Sari la conținut

[Concurs] Câștigă o tabletă cu nush.ro

Allview Speed Duonush.ro este un proiect scris de oameni pentru oameni, un proiect care își propune să culeagă informații de calitate de la oameni de calitate pentru ca ulterior să vă ofere ceea ce căutați simplu și rapid.

Pentru că site-ul este încă la început ne-am gândit să vă stimulăm cumva să vă alăturați comunității și să vă oferim o Tabletă Allview Speed Duo cadou celor care dovedesc că au o cultură generală vastă.

Astfel trebuie să vă faceți cont pe site și să răspundeți întrebărilor de acolo, cât și să puneți întrebări prin care să-i stimulați pe alții să aducă răspunsuri de calitate.

Peste 4 săptămâni – 1 mai 2014 seara – vom trage la sorți persoana care o să intre în posesia tabletei prin random.org. Fiecare user poate să participe la tragerea la sorți cu una sau mai multe șanse. Pentru fiecare 30 de puncte veți avea o șansă. Pentru 60 de puncte 2 șanse, și tot așa, practic cu cât persoana este mai apreciată de comunitate cu atât are șanse mai mari. Găsiți pe site și un tabel despre cum se obțin punctele, click pe butonul “? Puncte” de sus din dreapta siteului.

Trișorii vor fi descalificați. Vă doresc multă baftă!

P.S. Tableta nu este nouă, este câștigată la un concurs. Am desfăcut-o să văd despre ce este vorba, dar cum eu nu sunt fan tablete, am pus-o la loc în cutie și de atunci stă degeaba prin casă.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Dany 1 Apr 2014 @ 00:36

    Foarte frumos premiu… cel mai bine informat sa castige… bafta la toata lumea.

    Raspunde
  2. gabril 5 Apr 2014 @ 16:59

    vreiu sa cistig tableta

    Raspunde
  3. criserb 5 Apr 2014 @ 22:04

    @gabril – nu ai nicio șansă, nu sunt acceptați pe site cei care nu știu să scrie ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)