Sari la conținut

Cumpar Yorkshire Terrier

565727154_0f0f8c3116Asa cum spune si titlul vreau sa cumpar un caine ca cel din poze. Am aflat si eu ca este un Yorkshire Terrier si este super dulce.

Nu, nu-l cumpar pentru mine, il cumpar pentru o prietena draga, o fetita.

Nu ma pricep la caini de aia va cer ajutorul. Sa-mi ziceti si mie tot ce trebuie sa stiu atunci cand il cumpar sa nu ma tapesc.

Am auzit ca sunt cazuri (o colega) in care cumperi cainele si iti moare dupa 3 zile. Nu as vrea sa pateasca fetita de care va ziceam asa ceva.

Vreau sa iau cainele ca sa zic asa “full option” cu tot ce trebuie. Cu acte cu pedigree, cu microcip (ce e asta? am auzit si eu de termen) si vreau ca totul sa fie ok.

Cei care se pricep la caini sa-mi dea niste sfaturi, sa-mi povesteasca despre rasa pe care vrau sa o cumpar si sa-mi zica exact care sunt actele pe care trebuie sa le aiba cainele.

Aveti de vanzare? lasati un comentariu, dar atentie, vreau rasa pura.

Am auzit ca ar fi bine sa il iau de la canise, sa nu il iau de la pet-shop… sa-l iau de la crescatori… Sunt lucruri pe care le-am auzit dar sincer sa fiu mai vreau niste pareri.

Inca 2 poze cu catelul, asa-i ca-i dulce? :P

2450197013_7b2a2a3b3f_o

209404971_9d95ead922_o

So, astept sfaturi si eventual catelul, il cumpar si maine daca e.

P.S. M-am uitat si pe net, dar nu stiu daca sa am incredere sau nu :|

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
113 comentarii
  1. dana 20 Nov 2009 @ 23:36

    eu m-am indragostit de el…nu mai pot, cat de dulce e:)
    Mos Craciun, poti sa imi aduci un catelus asa, te rog, te rog, te rog, te rog8->

    Raspunde
  2. Liana Mitroi 20 Nov 2009 @ 23:44

    :x :x :x E divin ! nu ma pricep la caini (decat la ciobanesti mioritici) dar pot sa iti confirm ca acest caine este absolut superb. M-am indragostit de el :)

    Raspunde
  3. criserb 20 Nov 2009 @ 23:47

    Adevarul e ca si mie imi place mult, dar un caine cere responsabilitate multa…

    Raspunde
  4. dana 21 Nov 2009 @ 00:02

    am grija de el, promit:D Si am grija sa nu-si rupa nici piciorusele:)

    Raspunde
  5. mariana 21 Nov 2009 @ 00:27

    …nu cumva vrei sa cumperi doi Yorkshire Terrier ?

    Raspunde
  6. criserb 21 Nov 2009 @ 00:28

    nu :(

    Raspunde
  7. mariana 21 Nov 2009 @ 00:29

    …asta in cazul in care fetita nu-i alta decat Dana

    Raspunde
  8. criserb 21 Nov 2009 @ 00:35

    Nu e Dana, e o fetita de 10 ani. Dar nici Dana nu e departe, ar vrea si ea unu’ :)

    Raspunde
  9. Dana 21 Nov 2009 @ 00:58

    da da da da :d

    Raspunde
  10. Adrian din Arad 21 Nov 2009 @ 01:02

    Din ce cunosc eu despre aceasta rasa este bine sa ai o femela, sunt mai cuminti si mai cumpatate, masculii sunt foarte activi. Sunt caini care se preteaza la apartamente, invata repede, nu cresc prea mari, greutatea maxima la un adult fiind in jur de 3 kg. Trebuiesc scosi din casa cam de 2-3 ori pe zi, merge si doar o data. Trebuie sa aiba companie aproape tot timpu’. Un prieten de al meu are un mascul si spune ca intradevar nu sta locului. Sunt caini prietenosi, nu sunt agresivi, inteligenti si copiii sunt “ingrijiti” bine de ei, nu se leaga de copii si accepta sa se imprieteneasca cu oricine.

    Pret … nu cunosc, nu am vb. cu el de pret niciodata, trebuie sa aiba pedegree, vacinat la zi, de preferinta luat de la o canisa specializata (asta inseamna pret mai mare dar garanteaza puritatea rasei si calitatea liniei de provenienta), de preferinta din parinti campioni cu bunici campioni si daca se poate demonstra provenienta din UK sau Ireland … Microcip … nu-i musai …

    Cam asta … io fiind stapan de dalmatian … am prieten cu canisa … de asta stiu in mare despre caini … si am un prieten care are un Mops … care culmea … se twitteruieste :P

    Raspunde
  11. octavian 21 Nov 2009 @ 09:53

    CIP? de ce sa aiba CIP? vrei sa aiba semnul fiarei pe el sau ce?

    Raspunde
  12. Andrea 21 Nov 2009 @ 13:12

    Cind am vazut fotografia prima data am crezut ca mi-ai “furat” poze din album ;)) Ei eu am un asemenea exemplar acasa !! Asadar ca sa ne lamurim din start. Fotografiile tale infatiseaza un Yorkshire terrier dar inca pui. Asa arata doar in primul an. Eu am un Yorkshire terrier pitic. E o fetita si o am de 6 ani. S-a adaptat perfect vietii la noi. Nu este deloc pretentioasa.este foarte, foarte jucausa. Asa noi in fiecare an o vaccinam si primeste tableta pentru viermisori. In rest dupa primul an i-au mai ramas doi dintisori de lapte care au trebuit scosi. Atunci cind i-a scos dintisorii i-am bagat si un CIP. Toata distractia a costat atunci 170 de euro. Eu l-am achzitinat aici la 450 de euro. La voi preturile sint foarte probabil altele. Dar la astia 450 de euro este de rasa dar fara “parinti campioni ” unul din ala costa aici vreo 1000 de euro.

