Sari la conținut

Cum sa urinezi pe strada si sa nu se prinda trecatorii

Nu va sfatuiesc sa faceti asa ceva, dar m-au uimit prea tare ideile domnului din clip ca sa nu postez filmuletul aici :)

Totusi, multe din metodele de mai sus nu le-as lua in seama, cine produce doar cativa ml de urina in situatia in care chiar nu te mai poti abtine si esti nevoit sa faci pe strada? :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. corina 5 Sep 2013 @ 00:40

    Protestez! Asta este un post discriminatoriu! Niciuna dintre metode nu se poate aplica la femei, mai ales ca, dupa cum se stie, noi nu putem folosi nici macar metoda clasica :-( !

    Raspunde
  2. criserb 5 Sep 2013 @ 01:27

    @corina, n-ai fost tu atenta, am avut ceva si pentru fete, vezi aici ;)

    Raspunde
  3. corina 5 Sep 2013 @ 02:34

    @criserb – Ok. Si daca am Urinelle, pot s-o fac pe strada, ca tipul ala (ca am devenit invidioasa deja :-P )?!
    Acum, serios vorbind, stiam si eu de Shewee, 2pi si or mai fi si altele, care sunt foarte ok si civilizate; in felul asta n-as mai face bleah cand vad amprentele bocancilor pe colac in toaletele publice!… Bineinteles ca asta nu inseamna sa dam navala in toaletele barbatilor, ca aici este vorba de decenta si bun simt, nu de elementul practic; fiecare cu toaleta lui.
    Dar ceea ce nu inteleg eu este reticenta asta la schimbare, la nou, inedit, pe care am observat-o atat la tine, cat si la comentatori, in cazul diverselor subiecte de pe blog.
    Dispozitivele de tipul asta chiar vin in intampinarea unei nevoi, raspund unei cerinte a pietei si cu toate astea reactiile sunt: ce-i dom’ne porcaria asta?! Foarte bine! Nu folositi “porcaria”, care v-ar fi foarte utila si v-ar face niste persoane mai civilizate si continuati sa va lasati amprentele prin toalete – cine stie? poate Politia face vreo ancheta si ar putea deveni utile!!!

    Raspunde
  4. geoge 5 Sep 2013 @ 19:16

    Abia astept sa beau 5-6 beri in centru vechi :P

    Raspunde
  5. corina 5 Sep 2013 @ 19:25

    Dar apropo: prea putine toalete publice in Bucuresti. Au fost dati in care am intrat de-a dreptul in panica pt. ca nu gaseam o solutie urgenta…
    Din nou indemn la focalizarea pe cauze, nu pe efecte…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)