Sari la conținut

Mo e un exemplu de urmat

Cand au intrat suporterii pe teren Mo a fost singura persoana care a coborat din tribuna si s-a dus direct la ei incercand sa-i impiedice…

mosport.ro

Are un curaj deosebit, eu eram acolo pe teren, faceam poze si m-am trezit in spatele meu cu o parte din galeria peluzei Catalin Haldan. Sincer va zic, cand am vazut multimea de “suporteri” din spatele meu am facut pasi, spre un loc cat mai indepartat, cat mai safe.

Apropo, stie cineva unde erau jandarmii ca eu nu i-am vazut :( si asa cum am zis eram acolo pe teren.

Oare de ce nu sunt toti suporterii ca si Mo, sa realizeze ca nu fac rau unui jucator anume, echipei sau mai stiu eu cui, ci fac de ras numele Dinamo, fac de ras munca unora.

Ce daca echipa pierde? E un sport, in sport pierzi si castigi, tu ca suporter trebuie sa-ti sustii echipa sa ii fi alaturi cand castiga dar mai ales cand pierde…

Ne-am facut azi de ras, si nu asa cum o facem de obicei azi ne-am facut de ras in fata intregii Europe…

P.S. La multi ani inca o data Mo, a fost o zi  pe care probabil o vei uita cu greu :(

Update: Si un filmulet de la antena1

Bravo Mo, esti un exemplu de urmat!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
15 comentarii
  1. george 21 Aug 2009 @ 06:51

    de asta zic eu ca asta e un sport cam brutal
    pt ca oameni e prosti si multi

    Raspunde
  2. Ghiocel07 21 Aug 2009 @ 07:16

    Am deschis TV si deodata ce sa vad? Pe Mo precum o leoaica pe teren. Auzisem aseara de nemernicia unor “suporteri” si nu mi-a venit sa cred ca este posibil asa ceva. Apropos, jandarmii erau la o cafea sau jucau septica? Pana cand se tolereaza asa ceva? Ce s-a intamplat cu hoarda de dobitoci? De ce nu sunt arestati pe loc si sa faca ceva ani de puscarie? Intrebari fara raspuns. Inca o pata pe fata Romaniei si asa precum un dalmatian. Mo, esti grozava! Chiar nu ti-a fost teama pentru o clipa? Eu m-am gandit la voi fiind convinsa ca sunteti pe acolo. Inca o data La Multi Ani pentru ziua de ieri si alte multe aniversari fara “surprize” de genul acesta.

    Raspunde
  3. Sby 21 Aug 2009 @ 08:51

    Mda, am vazut si eu de dimineata ce s-a intamplat… pacat, cum zici si tu, fotbalul este un sport ca oricare altul, in care castigi/pierzi, dar numai la fotbal vezi gunoaie din astea de 2 lei. Eu nu ii consider suporteri pe cei de aseara, ii consider scandalagii, pacat ca nu si-au luat-o aseara… dar nu e timpul pierdut. Nu au ce face acasa si cauta scandal pe unde apuca.

    Oricum de apreciat ca a sarit Mo la gatul lor…. Bravo!

    Raspunde
  4. anonim 21 Aug 2009 @ 09:48

    Bine ca ai scapat!
    Ai luat vreodata bataie cand ai fost pe stadion?

    Raspunde
  5. octavian 21 Aug 2009 @ 10:30

    E trist cand auzi ca se intampla asa ceva pe stadioane.
    Se pare ca Mo a trait ziua de ieri la intensitate maxima.

    Raspunde
  6. mo 21 Aug 2009 @ 12:22

    anonim,
    nu am luat bataie, merg pe stadion de cel putin 12 ani!! Sper sa nu se aplice zicala “niciodata nu sa nu spui niciodata”

    Raspunde
  7. Crox 21 Aug 2009 @ 12:43

    Poate mai exista totushi o speranta pentru dinamo cu suporteri ca mo sau criserb.
    Oricum, dinamo nu a reprezentat niciodata prea mult pentru mine, dar de data asta nu cred ca vina e a suporterilor care au intrat in teren. E simplu sa dai vina pe dobitoace, fara minte, fara discernamant, dar pare al dracului de complicat sa le interzici accesul pe stadion, sa ii tzii in frau atunci cand sunt pe stadion, sa ii arestezi cand este cazul. Cum s-a ajuns la aceasta situatie e inimaginabil. Dinamo permite galeriei toate aceste lucruri, dinamo ofera bilete galeriei, ii grupeaza in hoardele de care vorbiti acolo. Repet, vina revine exclusiv clubului Dinamo.
    Nu cu mentalitatile dobitoacelor care au navalit pe teren trebuie sa luptati, ci cu indiferenta celor care pot si ar trebui sa previna astfel de incidente.
    Am simtit nevoia sa vin cu acest comentariu observand din celelalte comentarii ca atentia este total deturnata de la problema reala.

    Raspunde
  8. Andy 21 Aug 2009 @ 12:48

    Asta e fotbalul la noi… bataia intre suporteri.

    Raspunde
  9. raca 21 Aug 2009 @ 13:36

    Eu cand ma fac mare vreau sa fiu Mo :D.

    Apropo, ai fani peste tot… azi dimineata ma intrebau colegii daca stiu cine e fata care se lupta cu suporterii :).

    Raspunde
  10. vitman 21 Aug 2009 @ 15:55

    Daca nu ati trai atat din rezultate, ati intelege gestu facut de “huligani” aseara. Asta nu mai e fotbal, iar noi ne vrem fotbalul inapoi.

    Daca o sa fiti exclusi din Europa, poate scapati de leprele din conducere.

    Ne vrem fotbalul inapoi!

    Raspunde
  11. sip 22 Aug 2009 @ 08:29

    Mo nu se dezminte …BRAVO domnisoara !
    Mi-a placut tare comentariul d-lui Raca :
    “Eu cand ma fac mare vreau sa fiu Mo :D ”
    Frumos spus .

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)