Sari la conținut

Cum puteți lucra în blocuri cu bulină?

Am fost nevoit astăzi să merg la un notar, să semnez niște chestii și notarul ăsta avea biroul într-un bloc din ăla din 1900 toamna. Nu la parter, undeva la un etaj superior. Pur și simplu mi-a fost frică să urc să semnez actele. Am urcat, dar cu frică.

Și atunci mă întreb, cum poți tu oare ca om să lucrezi în astfel de clădire?

Nu vreau să cred că se pune problema de bani, când vorbesc de un notar. Și totuși, tu alegi să lucrezi în astfel de clădire, conștient fiind că la primul cutremur ești pa. Și nu-i singurul caz, de aceea vă întreb, cum e posibil să lucrezi în astfel de clădiri? Cum vrei tu să vină clientul la tine când pentru asta se supune unui mare risc? Dacă era să aleg eu notarul nu-l alegeam cu siguranță, mai sunt și alții.

Sau ca angajat? Eu n-aș lucra într-o firmă care are sediul într-un loc în care nu m-aș simți în siguranță. Adică na, ca angajat ai posibilitatea să alegi. Ca patron ai posibilitatea să alegi.

Cei care nu au această posibilitate sunt cei care stau în clădirile alea că n-au de ales, dar cei care au posibilitatea de a alege… pe ăștia eu nu-i înțeleg.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)