Sari la conținut

History, un post care îmi place

history-channelSă tot fie o lună de când am schimbat postul TV pe care mă bag seara în pat. Am tot navigat printre canale și nu știu ce m-a făcut să mă opresc pe History Channel. Cert este că de când l-am descoperit ora mea de somn s-a mai schimbat, mă culc mult mai târziu :(

Nu pot să vă zic că urmăresc niște emisiuni anume, habar nu am cum se numesc, dar de fiecare dată când mă bag în pat există o emisiune care să mă prindă și care să nu-mi dea voie să mă culc.

Nu credeam că am să laud un post așa mult, dar parcă acum mă bag cu plăcere în pat, numai pentru a vedea ce mai este pe History.

Dacă nu l-ați încercat până acum, merită să o faceți. O să vedeți că există lucruri la care o să vă uitați cu plăcere și fără să vă mai enervați în fața televizorului ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. raul 6 Oct 2014 @ 21:56

    pe realitatea.net, de la 12-01 noaptea incepe: OTV :> nimic nu se compara cu nebunii aia!

    Raspunde
  2. amalia 6 Oct 2014 @ 22:06

    Stiu cum e ;))
    Asii amanetului mi au distrus somnul:))

    Raspunde
  3. Flavia Lionte 6 Oct 2014 @ 23:04

    Buna ziua,
    Ma iertati ca va deranjez,vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol umanitar despre copilasi mei.Singura mea speranta sunteti d-voastra.Toate detaliile despre copilul meu le gasiti pe site-ul http://salveazaoinima.ro/campaigns/ianis-si-rares/ sau pe blogul special creat pentru copii: http://ianisrares.blogspot.ro/. Astept din partea d-voastra un raspuns pe adresa de e-mail: [email protected]
    Va multumesc anticipat!

    Raspunde
  4. blue77max 6 Oct 2014 @ 23:07

    Hehe.. Abia acum l ai descoperit ?..eu inregistrez majoritatea emisiunilor, parca fac parte si eu din ele ,asa de bine le cunosc ..asii amanetului, camionagii cheturilor, goana dupa aur, al doilea razboi mondial ,razboiul depozitelor, dinastia ratelor ,etc

    Raspunde
  5. Georgi 6 Oct 2014 @ 23:47

    Doamne si eu tot pe History stau..si al meu la fel.
    Pacat ca nu l-ai descoperit mai pe la inceputul anului..difuzau un serial-documentar “The Men Who Built America” ..foarte tare.Despre Carnegie, Rockefeller, Henry Ford si toti astia mari care au pus America pe picioare.Mi-a placut ca era relatat asa, ca o poveste, cu actori si tot ce trebuie.
    Poate il redifuzeaza.
    Intre timp iubesc sa ma uit la “Colectia de la Count’s customs”, “Asii amanetului” si “Razboiul depozitelor”.
    Momentan nu prea mai urmaresc pentru ca se cam repeta episoadele,dar am descoperit travel channel si au acolo niste emisiuni faine .Recomand!

    Raspunde
  6. ActiveNews 7 Oct 2014 @ 00:01

    Interesante documentarele de pe History. Le urmaresc ori de cate ori am timp.

    Raspunde
  7. Ionut 7 Oct 2014 @ 00:03

    Cris sa sti ca nu esti singurul, eu nu ma uit deloc la televizor. Nu e chiar ok sa spun ca nu ma uit deloc pentru ca tv meu merge de peste 1 an pe un singur post :)) History.
    Stiu episoadele de la Asii amanetului pe de rost.
    Aseara am descoperit alta emisiune / serial ce o fi el misto se numeste Blestemul insulei Oak , ceva cu fulgi de cocos :)) din 1200-1400
    Inainte ma uitam pe Discovery cum pescuiau aia crabi.

    Raspunde
  8. Gigi 7 Oct 2014 @ 06:31

    Și mie! :)

    Raspunde
  9. Ionela 7 Oct 2014 @ 18:09

    Eu ma uit la History, Travel, Fine Living

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)