    Am citit mai innainte ca cineva scria ca a murit la 3 zile. Eu stiu ca cei care se ocupa de cresterea yorkshirilor nu ii vind innainte de 6-8 saptamini deoarece in perioada asta inca au nevoie de mamica lor. Acum nu as vrea sa te necajesc;) Sarah noastra va avea probabil puisori- ii asteptam cam pe 22-24 decembrie ;))dar ii avem mai mult sau mai putin programati deja. Primul la pleca in america la cumnatul meu- al doilea il vrea tipa care ni l-a dat pe mascul.Ah da …ca veni vorba…Tyson ( taticul) a fost in cele doua zile la noi un mitziit…atita a tot clefait asa in comparatie cu Sarah nu venea sa-l miingii numai cind avea el chef;)) Sarah se arunca pe spate si asteapta sa o miingii de cite ori te vede.Al treilea la pleca la Petrosani -daca va face trei !!!

    Oricum e o bijuterie …atita de dulce poate fi- si eu as opta cred tot pentru o fetita. Sarah noastra este un Yorkshire argintiu.Singura problema mereu la catei este cind vrei sa pleci in concediu.

    Cipul asta la noi are rolul de a putea sa o identifici in cazul in care se pierde si poate fi scanat . La iesirea din tara si un catel are nevoie de pasaport !!Il primesti de la veterinar.Oricum este un catel superb…prinde de-a lungul timpului cred si chestii din caracterul stapinului. Eu am o retinere fata de turci!! Sarah ii latra de-i zapaceste !!Simte cind cineva nu iubeste ciini sau ii e frica de ei. La Hateg ne-am oprit odata la o terasa sa mincam ceva. In masina chiar discutam daca Sarah cind latra asa ca naroada;) ar fi si capabila sa muste! Am zis ca nu !! Ei acolo la terasa fiecare si-a primit portia iar la ultima pizza livrata la masa- dupa ce a tot protestat ca nu are nimic inca in fata…s-a infipt in cracul dela pantalonul ospatarului- si i-a livrat o gaura pe masura dintilor ei;) Am vrut sa acoperim paguba produsa…dar tipul nu a vrut ;))

    Oricum asa ca sfat !! Ciinele l-am achizitionat cind fetita noastra avea 10 ani !! Ciinele il plimbam noi mai mult ca ea…oricit ai incerca sa ma convingi…ciinele il cumperi fetitei dar gindeste-te daca si parintii sint de acord sa se ocupe de el ;))

    Raspunde
  13. Ghiocel07 21 Nov 2009 @ 19:14

    @andrea-cand am vazut poza imediat m-am gandit la al tau, mai ales ca avatarul tau seamana foarte mult cu ceea ce a pus cristi. Ma bucur ca o sa fi “bunica”.:)

    Raspunde
  14. criserb 22 Nov 2009 @ 14:05

    wow ce comentarii lungi, va multumesc :)

    @Andreea – Parintii fetitei vor si ei catelul, eu cu Dana suntem insarcinati cu procurearea lui ;)

    Cipul te ajuta sa gasesti catelul prin GPS, sa vezi unde e in orice moment?

    Raspunde
  15. Andrea 22 Nov 2009 @ 18:48

    Buna, nu stiu daca prin GPS- eu stiu ca e o dovada ca este al tau in caz ca se pierde si il gaseste altcineva care spune ca este al lui. Cipul nu poate fi falsificat ;)Cipul se pune undeva spre git sub piele- are un numar care este unic in lume. Exista o evidenta clara -numarul apartine…Stiu ca identificarea se poate face la orice doctor veterinar, la politie, sau la granita cu un aparat care citeste inscriptia din Cip. Este un cod de 15 cifre -primele 3 ale tarii 276 este de ex Germania.Din cite stiu eu acest cip nu emite nici un fel …semnale.Acum din 2003 or mai fi evoluat in domeniu…nu stiu…poate ii citeste si pe GPS ;) Din cite stiu eu din 2004 este necesar si daca vrei sa iesi din tara cu el…pe noi insa in afara de Elvetia la cip nu a fost controlata niciodata…in schimb la pasaport. Ce am uitat sa precizez este ca Yorky nu pierd par- decit cind ii piepteni…pentru mine foarte important.

    Raspunde
  16. j0ynt 30 Nov 2009 @ 13:05

    eu am acasa 8 si ca sa m fac inteleasa 2 adulti si restul “copii” adica 3 fete si 3 baieti,au 8 sapt, azi le-am facut al 2-lea vaccin si vreau binenteles sa-i dau, asa ca cine ar fi interesat poate s lase un msg aici(apropo avantajul este ca l vedeti si parintii); as vrea s postez poze cu ei aici dar nu sh cum

    Raspunde
  17. criserb 30 Nov 2009 @ 16:30

    joynt – detalii ai despre ei? Au pedigree, nu au? Poti sa-mi trimiti poze pe mail la criserb {at} yahoo {punct} com si le pun eu aici sa te ajut sa-i vinzi.

    Eu din pacate nu mai am nevoie, am cumparat sambata :)

    Raspunde
  18. Roman Cristina 15 Jan 2010 @ 15:51

    Buna ziua,

    Si eu ma numar printre iubitorii acestei rase (Yorkshire Terrier) si imi doresc foarte mult unul. De o buna perioada de timp tot caut pe internet detalii despre acest catelus. M-ar interesa si niste preturi. Daca ma poate ajuta cineva…

    Raspunde
  19. raluca 21 Jan 2010 @ 22:43

    catelusul meu a murit la 2 luni…arata exact ca in poze,era cel mai duce catelus din lume:( de fiecare data cand spalam pe jos el era cu boticul…nu mi-am dat seama si a facut toxiinfectie…m-am gandit si la ceilalti sa nu neglijeze acest aspect…

