Sari la conținut

Masina Mea, o aplicatie de mult asteptata

Începând de astăzi, șoferii români își pot gestiona informațiile legate de serviciile și plățile aferente mașinii personale prin intermediul secțiunii „Mașina mea” dezvoltată în cadrul aplicației de mobil Auto.ro, powered by Vodafone.

Șoferii români au acum posibilitatea să primească direct pe telefon notificări cu privire la serviciile aferente propriei mașini: RCA, ITP, Casco, rovinietă, rată de leasing sau credit, prin intermediul secțiunii „Mașina mea” din cadrul aplicației Auto.ro. Astfel, șoferii vor fi alertați la data prestabilită când expiră asigurările, când au scadența la rata mașinii, inclusiv când este necesară reînnoirea trusei medicale.

“Mașina mea” vine în sprijinul șoferilor români care trebuie să gestioneze un volum mare de informații legate de mașina personală. Utilizatorii care își completează această secțiune vor afla prin intermediul telefonului care este termenul de expirare, respectiv de plată a serviciilor conexe. Este o completare a celor două secțiuni deja existente în cadrul aplicației Auto.ro: locații auto și anunțuri de mașini rulate.

Image1Image2Image3Image4Image5Image6Image7Image8Image9

Din punctul meu de vedere este o chestie foarte misto. Pana acum nici nu mi-am dat seama ca trusa de prim ajutor expira, ma rog, stiam ca expira, dar am uitat sa verific. Acum aplicatia imi aduce aminte din timp cand este cazul sa o schimb.

Daca exista aplicatia asta de mai mult timp, poate ca nu ma trezeam nici cu talonul suspendat din cauza expirarii ITP-ului.

O singura chestie as mai vrea de la aplicatia asta, sa am posibiliatea sa-i introduc punctele de penalizare. Sa calculeze automat cand expira anumite puncte de penalizare, sa stiu in orice moment cate puncte am. Cred ca asta ar fi cea mai utila chestie care deocamdata lipseste din aplicatie. Poate pe viitor.

Puteti descarca aplicatia de aici pentru Android si de aici pentru iOS.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. ana 18 Feb 2013 @ 16:26

    foarte interesanta aplicatie :)

    Raspunde
  2. sip 18 Feb 2013 @ 17:12

    Daca ai puncte, te intereseaza … pe mine nu . Ghici de ce ???

    Raspunde
  3. criserb 18 Feb 2013 @ 17:27

    @sip – nu am puncte, chiar nu am niciunul, doar ca ar fi o chestie utila ;)

    Raspunde
  4. elaul 19 Feb 2013 @ 10:58

    nu cred ca ai nevoie sa iti aminteasca aplicatia cand iti expira punctele de penalitate, pt simplu motiv ca n-ai cum sa uiti:))

    Raspunde
  5. criserb 19 Feb 2013 @ 11:06

    @elaul – ba am. La un moment dat aveam ceva puncte, nush cate 3-4, apoi, dupa cateva luni am mai primit cateva, s-au adunat un numar. Apoi, dupa 6 luni primele puncte s-au anulat si am ramas cu nush cate si tot asa…

    Cine le poate contoriza? :) Ar fi util sa stiu totusi cate am la un moment dat :P

    Raspunde
  6. elaul 19 Feb 2013 @ 11:28

    poate aplicatia e facuta pentru soferii model, care nu iau puncte:-)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)