Sari la conținut

Cum se cheamă liftul atunci când aveți de apăsat pe două butoane

Nu credeam că am să scriu despre așa ceva, dar se pare că sunt foarte, foarte mulți oameni care habar nu au de treaba de asta.

butoane-lift

Lucrez într-o clădire cu vreo 7 etaje și nu există zi să nu văd că sunt oameni care habar nu au la ce folosesc cele două butoane și apoi se miră că nu pleacă liftul instant sau că se deschid ușile după ce s-au închis în prima fază.

Este foarte simplu și logic.

Dacă vreți să mergeți în sus apăsați pe săgeata îndreptată în sus, dacă vreți să mergeți în jos apăsați pe săgeta îndreptată în jos. 

Bun. Atunci când vine liftul, el are o săgeată care indică direcția în care o să meargă. Dacă săgeata este orientată în jos și voi vreți să mergeți în sus nu vă mirați dacă liftul o să meargă în jos. El vă indică de la început treaba asta, voi sunteți cei care nu pricepeți.

Vă rog eu să share-uiți acest post, sunt prea mulți care habar nu au să folosească un lift și poate este momentul să învețe și ei.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Gigi 28 Aug 2014 @ 11:28

    :)) Mai mult de atât nu pot …spune!

    Raspunde
  2. Șerban 28 Aug 2014 @ 12:00

    La țară nu sunt lifturi, să-i înțelegem și pe ei…

    Raspunde
  3. criserb 28 Aug 2014 @ 12:04

    @Șerban – Nu-s toți țărani…

    Raspunde
  4. Dan 28 Aug 2014 @ 12:22

    Sau mai sunt si aia care vad butonul de la lift aprins si mai apasa inca odata poate vine mai repede

    Raspunde
  5. criserb 28 Aug 2014 @ 12:29

    @Dan – și dacă nu vine mai apasă și pe celălalt buton, să fie

    Raspunde
  6. razorsbk 28 Aug 2014 @ 13:25

    Si daca vrei sa nu mai opreasca la alte etaje apesi butonul de inchidere usi simultan cu etajul dorit.

    Raspunde
  7. Alexandra 28 Aug 2014 @ 16:50

    @Dan – Si mai sunt si cei care apasa inca o data pe butonul aprins (sperand ca vine mai repede) si cum nu da rezultate, mai “apasa” putin si cu pumnii in usa :)

    Raspunde
  8. andrei 30 Aug 2014 @ 20:08

    Sunteti atat de frustrati si incuiati la minte incat va bucurati ca stiti sa folositi un lift spre deosebire de un om normal care probabil stie alte lucruri mai esentiale decat atat. Din pacate creierul vostru ingust ajunge la capacitate maxima atunci cand foloseste liftul. Probabil ca in lift ati si fost conceputi. Sau nascuti. Si mult mai prost decat un taran de la sat e un taran de la oras care se credemare domn. Mi-e mila de voi.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)