiam sa vad stirile despre noul papa. In prima faza m-am gandit ca as putea sa imi cumpar un TV Tuner, dar dupa ce m-am uitat pe emag am vazut ca nu se mai poarta. Adica na, daca ei nu mai au mare lucru pe site, sigur este ceva.

Am cautat si pe alte siteuri, la PC Garage am gasit mai multe, dar… niciun brand care sa imi spuna ceva.

Asa ca am cautat pe google si am gasit un TV online, moca. Se numeste GBO TV Online Romania si-l puteti descarca si voi de aici. Daca aveti intrebari sau neclaritati va sfatuiesc sa cititi si forumul, asta. Sunt vreo 31 de pagini, daca aveti rabdare.

Eu n-am avut probleme, l-am instalat, am instalat si ceea ce mi-a mai cerut, parca ceva shopcast, si totul a mers brici.

Arata asa cum vedeti mai jos.

tv_online_free

Nu pot sa zic ca imi merg toate canalele, merg o parte din ele, chiar foarte bine. Ceea ce nu merge nu merge deloc, dar ceea ce merge se vede foarte bine si nu se intrerupe.

Acum incep sa inteleg de ce nu se mai poarta TV Tunere-le. Probabil sunt mai multe programe ca si acesta (daca stiti va rog sa-mi recomandati), pana acum eu nu am fost pasionat de domeniul asta.

So, daca aveti nevoie, incercati-l, eu zic ca este bun. Pana cand, nu stiu, il am instalat de juma’ de ora si chiar merge bine, pe posturile pe care merge.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
22 comentarii
  1. Alex B 13 Mar 2013 @ 23:17

    Cate canale sunt si cate iti merg ok ?

    Raspunde
  2. Alina 13 Mar 2013 @ 23:30

    Suuuuper! Mercic!!! Eu nu am tv in camera, deci in sfaaaarsit am gasit ceva! Suuuper happy sunt :D

    Raspunde
  3. hunor 13 Mar 2013 @ 23:33

    Eu recomand unul mai bun fara instalare software,decat vlc player,soapcast si atat .este vorba de http://www.portaltv.ro

    Raspunde
  4. criserb 13 Mar 2013 @ 23:34

    @Alex – din ce-am testat cred ca merg 80% sau poate chiar mai multe. Pana acum numai HBO-urile nu mergeau. Iar cate sunt, nu stiu exact, sunt grupate pe categorii, romanesti, filme, muzica, desene, documentary, sport, locale, crestine :), straine, diverse….

    Cred ca sunt toate canelele de pe piata din Romania… asa pare.

    Raspunde
  5. Alina 13 Mar 2013 @ 23:37

    Mie-mi merg toate si foarte bine, snur :D

    Raspunde
  6. amzis 13 Mar 2013 @ 23:47

    Ceva bun pentru telefon aveți?

    Raspunde
  7. criserb 13 Mar 2013 @ 23:53

    Eu le am pe astea: Live TV Romania si Online TV Romania

    Raspunde
  8. Alex 14 Mar 2013 @ 00:03

    Iti recomand : http://sevetv.ro/
    este foarte bun, trebuie doar sa descarci un program de dimensiuni foarte mici, il instalezi… si merge brici !

    Raspunde
  9. Iulian 14 Mar 2013 @ 00:15

    Il folosesc cam de 2 ani cred, cand a aparut prima versiunea din joaca acelui user. Intre timp s-a stricat de tot. Plin de reclame si spatiu irosit in fereastra la greu. Variantele astea de TV online sunt atat de vechi, ca am si trecut de vremea lor. Mai puteti incerca si http://forum.softpedia.com/topic/891957-my-webtv-online-tv/ , arata mai bine, fara reclame, mai putin spatiu irosit.

    Raspunde
  10. Teo Scorodet 14 Mar 2013 @ 00:28

    Salutare.
    Ma mir ca nu ai stiut de programele tv online
    Eu folosesc de mai mult timp 1tvonline
    Se instaleaza chiar si o bara si ai si filme online
    Mie imi merge super
    Nu am prea mult timp sa ma uit la tv, dar atat cat ma uit si la posturile tv care ma intereseaza, functioneaza destul de bine
    Multa bafta

    Raspunde
  11. criserb 14 Mar 2013 @ 00:31

    @Iulian – pare interesant, l-am pus si pe cel recomandat de tine.

    Am impresia ca postul asta o sa prinda si a fost doar o intamplare ca am cautat asa ceva online :)

    Dar e bine de stiut, nu se stie niciodata cand vrei sa te uiti linistit la TV pe calculator.

