Sari la conținut

Cum se fura o bicicleta in Bucuresti

Am vazut filmul aseara la stiri, nu mai stiu pe ce program, ori pe Prima ori pe ProTv. Azi l-am vazut si la Piticul pe blog, l-am preluat si eu sa-l vada cat mai multa lume.

Oricum nu cred ca se poate schimba ceva, nimeni nu o sa se bage nici de acum inainte, dar na… uitati-va la film sa vedeti in ce tara traim :)

Sunt convins ca la fel se fura si o masina sau orice altceva. Nimeni nu se va baga. Nici nu stiu care ar fi solutia, probabil sa aveti lantul cat mai gros ca sa fie taiat cat mai greu.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
16 comentarii
  1. Andro 20 Oct 2010 @ 11:56

    cum dovedesti ca e bicicleta ta?

    Raspunde
  2. Ciprian 20 Oct 2010 @ 12:55

    am vazut treaba asta pe youtube, la americani nu mai stiu linkurile exacte. Dar in prima faza jumatate de clip e facuta cu un tip alb iar cealalta jumatate e facuta cu un tip de culoare. Atunci cand incerca negrul sa fure bicicleta toata lumea a reactionat.

    Esti constient de faptu ca un hot de biciclete nu ar fi imbracat atat de bine si poate chiar ar fi putin colorat nu? Poate de asta nu a reactionat nimeni la el. Propun sa faceti acelasi test cu un tip foarte prost imbracat cu haine murdare si rupte sau chiar cu un tip mai negru …si ai sa vezi atunci reactii

    Raspunde
  3. mempistu' 20 Oct 2010 @ 12:59

    In ziua de azi te fura in autobuz ala imbracat in costum, in timp ce tu te feresti de unu mai colorat si jerpelit care e intentionat pus acolo sa distraga atentia.Intradevar daca era unu jerpelit cu fierastraul in mana poate reactiile ar fi fost mai puternice, dar asa…!Ne doare in cur de ce pateste bunul unui strain.Trist dar adevarat.

    Raspunde
  4. alin 20 Oct 2010 @ 13:16

    Si ce doreai sa faca cetatenii?
    Doar sa sune la 112. Ca altceva ce? Ai tupeu sa te iei in gura cu un hot? Ala are un fierastrau in mana; tu ce ai? Daca se face catre tine si daca din greseala te atinge cu lama pe la gat iti dai seama ce se intampla? Mori nevinovat. Nu cred ca este bine sa te iei de ei asa oricum. Cel mai bine suni la 112 si gata. Parerea mea. Nu conteaza culoarea sau hainele.

    Raspunde
  5. Piticu21 20 Oct 2010 @ 13:21

    ma, nu ma mai articula :)) piticu simplu :P

    Raspunde
  6. A.Dragos 20 Oct 2010 @ 13:56

    uite ce face indiferenta oamenilor :)
    recunoastem sau nu probabil multi am reactiona tot asa daca ar fi sa vedem un hot “in plina actiune”..

    Raspunde
  7. Crox 20 Oct 2010 @ 15:26

    Stati linistiti, nu e nimic special la Bucuresti, asa e peste tot. In plus in unele parti ale lumii se alege o zi pe an in care primaria ridica toate bicicletele lasate afara. Acea zi este anuntata din timp, este aceeasi in fiecare an. Dupa aceasta “recoltare” se face o vanzare rapida a bicicletelor recoltate la o licitatie organizata de primarie. Se strang fonduri la primarie pentru amenajarea pistelor destinate biciclistilor plus cei care isi doresc o bicicleta ieftina o pot obtine la aceasta licitatie. Este o forma de educatie, ceea ce lipseste in Romania, dar asta-i alta poveste.

    Revenind la hotii de biciclete, sincer, nu e nimic surprinzator: “avem tot ce-i peste tot” doar, daca imi permit baietii de la bugmafia sa le fur un vers.

    Raspunde
  8. octavian 20 Oct 2010 @ 16:35

    vrei sa zici sa imi iau alt antifurt? frate unu ok e vreo 4 mil :)

    Raspunde
  9. Ciprian 20 Oct 2010 @ 16:40

    octavian si iti iei o bicicleta de 2 mil pt antifurtu ala :D

    Raspunde
  10. octavian 20 Oct 2010 @ 16:48

    bicicleta mea e 17, si cred ca merita, dar la una de 2 mil…

    Raspunde
  11. Ella 20 Oct 2010 @ 22:19

    Am doar doua intrebari:
    1. ce faceti daca chiar pierdeati cheile de la bicicleta? (banuiesc ca nu ai un act care ar putea sa demonstreze ca este posesia)
    2. aveti idee cate biciclete se fura in Amsterdam in fiecare zi?

    Raspunde
  12. criserb 21 Oct 2010 @ 10:27

    Pai nu prea ai cum sa dovedesti ca e a ta, sau ma rog, foarte greu.

    Si ce conteaza cat se fura in Amsterdam, tindem sa ajungem si la capitoulul asta pe primul loc si ne concuram cu ei?

    Raspunde
  13. epep 21 Oct 2010 @ 20:58

    Sfat: NU INTERVENI, E CEA MAI MARE PROSTIE SA INTERVII, CHEAMA POLITIA

    Raspunde
  14. Crox 25 Oct 2010 @ 16:40

    Filmul este foarte reusit! Se mai fac si lucruri bune in Bucuresti se pare.

    Raspunde
  15. Dan 10 Oct 2011 @ 15:21

    Se gaseste seria ei stantata pe cadru cat si in actele bicicletei.

    Raspunde
  16. Axel96 14 Oct 2011 @ 20:55

    suntem cu totii inconjurati de oameni fara bun simt. cand am vazut prima oara filmuletul asta m-am intrebat cum pot romanii sa fie atat de nepasatori la asemenea lucruri. in germania ,din cate am auzit, poti face puscarie daca esti prins furand o bicicleta. dar noi nu suntem in germania. suntem in romanica, tara unde oamenilor nu le pasa decat de ei si unde iti fura si sosetele daca nu ai altceva la tine.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)