    Raspunde
  20. dita 30 Jan 2010 @ 00:28

    Buna,
    Eu am trei catelusi yorkshireterrier,mama si doi puiuti.mama are 6 anisori iar ”puisorii’ care de mult sant adulti,au 4 ani.Sant niste catelusi foarte dragutisi prietenosi dar si sensibili,si din punct de vedere fizic si emotional.Ofera si au nevoie de muuulta afectiune si atentie din partea stapanilor,sant foarte fragili,de aceea e bine sa fie manevrat cu multa grija.
    Catelusii acestia sant doar de apartament,pe care trebuie sa-i educati sa se ceara afaraDin punct de vedere al mancarii,exista mancare speciala pentru ei si de calitate,pentru ca unii pot fi destul de mofturosi.Parul,care creste incontinuu trebuie spalat la baita cu sampon special care sa le dea luciu si trebuie folosit si balsam pentru descalcirea parului,de asemenea special ptr rasa asta.Si normal din cand in cand tunsi ,exista pentru asta coafor de catei.Trebuie sa aveti grija sa nu manance oase ,mai ales cele de pui sant foarte periculoase.Eu le dau si masa de legume si fructe crude,e foarte sanatos.
    Sant usor de educat daca va ocupati de ei sau daca angajati un dresor.Oricum ei au multa personalitate si se comporta ca niste rasfatati dar si prin asta te cuceresc rapid pe laga ca raman dragalasi si jucausi toata viata lor,si ca adulti.
    Pretul platit pentru un pui,depinde si de faptul ca are sau nu pedigree,dar asta e important mai ales daca vreti sa participe la concursuri de frumusete .De la 200-pana la 400 de euro gasiti puiuti.Trebuie sa-l duceti imdeiat ce la-ti cumparat la un dr veterinar sa va asigurati ca are facute sau sa-i faceti toate vaccinurile.Va asigur ca oricati bani ati da pe el,dupa o zi daca vi se ofera suma de zece ori ,nu l-ati mai da.Va indragostiti pe veci din primele secunde cum va va privi in ochi.Eu sant indragostita de ai mei .Va doresc un puiut sanatos si dragut sa va gasiti

    Raspunde
  21. gina 5 Feb 2010 @ 21:26

    acesti caini sunt absolut SUPERBY!te topesti in ochii lor!de asta eu am deza unu:d/

    Raspunde
  22. valentina 10 Feb 2010 @ 20:15

    buna.nu stiu daca te mai intereseaza catelul.am o catelusa yorkshire terrier,cu varsta de 7 sapt…e superba.pretul este de 300 de euro.eu am catelusa si sora mea baietelul…si cei doi au facut o catelusa extraordinar de frumoasa.crede-ma k eu mi-am luat-o pe a mea de pe net de la o canisa si mi-a adus-o racita si aproape pe moarte.dar am dus-o la timp la doctor si acum e sanatoasa tun si tare frumoasa.

    Raspunde
  23. criserb 10 Feb 2010 @ 23:11

    din pacate pe mine nu mai mai intereseaza, am cumparar deja de vreo 3 luni dar daca cineva e interesat e liber sa-ti scrie :)

    Raspunde
  24. valentina 11 Feb 2010 @ 13:21

    nu.i nimic.numai ca nu vazusem cand ai zis ca ti-ai cumparat.sa-l stapanesti sanatos sh oricine vrea sfaturi despre aceasta rasa il pot ajuta cu placere.

    Raspunde
  25. banana 4 Mar 2010 @ 14:56

    Am un pui de 5luni de vanzaree, nu l-as vinde dar trebuie sa plec din tara, si nu pot sa il i-au cu mine, mi-e greu dar nu pot face altceva, mai greu ii va fi fetitei mele. Ma mut definituv la tatal meu in Germania si el nu accepta animale.
    Miky (catelul) este vaccinat complet si nu costa mult, doar 250 de euro.
    Sincer sper sa ii gasesc o familie buna si iubitoare.
    Mai am doar 3 spatamani pana la plecare.

    Raspunde
  26. dan 22 Mar 2010 @ 08:48

    buna tuturor…ce spuneti,e posibil sa imi gasesc si eu asemenea comoara la doar 200 de euro?:)

    Raspunde
  27. dan 31 Mar 2010 @ 13:16

    salut..am 250 de euro acum…si inca nu am gasit un loc de unde pot procura un catel sanatos si frumos la banutii acestia..:) Voi de unde ati cumparat?

    Raspunde
  28. diana 7 Apr 2010 @ 12:43

    la 250 de euro nu cred ca o sa gasesty….al meu are 7 luni si l-am luat de la o canisa(nu am avut probleme)…

    Raspunde
  29. natalia 14 Jun 2010 @ 11:02

    Buna ziua,
    am o fetita Yorkshire, si dupa 3 ani de incercari am reusit sa facem pui cu ea, si inca cum…. ca sa acoperim toti anii de incercare …. 8 puiti :) am impartit in stanga si in dreapta, mi-am lasat mie doua fetite, dar mai am 1 baietel si o fetita sa mai dau !!! au 2,5 luni, au deja 3 vaccine (din cele mai bune) saptamana viitoare ultimul vaccin si poate fi scos afara! Acum sunt cu cinci pui acasa si simt ca innebunesc :) si cu mare parere de rau , dar trebuie sa-i dau. nu ma intereseaza in mod special aspectul financiar (nu sunt crescator si nu am facut pui ca sa fac avere) – adica nu va cer 250E – 350 E dar vreau sa ajunga intro familie buna si iubitoare!!! Am primit oferte de la crescatori sa-i dau “pachet” adica pe toti odata, si am refuzat!!! pt ca vreau sa stiu stapanul si familia in care ajunge!!! Daca mai sunt interesati, contactati-ma!!!

    Raspunde
  30. Roman Cristina 14 Jun 2010 @ 13:28

    Buna Natalia, eu imi doresc enorm de mult un Yorkshire. Imi poti lasa un numar de mobil sau o adresa de e-mail pentru mai multe detalii?

    Raspunde
  31. Ciprian 14 Jun 2010 @ 15:30

    Am de vanzare yorkshire terrier toy, au 3 saptamani , sunt 3 fete si 2 baieti, se pot vedea si parintii. Ciprian 0767885569

    Raspunde
  32. renate 14 Jun 2010 @ 20:50

    as vrea sami cumpar yorki… de fff multa vreme tot analizez rasa si nu stiu de unde sami cumpar.dak poate cineva sa ma ajute sa-mi scrie pe adresa [email protected] astept raspunsuri

    Raspunde
  33. mioara 20 Jun 2010 @ 23:15

    buna am eu catel de vanzare daca vrei are decat primu vaccin nu arata lafel k in poza pt ca este pui are 2 luni cine zice k asa arata la 2 luni k in poza este o minciuna daca te int sunama 0761699965 ! vreau sa il dau urgent pt ca am nevoie de bani ne intelegem la pret

    Raspunde
  34. raluca 20 Jun 2010 @ 23:21

    nataliaaa te rog din suflet lasami nr tau de tel sau intra u pe id meu raluca_neo pt k im doresc foarte mult un catel dasta pt ca am cumparat unul si am luat teapaa:(((( damil mie chiar am sa il iubescc mult si acum plang pt k am luat teapa

