Sari la conținut

Cum am sa castig eu o tableta Nexus 10 :)

Sau ma rog, cum sper sa o castig.

Este vorba de un concurs la care m-am inscris, un concurs destinat exclusiv bloggerilor.

In cadrul acestui concurs, trebuie sa imi dau cu parerea despre site-ul spatiicomerciale.ro. Sa-l analizez,  sa spun ce este ok la el sau ce trebuie schimbat. Bineinteles, din punctul meu de vedere.

Ca sa va fac putin o prezentare, spatiicomerciale.ro este un proiect imobiliare.ro lansat pentru a veni in intampinarea celor care au nevoie de un spatiu comercial, fie ca este vorba despre inchirierea unuia sau despre cumpararea lui.

Pentru ca lucrez in domeniul online-ului, pe langa faptul ca sunt blogger de ceva timp, imi este destul de usor sa ofer un feedback.

Sa o luam pe rand, sa incepem cu prima pagina.

spatii-comerciale-1

Din punctul meu de vedere este o pagina putin cam goala. Eu as fi pus acolo niste oferte, ceva care sa-l atraga pe vizitator si nu un simplu box de cautare. Un simplu box merge la google, dar la un site prin care tu iti propui sa vinzi ceva, din punctul meu de vedere este cam putin, cam sec.

Mergand mai departe, pentru ca spatiile comerciale nu sunt chiar un domeniu pe care sa-l stiu, sa presupunem ca sunt reprezentantul unei companii mari, o companie care lucreaza in domeniul telecomului (sa zicem) si cauta un spatiu de birouri, de inchiriat, pentru 80 de angajati, undeva intr-o zona buna a Bucurestiului.

spatii-comerciale-2

Rezultatele cautarii imi dau un motiv de bucurie. Sunt 972 de spatii de inchiriat in Bucuresti. Sincer nu m-am gandit niciodata ca sunt atatea spatii de inchiriat in orasul asta, m-am gandit intotdeauna ca este si asa prea aglomerat si spatiile sunt cam pe cale de disparitie.

Un lucru bun totusi, pentru mine ca ipotetic cautator de spatii comerciale.

spatii-comerciale-3

Totusi as vrea sa le sesizez celor de la spatiicomerciale.ro ca exista acolo o mica problema. Desi eu am cautat spatii in “Bucuresti” si nu in “Bucuresti + Ilfov”, in bara de navigatie scrie “Birouri de inchiriat in Bucuresti Ilfov” cu toate ca rezultatele returnate sunt pentru cautarea mea, “Bucuresti”.

spatii-comerciale-4

Trecem mai departe. Am zis ca am nevoie de un spatiu pentru 80 de persoane si ma gandesc ca pentru fiecare angajat as avea nevoie de un spatiu de 7-8mp ca sa stea confortabil. Astfel trebuie sa caut un spatiu intre 560 si 640 mp.

spatii-comerciale-5

Vad ca site-ul imi ofera posibilitatea de a alege asa ceva, deci asta este un lucru care imi place. Rezultatele cautarii sunt in continuare multumitoare. 36 de spatii care indeplinsesc pana acum cerintele mele.

spatii-comerciale-6

Pentru ca nu stiu exact toate zonele Bucurestiului, nu sunt chiar taximetrist, dar stiu ca vreau un spatiu central, aleg sa vad spatiile pe harta.

spatii-comerciale-7

Dupa cum vedeti mai jos, pretul unui spatiu in Bucuresti, pentru o zona centrala, variaza intre 9.9 si 16 euro pe mp.

Ma gandesc ca spatiul sa fie cat mai central, daca se poate langa un metrou. Din ce se vede pe harta, in momentul de fata, aproape de metrou gasesc la Romana, la Victoriei sau la Timpuri Noi.

Timpuri noi pentru mine suna si mai bine pentru ca este aproape de casa :) Si deh, vorba aia, cine imparte, parte-si face.

spatii-comerciale-8

Este chiar o zona buna si cladirea arata bine.

spatii-comerciale-9

Este o cladire noua, din 2007, aproape de metrou si cu posibilitatea de a-mi alege spatiul de care am nevoie. Vad ca inchiriaza spatii intre 572 si 7517mp.

O cladire pe care am sa mi-o salvez. Pare interesanta si o am sa o si trimit sefilor mei care sunt in masura sa decida daca este ok sau nu.

spatii-comerciale-10

Astfel, nu vreau sa o lungesc foarte mult, siteul isi face treaba foarte bine.

Este un site dedicat celor care cauta spatii comerciale, birouri, spatii industriale, terenuri de investitii sau altele.

Practic, prin intermediul siteului, cei de la imobiliare.ro s-au gandit sa separe zona de business de zona de home. Un lucru care vine in intampinarea celor care sunt interesati de asa ceva.

Pana acum nu mi-am pus aceasta problema, nu m-am aflat in postura unui om care cauta un spatiu comercial, dar am mai avut discutii cu prieteni aflati in aceasta postura si din ce-am inteles eu, piata asta nu este foarte dezvoltata. Astfel ideea este foarte buna.

Imi place site-ul, este intuitiv si are destul de multe filtre care sa-ti caute mai usor.

Daca ar fi sa le reprosez ceva, este prima pagina. Este totusi prea goala. Putina informatie pe acea pagina n-ar strica.

Pe partea cealalta, daca ai un spatiu de inchiriat/vanzare, un anunt nu costa deloc mult. Practic este moca cand te gandesti totusi la un spatiu comercial.

Cam asta este parerea mea despre site.

Daca vreti si voi sa va bagati la concurs, retineti ca acest concurs se desfasoara intre 18 februarie si 3 martie. Trebuie sa scrieti un post pe blog in care sa oferiti un feedback site-ului spatiicomerciale.ro si sa trimiteti un link aici pentru ca ei sa va inscrie in concurs.

Practic puteti casiga o tableta Nexus 10 si in acelasi timp oferi un feedback oamenilor care au dezvoltat proiectul. Va implicati si sunteti rasplatiti.

Ca sa vedeti ce-au mai scris altii despre acest proiect, urmariti hastagul #testatdeBloggeri pe twitter sau facebook. O sa vedeti si parerea altora.

Mult succes si voua si mie :) Fie ca tableta sa fie a mea :P

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)