Sari la conținut

Cuscrii, primul film al lui Costel

cuscrii poster film Ieri a fost una din zilele alea în care am mers la film. După cum știți nu prea mergem noi la filme, dar ieri am zis să facem o excepție și mi-am scos soția și pe Costel la film. Este primul film la care l-am dus pe Costel și i-a plăcut (așa bănuim noi, că s-a mișcat nonstop).

Bun, acum să revenim la lucruri serioase și să revenim la film.

În câteva cuvine a fost un film românesc, o comedie serioasă. Am râs și ne-am simțit bine și am văzut tot felul de momente ce ne-au părut cunoscute.

Filmul este despre un cuplu de tineri ce urmează să se căsătorească. Mariana (Ioana Blaj) și Ionuț (Paul Ipate). Ca orice cuplu care urmează să facă acest pas trec prin întâlnirea cuscriilor. Ei bine, la ei întâlnirea a fost plină de umor.

Dacă la început toate au mers bine pe măsură ce întâlnirea înainta, pe măsură ce sticlele de țuică se goleau, lucrurile au început să se tensioneze.

Avem în fața noastră trei cupluri cu trei viziuni diferite asupra nunții, tinerii care vor să facă ceva pe gustul lor, ceva tineresc, părinții lui Ionuț care vor ceva tradițional, cu lăutari și cu obiceiuri românești, și părinții fetei care vor cea mai mare nuntă posibilă, cu care să ajungă și la televizor, dacă se poate. Cum să nu facă ei ceva grandios pentru fiica lor?

Vă recomand să mergeți la film pentru că aveți ce vedea și o să ieșiți din sală cu zâmbetul pe buze, garantat.

Pe lângă asta o să aveți din nou ocazia să-i vedeți pe unii din cei mai mari actori români la treabă, pe Mircea Diaconu, Luminița Gheorghiu, Marian Râlea și Gabriela Popescu.

Mai jos aveți câteva poze din film.

Filmul poate fi văzut în toată țara, lista cinematografelor ce-l difuzează o puteți găsi aici.

Ca să vă conving aveți mai jos și trailer-ul oficial al filmului :)

Sursa poze

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. ervin 24 Oct 2014 @ 10:57

    Din păcate, un film plin de clişee americane, actori buni in filme slabe, stilul ProTv tot mai jalnic

    Raspunde
  2. criserb 24 Oct 2014 @ 11:38

    @ervin – gusturi și gusturi, mie mi-a plăcut, m-am simțit bine, am plecat de acolo cu zâmbetul pe buze.

    Raspunde
  3. Bogdan 24 Oct 2014 @ 17:41

    M-as duce la film dar nu-l halesc pe ala din reclama Vodafone de nicio culoare :))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)