    Raspunde
  12. criserb 14 Mar 2013 @ 00:34

    @Teo Scorodet – am TV-ul langa calculator, pana acum nu m-a interesat asa ceva. Dar acum ca am avut nevoie am cautat pe net :)

    Raspunde
  13. Teo Scorodet 14 Mar 2013 @ 01:10

    Te inteleg
    Eu am cautat ca o alternativa de a mai vedea si eu din cand in cand ceea ce se mai intampla pe acasa si in plus tv e mai tot timpul ocupat cu desene animate

    Raspunde
  14. nik 14 Mar 2013 @ 08:11

    Cel mai buneste My Web Tv ( se poate descarca de aici-http://downdl.com/2012/12/my-webtv-vizioneaza-gratis-toate-posturile-tv-romanesti/) sau pentru Linux cautati Tv Maxe ! :-)

    Raspunde
  15. Alex 14 Mar 2013 @ 08:49

    Perfect, eu am renuntat la TV, dar uneori mai simt nevoia de o stire.

    Raspunde
  16. Marius 15 Mar 2013 @ 12:50

    La ora actuala, mai ales in cazul SopCast, e destul de important ca programul sa fie up-to-date cu canalele. Pentru ca cel putin in cazul cool-itv, se schimba des inaintea emisiunilor importante.
    Mai multe detalii aici http://eustiu.blogspot.co.at/2013/02/link-uri-sopcast-care-se-schimba-zilnic.html sau aici http://ro-stream.tk/getrosoplinks

    Raspunde
  17. mihai 15 Mar 2013 @ 19:30

    Pana acuma intram pe cool-itv, insa imi consuma foarte mult procesor (probabil e debil IE) si mi se inchidea calclatorul (se supraincalzea), My Web TV am incercat de ieri, de cand am citit de el, si mi se pare ok, nu mai am deloc probleme cu supraincalzirea laptopului si merge bine tv-ul. Insa parca in full screen nu e calitatea la care ma asteptam, dar e ok, imi place MyWebTV :)

    Raspunde
  18. DjSteve 25 Apr 2013 @ 17:53

    http://www.Digi-HDSport.com – Aici puteti viziona posturile ro in sopcast si vlc player, mai puteti viziona si orice meci de fotbal transmis pe net, calitate excelenta. Va asteptam

    Raspunde
  19. Flavia 3 Dec 2013 @ 19:12

    Am incercat si eu sa-l descarc,dar imi cere nu stiu ce sopcast si vlc media player(pe care il am) si nu merge sa-l descarc ca nu am internet explorer.Va rog,imi puteti spune un site pe care ma pot uita fara sa-l downloadez?

    Raspunde
  20. andrei 18 Apr 2016 @ 18:48

    gbo nu mai merge de ceva vreme in schimb exista alt program asemanator mywebtv, am gasit un mic artificiu sa se poate viziona tv online si pe tableta sau smartphone cu android: http://www.mocasoft.ro/tv-online-romania-pentru-windows-si-android-cu-my-webtv/

    Raspunde
  21. ya 13 Feb 2017 @ 15:18

    @hunor – buna am incercat situl pe care l-ai postat la mine nu merge decat atomic, apoi se blocheaza orice comanda, la tine cum e? cum il fac sa functioneze asa cum trebuie? multumesc

    Raspunde
  22. George 28 Nov 2018 @ 10:28

    In fiecare zi caut aplicatii pe Android cu care sa merite sa iti pierzi timpul si sa stii ca intr-adevar gasesti programe functionale.
    Azi am dat peste o aplicatie care pare noua si nu la fel de idioata ca mai toate care se lauda ca ofera programe tv online. Din cate am umblat pe ea in ultimele cateva ore pare foarte rapida si nu am gasit programe care sa nu mearga inca. Are si destul de multe programe pe care in alte aplicatii nu le-am gasit deloc.. Sper sa nu dispara dupa o luna ca multe altele. Cine e interesat o gaseste aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=rsignnetwork.apps.tvonlineromania
    Am cautat-o in Play Store si pe televizor (un Philips cu Android TV, locatie in care nu am cablu TV, doar internet) si nu o gasesc, dar am scos APK-ul din telefon si am pus-o pe un stick in tv. Merge bine si acolo vad. Pe tv mai folosesc TV Streams cu o lista adaugata mai demult, dar e enervanta uneori aplicatia aia, ingreuneaza tv-ul. Pana una alta o sa folosesc TV Online Romania asta pe tv ca e foarte fluenta.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)