Sari la conținut

Cum e si cu promotiile astea?

7_18177_19060Va povesteam acum cateva zile, ca am ajutat o prietena sa cumpere un aparat foto de la F64, era vorba de Nikon Coolpix P500. Stiu ca atunci (acum 2 saptamani) a costat 1.400 lei.

Primesc azi un newsletter de la eMag si am vazut respectivul aparat la 999 lei.

O reducere importanta zic eu, 400 lei nu sunt de ici de colo.

Ma uit repede pe F64.ro sa vad cat mai costa acum aparatul la ei si vad ca a scazut si la ei pretul, acum fiind 998 lei.

Deci cum vin promotiile astea? Cand se ieftinseste la un magazin, se ieftineste la toate?

Oricum, trecand peste asta, daca aveti nevoie de un aparat foto bun, vi-l recomand cu caldura. L-am butonat o vreme si pot sa va zic ca scoate niste poze foarte misto.

E situat undeva intre sapuniera si DSLR, potrivit celor care vor sa se initieze in tainele fotografiei.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Dragoș Asaftei 19 Jun 2012 @ 11:28

    Nu. Promoțiile sunt de 2 tipuri: cele care vin de la distribuitorul oficial al unui brand în România. De exemplu cele care vin de la SKIN (ei distribuie Nikon). Promoțiile astea trebuie să apară în toate magazinele care vând produse Nikon. Iar al doilea tip sunt cele create de magazinele în sine. În general aici reducerile nu sunt în bani, ci în diferite bonusuri, pentru că ei trebuie să plătească același preț la distribuitor, chiar dacă fac reduceri de x%. :-)

    Raspunde
  2. sorin 19 Jun 2012 @ 11:32

    Pai in urma cu 2 -3 saptamani nu se facea lichidare de stoc, nu erau alte modele lansate pe piata etc. Tine si de importator, furnizor, producator etc!:)

    Raspunde
  3. william 19 Jun 2012 @ 12:25

    cam scumpa initierea. 10 mil aruncate pe geam … eu sunt initiat cu 100 ron, de 5 ani, face poze de 5 mpx, sunt multumit, e un lumix … fara stres

    Raspunde
  4. OZ 20 Jun 2012 @ 02:52

    @ William ; eu am dat mai mult pe un DSLR insa nu mi se pare deloc ca am arubcat banii.
    Invat ceva nou ori de cate ori il folosesc. Mi-am luat un model mai vechi insa sunt foarte multumit si-l recomand; e vb de un Nikon D90.
    Calatoresc mult si-mi place sa raman cu amintiri clare.
    By the way, inca mai am o trompeta de aparat pe care, chiar daca e nai simplu de carat dupa mine, nu l-am mai folosit de cand am noua jucarie.
    Si eu am vazut poze facute de P500 si ies chiar poze faine.
    Oricum, atunci cand nu stii ce si cum sa procedezi, functia auto te scoate din necaz :)

    Raspunde
  5. Postolachi Dumitru 20 Jun 2012 @ 10:15

    1 leu diferenta – dar daca aleg sa cumpar de la eMAG cu un voucher ProfitShare ies mai ieftin cu 5% decat pretul afisat :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)