    Raspunde
  35. alex 21 Jun 2010 @ 11:07

    raluca ce teapa ai luat:( am eu yorkshire de vanzare. se pot vedea parintii

    Raspunde
  36. lilly 21 Jun 2010 @ 20:54

    buna vreau si eu un terrier dasta dar sa aiba toto cei trebuie:-[email protected]

    Raspunde
  37. eu 22 Jun 2010 @ 19:22

    natalia lasa un nr de tel sau adresa de mail

    Raspunde
  38. Linda 23 Jun 2010 @ 17:36

    NATALIA vreau sa cumpar o femela urgent da-mi un mail cu mai multe detalii.mersi mult astept [email protected]

    Raspunde
  39. ALINA 26 Jun 2010 @ 19:03

    :) buna eu am 2 femele una din ungaria cu pedigri din parinti si buni stabunici campioni a-2-a este adusa de mine din elvetia tot rasa pura dar din pacate fara pedigri acum am cumparat un mascul are aproape 3 luni care este din romania cu pedigri eu tocmai la anul astept pipuisori

    Raspunde
  40. lili 1 Jul 2010 @ 11:18

    mi-am cumparat un yorki si are urechile lasate…e normal? o sa si le ridice sau nu?

    Raspunde
  41. didi 1 Jul 2010 @ 12:19

    ma pricep la caini da la cani mairi sun obisnuita cu ei chear daca am doar 11 ani as vrea sa te ajut da nu ma pricep la caini mici papa toti caini miei te saluta

    Raspunde
  42. valentina 1 Jul 2010 @ 16:21

    eu am o catelusa si are urechile lasate din kuza k atunci knd era mica nu i-am ras parul dupa urechiuse.dar le ridica pe jumatate.in schimb sora mea are baietelul si are urechile maricele si dk le-ar ridica ar arata k un elefant:))…trebuie sa-i razi parul dupa urechi k sa aibe putere sa se ridice.

    Raspunde
  43. Crina 5 Jul 2010 @ 22:53

    Catelul meu Willy astepta un nou stapan. are 2 ani jum. e rasa pura Yorkshire terier. cu 800 ron il dau. Eu n-am timp de el. e un scump ,dar pt el e cel mai bine sa i se acorde atentia cuvenita

    Raspunde
  44. Crina 5 Jul 2010 @ 22:54

    pt detalii la 0768.469.203

    Raspunde
  45. jack 6 Jul 2010 @ 08:57

    Cat tupeu, iei un caine, te plictisesti de el si apoi dupa 2 ani jumatate il dai pe bani, incredibil!

    Raspunde
  46. RODICA BRATU 2 Aug 2010 @ 21:03

    Pierdut(furat) catel talie mica,yorkshire terrier, cu cip, ham rosu si in tratament (raspunde la numele Bongi), vineri 25 iunie ora 19.30,in VATRA DORNEI, pe varianta ce duce la Brosteni, in zona Depozit Rumin, DCA, Pensiunea Rubynn, pe strada Pinului – Chilia.
    Cresc acest catelus de la 4 luni, acum are 6 ani!
    Implor intelegere si ofer recompense. Cine poate da relatii pentru gasirea catelului rog sunati la 0727732731sau E-mail:[email protected]

    Raspunde
  47. Mariana 12 Aug 2010 @ 14:26

    Buna, iti inteleg ingrijorarea pentru ca si noi am trecut prin aceeiasi situatie cu doi ani in urma. Am cumparat o catelusa Yorkshire Terrier (noroc ca e de rasa) de la un crescator din Oradea. Ne-au dat-o spunand ca are 8 sapt dar de fapt avea 12 sapt deci nici canisele nu sunt sigure intotdeauna iar pe noi atat ne-au invartit si ne-au sucit pana am cazut de acord sa o luam fara pedigree, cica nu e obligatoriu si tot felul de vorbe pana desigur ne-am lasat convinsi si am luat-o, in fine acum e totul in regula si de altfel este un exemplar extraordinar are 4 kg (un pic cam grasa pt ca ne era mila de ea si o indopam practic). Ceea ce va mai pot spune este ca e o bucurie aceasta catelusa si o iubim enorm este ca un copil pentru noi (neavand copii). Yorkie in general sunt niste caini foarte destepti invata foarte repede, nu le cade parul prea tare, sunt usor de ingrijit, foarte curati si prietenosi. In primele luni este intradevar o adevarata incercare a rabdarii Dvs. sau a oricarui stapan dar merita. In momentul de fata avem de vanzare 4 pui din cei 8 pe care i-a avut (4 am vandut deja) au 9 saptamani (practic duminica vor avea 9 sapt) 3 baietei si 1 fetita din 5 baietei si 3 fetite. daca va intereseaza ne puteti contacta la tel. 0757016061 e-mail [email protected] astfel va pot trimite si niste poze cu ei. Sper sa va placa si daca nu va doresc bafta in a va gasi catelul potrivit.

    Raspunde
  48. me 13 Aug 2010 @ 23:06

    ma puteti ajuta cu cateva inf despre yorky va rog:) eu am o fetita yorky de 4 luni, are 1,5 kg.cam ce greutate ar trebui sa aiba la aceasta varsta? si in legatura cu urechile, se vor ridica de la sine sau cum sa fac:) multumesc:)

    Raspunde
  49. me 14 Aug 2010 @ 09:52

    am un yorky de 4 luni are 1,5 kg e ok? si urechile ii se vor mai ridica sau nu?

    Raspunde
  50. Naum Tudor 16 Aug 2010 @ 00:53

    Daca te intereseaza un yorky am de vanzare si baietei si fetite cu carnet de sanatate deparazitati si vaccinati. pret 1000 lei. 0747338041

    Raspunde
  51. Dya 29 Aug 2010 @ 20:50

    @me
    E ok…Exact atat a avut si catelusul meu la 4 luni(si este toy).Acum are 2,50kg si are un an.Cu urechile nu stiu…al meu le are ridicate de mic.
    Sa-ti traiasca ala mic si sa fie sanatos:d

    Raspunde
  52. Melissa 13 Oct 2010 @ 14:49

    Buna,

    Si eu am un catel de vanzare. Are doar 7 saptamani si vaccinurile facute la zi. Pasaport, microcip. E frumos si jucaus si foarte istet. In 2 saptamani de cand il am a invatat sa faca unde trebuie si sa aduca jucaria :) Din pacate trebuie sa il dau. Daca este cineva interesat astept un telefon la 0766808629

    Raspunde
  53. Wink 14 Oct 2010 @ 17:19

    Pt Melissa. Am fost interesat,te-am sunat dar n-ai raspuns. Astept un telefon daca pretul se invarte la 200Euro si ai posibilitatea sa-l aduci in Bucuresti.

