Sari la conținut

Fotbalul romanesc este o mizerie

Anul asta am renuntat la a ma mai uita la fotbal, la a mai citi ceva legat de fotbalul romanesc, fie ca este vorba de vreo echipa de club, fie ca este vorba de echipa nationala.

Ma uit la alte campionate, acolo unde se joaca un fotbal adevarat, acolo unde echipele nu sunt scoase in timpul capionatului, in principiu ma uit la meciurile importante din Europa.

Astazi m-am uitat la stiri si am vazut ca Presedintele Federatiei Romane de Fotbal a oferit trei bilete gratuite familiei care si-a pierdut fiul cel mic, muscat de cainii maidanezi, in parcul Tei.

Acum imi este clar ca fotbalul romanesc este o mizerie de la cap la coada, daca seful lui a putut sa zica asa ceva.

Cum frate, cum poti tu ca om sa oferi 3 bilete la un meci unor oameni sfasiati de durere, care inca nu si-au ingropat copilul? Cum?

Cat de cinic poate sa fie oare acest Mircea Sandu?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Edy 5 Sep 2013 @ 00:16

    Daca n-ar fi fost un caz atat de tragic m-ar fi apucat rasul. S-a fi gandit individul ala (nu merita sa-i spun pe nume) ca poate asa mai vin niste oameni la stadion.

    Raspunde
  2. criserb 5 Sep 2013 @ 01:29

    @Edy, da, ii trimitea sa incurajeze Romania. Oare nu-si da singur seama ca oamenii aia au un motiv intemeiat sa ursaca Romania, nu sa o incurajeze?

    Raspunde
  3. Andy 5 Sep 2013 @ 09:48

    @Cristi: ma bucur ca ai ajuns in sfarsit si tu la parerea asta. La mine sunt ani buni de cand nu ma mai intereseaza subiectul :)

    Raspunde
  4. criserb 5 Sep 2013 @ 10:36

    @Andy – mai bine mai tarziu decat niciodata…

    Raspunde
  5. Edy 5 Sep 2013 @ 11:48

    Ma intreb, daca incidentul cu maidanezul se intampla undeva in HR sau CV si le dadea bilete la meci, cu cine tineau aia ? :D

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)