Sari la conținut

Cum uiti sa fii om…

Asa cum v-am zis, ieri eram pe teren, cu o vesta de fotograf pe mine si faceam poze. Dupa incidentele cu suporterii am ajuns in fata tribunei zero, acolo unde un om a lesinat.

Toata tribuna  striga catre reporterii/cameranamii GSP care filmau de jos sa aduca o sticla de apa pentru omul lesinat, sticla ce se afla chiar la picioarele lor. Ei nu, senzationalul se vinde mai bine si au continuat sa filmeze. Unul dintre ei mai cu tupeu a iesit de pe teren urcand in tribuna sa filmeze mai de aproape.

Gunoiul, ca altfel nu pot sa-i zic, nu a vrut sa ia cu el sticla de apa, daca isi revenea omul, el ce mai filma?

Am fugit eu, le-am luat sticla din fata si am dus-o in tribuna acolo unde cineva avea nevoie de ea iar Dana a sunat la salvare. Cat poate sa fie oare de greu sa ajuti un om???

Cei care incercau sa-i acorde primul ajutor omului mai aveau putin si-l linsau pe nenorocit, pacat ca nu au facut-o!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Ghiocel07 21 Aug 2009 @ 15:47

    Astazi am piedut o persoana draga si sunt revoltata pur si simplu de mizeria umana din jurul nostru. Cum se poate ca oameni cumsecade, oameni verticali si integrii, oameni care au muncit corect si cinstit sa fie luati acolo sus si ticalosii de toate spetele sa se plimbe printre noi? Cum este posibil ca tara asta sa ajunga de rasul mapamondului prin ceea ce produce si prin ceea ce promoveaza? Pana cand mai suportam sa fim calcati in picioare si batjocoriti de oameni politici, de media, de imbogatiti peste noapte, de progenituri de bani gata, de…. Ceea ce ai vazut si scris este numai o farama din mitocania si mojicia la care asistam zi de zi.

    Raspunde
  2. sip 22 Aug 2009 @ 08:34

    Ma bucura sincer ca, copiii mei sunt OAMENI ! Tineti-o asa, dragi mei !

    Raspunde
  3. Andrea 22 Aug 2009 @ 23:41

    Da Ghiocel inteleg perfect ce simti…si stau si ma intreb pina cind…problema mare este ca creste o noua generatie cu aceste false valori in leagan…mii de exemple de care ma lovesc cind vin in tara sau mai dau pe posturi romanesti…uneori ma infurii si imi jur sa nu mai schimb pe posturi tv romanesti..apoi uit si revin si tot asa…cred tar aare nevoie mai mult decit oricind de un Tepes…dar unde-o fi??

    Raspunde
  4. Ghiocel07 23 Aug 2009 @ 09:35

    @Andrea-nu cred ca se mai poate schimba ceva. Acesta este destinul unui popor care si-a omorat conducatorul in zi de sfanta sarbatoare.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)