    0786292324

    Raspunde
  54. ADRIAN 30 Oct 2010 @ 16:21

    AS DORI UN CATEL DIN ACESTA YORKSHIRE TERIER DAR DIN PACATE NUMI PERMIT E EXAGERAT DE MULT ASTEPT RASPUNS VREAU SI DORESC UNU VA ROG FRUMOS EVENTUAL SPRE ADOPTIE CHIAR SAU DACA E DE VINZARE LA UN PRET ACEPTABIL OFER MAXIM 2 MILIOANE ASTEPT RASPUNS URGENT

    Raspunde
  55. ADRIAN 30 Oct 2010 @ 16:24

    vreau si doresc un catel yorkshire terier dar numi permit asa ceva e exagerat de mult 200 de euro as dori spre adoptie sau daca e de vinzare ofer maxim 2 milioane sint din bucuresti astept raspuns va rog frumos

    Raspunde
  56. alina 5 Nov 2010 @ 17:43

    buna.eu am o catelusa de yorkshire de trei ani ,si vreau sa iti spun ca aia mici de tot sun cei care au probleme si pot murii fara un motiv aparent,eu iti recomand sa cumperi un yorkshire terier mijlociu nu toy .catelusa mea acum a nascut 5 catelusi frumos si dragalasi.

    Raspunde
  57. ADRIAN 5 Nov 2010 @ 20:40

    buna as dori un catel rasa yorkshire terier va rog mult din pacate numi permit sa dau atitia bani pe el e exagerat de scump cit se cere astept pe adresa de mess adriansk_75 sau telefon nr 0786362002 urgent

    Raspunde
  58. ADRIAN 5 Nov 2010 @ 20:44

    draga ALINA ASTEPT MESAJ SAU SA VORBIM PE TELEFON TE ROG 0786362002 DACA POTI SAMI DAI SI MIE ASA CEVA GARANTEZ VA FI BINE TINUT AM AVUT UN CATEL PECHINEZ DAR MIA MURIT DE BATRIN A MURIT A TRAIT 18 ANI SI A FOST SUPER DAR ACUM AS DORI UNU ASA CEVA ASTEPT TE ROG FRUMOS SA VORBIM LA TELEFON 0786362002 SAU 0745586910

    Raspunde
  59. marius 14 Nov 2010 @ 14:30

    am si eu de vanzare 2 cateluse yorkshire terier in varsta de 10 saptamani foarte inteligente pret 150 euro negociabil va las un numar de telefon pe care ne puteti contacta.0269254384 deparazitate si vacinate la zi cu carnet de sanatate

    Raspunde
  60. pentru marius 15 Nov 2010 @ 13:27

    marius daca ai putea sa lasi un id de mess sa vd despre catelus;)

    Raspunde
  61. marius 15 Nov 2010 @ 13:52

    vand 2 cateluse de yorkshire in varsta de 9 saptamani vacinati la zi si cu carnet de sanatate d parinti deosebiti relati la nr de tele 0269254384

    Raspunde
  62. adrian 15 Nov 2010 @ 17:15

    buna salut MARIU AM VAZUT UN MESAJ DELA TAU 150 DE EURO NUMI PERMIT SA DAU MAXIM 50 DE EURO DAR AS DORI ENORM DE MULT DACA SE POATE CU ATIT TE ROG O SA FIE BINE TINUT SI INGRIJIT AM AVUT UN PEHINEZ MIA MURIT DE BATRIN SA STII 18 ANI SI CEVA MIA TRAIT ASTEPT DACA VREI ASA LA TELEFON 0786362002 SAU 0745586910 SINT DIN BUCURESTI 150 DE EURO NU PERMIT SCUZAMA UN 50 DE EURO FAC EFORT SI DAUU DA MAI MULT NU POT ORICUM STAU LA CURTE SI VA FINE TINUT DACA VREI PUTEM RAMINE PRIETENI SA SAI VIZITEZI ORICIND VREI SA VI LA MINE SAL VEZI ASTEPT URGENT TE ROG

    Raspunde
  63. adrian 15 Nov 2010 @ 17:17

    MARIUS ASTEPT TE ROG DA SPER STIU CA ITI OFER CAM PUTIN DAR NU POT MAI MULT CEA CE TIAM SCRIS MAI SUS E ADEVARAT DACA MIL DAI O SA POTI SAL VEZI ORICIND VREI STAU LA CURTE DECI ARE LIBERTATE SI VA FI BINE INGRIJIT DACA TE INDURI SAL DAI CU CIT TIAM SCRIS ESTI UN OM SUPER BUN ASTEPT TE ROG SA VORBIM LA TELEFON 0786362002 E COSMOTE SAU 0745586910

    Raspunde
  64. adrian 15 Nov 2010 @ 17:19

    ADRIANSK_75 E IDUL MEU ASTEPT

    Raspunde
  65. adrian 16 Nov 2010 @ 16:46

    buna MARIUS SPER SA VORBIM TE ROG DACA VREI sper sa iau un catel yorkshire terierr pot sa ofer cam 50 de euro maxim numi pemit cit se cere pe eunu e exagerat cine credeti ca vil cumpara daca totusi se indura cineva astept pe id mess adriansk_75 sau telefon 0786362002 urgent va rog o sa fie bine crescut stau la curte deci are libertate plus ca am avut un pechinez care a murit de batrin a trait 18 ani si ceva sper astept

    Raspunde
  66. adrian 29 Nov 2010 @ 18:01

    chiar nu mai e nimeni care sa dea un catel yorkshire terier nu pot sa cred as dori va rog puteti face un mare bine ptr un copil care e bolnav si isi doreste asa ceva din pacate nu isi permite sa dea atitia bani asa de mult cit se cere daca vreti sa faceti un bine va rog astept ptr ea il cumpar daca e nevoie da nu cit se cere e exagerat de mult cine credeti cava da atitia bani ramineti cu ei frAatilor 200 sau 250 de euro e mult astept totusi pot sa ofer maxim 60 sau 70 de euro astept urgent va rog numai din bucuresti astept pe id mess adriansk_75 va rog puteti face un mare bine unui copil care isi doreste asa ceva

    Raspunde
  67. richard 2 Dec 2010 @ 11:14

    cupar yorkshire ofer 200 euro id: speedline51

    Raspunde
  68. adrian 4 Dec 2010 @ 14:59

    alooo buna am cerut si eu ceva chiar asa rai sinteti de nu putei sa dati un catel yorkshire terierr mai ieftin de 200 de euro am oferit maxim 80 de euro nici asa nu se poate astept va rog urgent pe telefon sau mess adriansk_75 e idul meu sau telefon 0745586910 astept de preferat din bucurestiiam gasit si fara banii chiar da e departe tocmai prin cluj astept urgent va rog daca tineti la pret de 200 sau 250 de euro nu vi ia nimeni sa stiti daca vreti sai dati datii mai ieftin astept urgent maxim 80 de euro ofer va rog faceti un bine in primu rind si va fi crescut si alintat ca un rege va asigur daca sinteti din bucuresti si mil dati il puteti vedea oricind sa stiti

    Raspunde
  69. madelaine 9 Dec 2010 @ 18:10

    Buna as dori si eu un yorkshire pana in 200 euro

    Raspunde
  70. Melania butterfly 10 Dec 2010 @ 19:52

    vreau si eu un pui de yorkshire terrier..pentru detalii va rog lasati mail pe adresa mea va rog… eu am gasit in jur de 250 de euro si sincer nu mil pot permite…

    Raspunde
  71. Melania butterfly 10 Dec 2010 @ 19:56

    pentru detalii va rog add,,love_of_butterflyes….sincera sa fiu ..mai mult de 50 de euro.. 60 nu imi pot permite,deoarece pasaportul. carnet de sanatate si alte alea..costa…!!! [-O< …care se indura sa lase unul la pretul asta …va rog contactati-ma [-O< :-( [-O<

    Raspunde
  72. adrian 11 Dec 2010 @ 19:05

    rugaminte urgenta ptr sarbatori macar acum vreau un catel ofer 60 sau 70 de euro maxim un yorkshire terier indiferent baiat sau fetita va rog urgent astept pe id mess adriansk_75

    Raspunde
  73. adrian 12 Dec 2010 @ 20:36

    buna as dori un catel va rog un yorkshire terier pot sa ofer mxim 100 de euro va rog astept chiar fara carnet si cip si fara pedigree astept pe id mess adriansk_75 va rog

    Raspunde
  74. alina_bety2007 13 Dec 2010 @ 19:58

    am si eu catelusa gravida este rasa pura din elvetia pt detalii informatii slatina olt [email protected] sau [email protected] ..tot timpul anului puisori

    Raspunde
  75. andreea 29 Dec 2010 @ 11:44

    vreau shi eo un catel dinacesta ofer 50 euro

    Raspunde
  76. cristinika 3 Feb 2011 @ 15:24

    buna.. as vrea si eu o catel sau catelusa Yorkshire Terrier.
    as vrea sa va spun insa ca nu imi permit sa dau mai mult de 100 de euro va rog sa ma ajutati. va multumesc.

    Raspunde
  77. Oana 23 Feb 2011 @ 09:54

    ofer 100-150 e…imi doresc un caine yorksire terrier talie toy

    Raspunde
  78. Oana 23 Feb 2011 @ 09:56

    :D

    Raspunde
  79. adrian george 24 Feb 2011 @ 11:38

    buna ziua chiar nu e nimeni care sa vinda un catel yorkshitr terier as dori foarte mult ofer 100 de euro mai mult nu se poate e exagerat cit se cere am gasit si gratis dar e departe in capatu tari astept urgent poate e cineva care are sa dea unu va rog nu conteaza baietel sau fata astept

    Raspunde
  80. mihaela 25 Feb 2011 @ 18:17

    buna.am tot vazut diferite comentarii cum k ati vrea catel yorkshire terrier cu 50 euro…de ce nu va luati un alt catel?sunt atatea institutii care detin foarte multi catei si nu platiti nimik pt ei.fratilor….vreti yorkshire kiar dk nu va puteti permite.un astfel de catel costa 300-350 euro si plus k sunt foarte multe cheltuieli cu el.

    Raspunde
  81. CAMI 2 Mar 2011 @ 11:07

    Am eu un yorkshire terrier de vanzare.Provine dintr-o canisa din Ungaria,e mascul,are 1 an si trei luni, are microcip, pasaport si toate vaccinurile facute la zi.Pretul de vanzare este 250 euro, pret in care este inclus tot ce am luat pentru el: lesa,2 castronele de inox, cosul in care doarme, hainuta,jucarii, perie, sampon si balsam ( de-abia incepute ).Daca pretul e o problema, ganditi-va ca vaccin o sa-i mai faceti doar o data pe an de acuma, ca nu o sa mai aveti probleme medicale ( aceasta rasa e extrem de vulnerabila in primul an de viata si pot apare diverse boli ba chiar poate muri daca nu e ingrijit cum trebuie) si deasemenea ca are tot ce-i trebuie. Nu ma intrebati de ce-l vand ca e mai delicata problema.E dragalas foc, e obisnuit sa stea singur in casa 7-9 ore si evident nu-si face nevoile in casa.Trebuie sa mai stiti ca nu-l voi da oricui pentru ca m-am atasat foarte mult de el.Si inca un amanunt, catelusul il puteti vedea in Pitesti.Tel.0756558326

    Raspunde
  82. Maria 6 Apr 2011 @ 02:26

    Va rog mult vreau sa cumpar urgent un terrier yorkshire, nu imi permit sa ofer mai mult de 100 de euro! Cine ma poate ajuta sa ma contacteze [email protected] Multumesc!!!

    Raspunde
  83. george 6 Apr 2011 @ 16:44

    buna ziua vreau sa cunpar un catel de statura mica un yorkshire terier un chiuaua sau un bichon ofer maxim 100 de euro numai din bucuresti de preferat astept

    Raspunde
  84. adi 23 May 2011 @ 22:12

    Sunt interesat sa cumpar la un pret rezonabil un yorkshire terrier, nu conteaza sexul.Daca e de ales, as prefera femela. Sunt din Pitesti, dar ma pot deplasa daca e nevoie si merita.
    tel. 0745047069

    Raspunde
  85. ianka 5 Jul 2011 @ 13:40

    salut la totzi doresc sa cumparshi eu un Yorkshire terrer dar sunt prea mika pentrua da mai mult de 50 e……imi doresc din prima zi de viatza un asemenea catzel …..va avea conditzii bune shi ingrijit la timp…va rog adresa mea de email daca sunt pareri kontactatzima…[email protected]
    va rog…

    Raspunde
  86. ianka 5 Jul 2011 @ 13:41
    Raspunde
  87. alex badea 15 Aug 2011 @ 18:03

    am de vanzare puisori de yorkshire nascuti in iulie 2011,vaccinati si deparazitati,cu carnetel la numai 700 ron.0784623129

    Raspunde
  88. oare 17 Aug 2011 @ 12:59

    buna la toti cereti preturi prea mari ptr un catel yorkshire terier cine credeti ca va da atitia bani eu am luat gratis fara nici un ban si e rasa pura e pui la sase luni acum asa ca numai daca cereti preturile astea nici nu o sai dati am pe cineva care ia dat de pomana avea cinci deja nu mai putea sai tina dar daca ii dati asa scunpi oricum mersi acestui sait prin intermediu vostru lam gasit si fara bani degeaba suces la toti

    Raspunde
  89. bogdan 19 Aug 2011 @ 20:14

    ai mare grija daca cumperi un asa catelus. este fff sensibil, pe cat este de dulce. am cumparat si eu unul cu carnet de sanatate cu parazitari si vaccinari, dupa 3 zile de la cumparare a murit subit. numai excroci in romania asta. mai bine ia-l dupa ce face 4-5 luni, sa fi sigura ca o sa te bucuri de el, nu ca noi :(

    Raspunde
  90. catel 20 Aug 2011 @ 14:47

    eu am luat un catel spitz talie mica fara nici un ban chiar nu cit se cere aici exorbitant exagerat de mult ptr un catel lam luat la virsta de doua luni acum are sase luni si e sanatos tun e super sa ingrasat sii prieste stau la casa sunt multumis si aproape fara bani nu cit se cere aici sute de euro pai cine credeti ca va da pe criza asta frate mai lasati la pret un yorshire terier cam maxim 100 de euro mai mult nu merita asa ca lasati frate la pret daca vreti sai dati stiu pe cineva care avea cinci pui si tinea la pret nu a dat nici unu pina la urma a dat aproape degeaba sa scape de ei

    Raspunde
  91. bogdan 21 Aug 2011 @ 14:16

    un yorkshire nu poate sa coste 100 euro, in afara se vinde cu 600-700 euro acest caine. eu am dat 300 euro, pt 3 zile de “utilizare”.

    Raspunde
  92. mihaela 23 Aug 2011 @ 23:50

    buna.are dreptate bogdan.eu am o fetita yorky si am imperecheat-o cu baietelul yorky al surorii mele.crede-ma k sunt foarte multe costuri si nopti nedormite pana cresc ei la 2 luni sa-i dai.ei au acum 5 sapt si deja am vandut 2 din ei.adica se vede cand cresti un catel bine.mie nu mi-e frica ca n-o sa-i vand pt ca stiu cum ii ingrijesc fata de cei de la canise.

    Raspunde
  93. ruxi 6 Sep 2011 @ 16:10

    cat costa cainele asta? as vrea sa cumpar si eu unu si mar interesa cat costa

    Raspunde
  94. mihaela 7 Sep 2011 @ 17:55

    eu ii dai cu 250euro si mai am 2 fetite.uite si nr meu de tel daca te intereseaza 0732931984.

    Raspunde
  95. adrian 7 Sep 2011 @ 17:57

    buna raspuns ptr roxi nu teas sfatui sati iei un yorkshire terier daca vrei intradevar sunct scumpi foc ca catei dar na refer si la pret la cel putin 200 de euro se cere si nu se merita ptr un ciine unu mai mare da dar ptr unu asa mic nu se merita nici 100 macar eu am luat un cate; spitz tu fara nici un ban aproape si e rasa pura cu pedigree inca e un scunpp daca vrei sa vorbim mai multe sau sal si vezi poate vorbim pe mess adriansk_75 e iduul meu deci te sfatuiesc sa nuti iei un yorkshire terier eu de un an ma chinui sa iau si fara 200 de euro nuti da nimeni acum nu mai am nevoie tiam zis am un spitz tu talie mica e superb astept poate vorbim daca doresti treaba ta faci ce vrei daca ai bani si nai ce face cu ei iati dar fara 200 de euro nu prea gasesti poate sa ai mare noroc

    Raspunde
  96. adrian 7 Sep 2011 @ 18:01

    ptr mihaela nu crezii ca e exagerat de mult 250 de euro eu am avut ocazia sa iau degeaba ii dadea sa scape de ei dar era drum lung sa ma duc pina in vilcea asa ca am renuntat am luat un catel rasa spitz gratis din bucuresti asa ca ceri cam mult maxim 100 de euro daca vrei sai dai sa stii

    Raspunde
  97. mihaela 7 Sep 2011 @ 18:07

    dragul meu,cateii mei sunt foarte frumosi,vaccinati,rasa pura si foarte bine ingrijiti.cei care i-au cumparat sunt foarte multumiti de ei.daca vrei un catel mai ieftin sau fara sa dai niciun ban…dute la centre in care sunt sute de catei care asteapta stapan.si eu,pe langa catelusa mea pe kre am dat 350euro….mai am 3 maidanezi si ii iubesc la fel de mult.deci nu-ti mai da tu cu parerea cat ar trb sa fie un catel dasta pt k nu stii.in strainatate se vand cu 800-1000 de euro.

    Raspunde
  98. adrian 8 Sep 2011 @ 20:36

    raspuns ptr mihaela tot e mult 300 sau mai mult de euro tiam zis tot cine de rasa miam luat un spitz si cu pedigre cu tot vacinat carnet de sanatate tot la doar un milion si e rasa pura sunt la fel de frumosi si ca yorkshire dar sunt exagerat de mult cit cereti am avut okazia sal iau gratis dar faceam mult pe drum si am renuntat asa ca nu mai vorbiti voi e mult 300 de euro exagerat am pe cineva la luat si intro luna ia murit a dat bani degeaba asa ca lasati la pret daca vreti sai dati pe criza asta nu va da nimeni ce garantie ai ca nuti moare dupoa cel iei

    Raspunde
  99. mihaela 11 Sep 2011 @ 18:38

    ca sa stii si tu..i-am vandut pe toti si cu 250euro.la mn au venit toti cumparatorii akasa si in kz k se intampla ceva cu vreun catelus ma gaseau.daca e sa o iei asa k poate sa-ti moara,asa ti se putea intampla si tie cu al tau.in fine nu stau sa ma cert k n-am cu cine sa ma inteleg

    Raspunde
  100. andreea 13 Sep 2011 @ 12:47

    Eu am o femela de yorkshire terrier de 8 luni. E o dulcica si e rasfatata casei si cu toate astea stie de “nu-i voie”. Am luat-o de la cineva de acasa si era bine ingrijita si fericita. Uitati-va in ochisorii catelusilor de la crescatorii cat sunt de tristi.Nu au parte de afectiune deloc, crescatorii nu ii vad decat ca pe niste surse de venit. la urma urmei iti iei un catel de companie care sa fie sanatos si iubitor, nu conteaza atata pedigriuri si aspecte si etc. A mea si acuma are urechile blegute si ce daca? O iubesc mai mult decat orice si nu as da-o nici sa imi dea mii de euro pe ea.

    Raspunde
  101. mihaela 13 Sep 2011 @ 22:50

    asa e.ai dreptate andreea.eu nu sunt crescatoare dar am lasat-o sa-mi faca o serie de pui.(acum am castrat-o)si toti kre mi-au cumparat catelusii sunt f fericiti k erau f bne crescute si alintate(dormeau cu mn in pat)iti dai seama.si knd le-am dat am plans la fiekre in parte pt k ma atasasem f mult de ei….

    Raspunde
  102. Simona 25 Sep 2011 @ 21:04

    deci,nu stiu unde sa mai caut si ce sa fac….motiv pt care scriu astazi aces msg si va cer ajutorul cu disperare.Si eu imi doresc extraordinar de mult un “yorki” si am inteles cum sta treaba cu canisele(inmultitori) si nu stiu nici un crescator si din ce am mai gasit….credeti-ma k am dat de oameni care mi-au spus:am 2masculi si o femela,au 9 sapt si nu au nici un vaccin sau deparazitare pt k,clientul vrea sa aibe o anumita siguranta atunci cand da niste bani. ?! adik..?!serios?Va rog din suflet dak aveti un sfat,o idee sau….un catel:),nu ezitati sa o impartasiti si cu mine.
    Multumesc anticipat,Simona.

    Raspunde
  103. vali 27 Sep 2011 @ 18:19

    suna-ma pe numarul asta si vorbim mai multe in leg cu ce vrei tu. 0732 931 984

    Raspunde
  104. Alex 1 Oct 2011 @ 11:22

    Mai am de vanzare o femela de yorkshire, 2 luni, vaccinata si deparazitata conform varstei, carnet de sanatate, ingrijita foarte bine. Se pot vedea ambii parinti. Pret 150€. 0730.233.710

    Raspunde
  105. Incognito 13 Apr 2012 @ 12:21

    Din pacate, cei care aveti yorkie de pe aici ati luat catei de la samsar / comercianti / inmultitori, nu ati luat de la crescatori / canise. Va rog faceti diferenta intre un crescator cu afix eliberat de Federatia Chinologica Internationala, este membru Asociatia Chinologica Romana si merge in expozitii. Singurul act care atesta rasa pura este pedigreeul / certificat de origine. Un catel nu se ia cu pedigree pentru a-l duce in expozitii neaparat, nu toti cateii au potential de show si nu vor fi toti campioni. Il iei cu pedigree pentru siguranta ca este de rasa, ca se cunosc parinti, bunici, etc, ca acestia nu au avut probleme de sanatate, etc. Cresterea responsabila a cateilor de raa costa, iar cei care au impresia ca un crescator serios urmareste profitul se inseala. Cand plateste dincolo cateva mii de euro pe un caine, in care mai baga alti bani in expozitii, ingrijire, hrana de calitate, cosmetice, vaccinuri, etc….cum credeti ca se imbogateste? Da, se imbogatesc acesti inmultitori si comercianti de caini. Vedeti mai multe aici: poate incet incet lumea va incepe sa faca diferenta……

    http://www.facebook.com/Stop.Inmultitori.Comercianti.Caini?ref=tn_tnmn

    Raspunde
  106. Natalia 27 Mar 2013 @ 00:41

    Vreau si eu un yorkshire terrier de talie mică!!! Are cineva de vânzare????? Fetița îmi doresc!!!

    Raspunde
  107. Casian 6 Jan 2014 @ 19:28

    Buna! Ma numesc Bozintan Casian si stau in Satu Mare , am 9 ani si imi doresc foarte mult un catelus Yorkshire Terrier
    Va rog ma puteti ajuta ?
    Ofer 150 Lei.
    Nr. Tel 0724528299

    Raspunde
  108. bibi canila 23 Feb 2014 @ 17:14

    buna ma numesc bianca si ma uit aici pt ca o sa imi iau un catel !

    @Alex – poti sa trimiti o poza cu ei?

    Raspunde
  109. Gheorghiu Mihaela 13 Oct 2014 @ 00:09

    Bună. Am și eu un yorkshire terrier, are un an și 2 luni, și este băiat. Pe lângă el mai am și un metis de talie mica, de 2ani și 2luni. Toto este cel yorkshire, și este un cățel foarte energic, frumos și ascultător. De fapt amândoi sunt foarte frumoși, dar Toto e foarte energic. Are 4 kg pt k mănâncă mult și se și joacă mult. Chiar dacă e mic, nu se lasă. De mic s-a chinuit sa se suie în pat, iar acum doarme intre mine și soțul meu. Dar nu doarme oriunde, ci sub pătură. Iar Kyky cel mare care are și el 5 kg, e mai lasator,. Îi iubesc pe amândoi la fel de mult, dar parca Toto e mai mamos, e lipicios. Sfatul meu e sa luați un yorkshire pt k o sa va umple viata cu multe bucurii. Toți câinii sunt niște drăguți, care î-ti umplu viata cu multa energie. Nu știu ce as face dacă ar păți ceva. Ma bucur k văd aici mulți iubitori de câini. Sut suflete nevinovate.

    Raspunde
  110. casdasd 28 Nov 2014 @ 20:49

    dute naibi cu ele

    Raspunde
  111. Byank 9 Mar 2019 @ 00:43

    @Alex – Buna ziua ,mai aveți cumva vreun cățeluș disponibil de aceasta rasa??

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)