Sari la conținut

Da, e un camion pe cablu

Swiss 1

Deci e incredibil. Ma uit si ma minunez cum la altii se poate face orice si la noi nu. Imi vine sa mor de ciuda ca nu sunt si eu elvetian, francez, neamt si de ce nu chiar ungur.

Uite ca la ei se poate. La ei se poate sa construiesti si la 2000 de metrii, chiar daca nu ai drum pana acolo. Ei sunt capabili sa urce ditamai masinile pe cablu, pentru a se folosi de ele acolo si noi nu suntem capabili sa turnam o autostrada la o altitudine la care ai acces si daca nu vrei.

Swiss 2

Swiss 3

Swiss 4

Mai multe detalii despre noua constructie din Elvetia gasiti aici.

Cred ca noi suntem rusinea comunitatii europene si nu spun asta fara regrete. Dar… macar sa ne recunoastem valoare. Sau daca gresesc, spuneti-mi voi o tara care e mai inapoiata ca noi din UE…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
 1. Bogdan 28 Mar 2011 @ 23:58

  Da stiam de metoda asta, am aflat cand am fost in Austria la Volvo Ice Camp … filmuletu aici: http://www.youtube.com/watch?v=pdn6aAkL6Sw

  Raspunde
 2. Gerhald 29 Mar 2011 @ 02:31

  Chiar si japonez!

  Raspunde
 3. Alex Dima 29 Mar 2011 @ 07:53

  Aş da like dar nu mă lasă sufletul când mă gândesc că la alţii se poate şi la noi nu.

  Exact cum ai zis cu autostrăzile, ajungi şi fără să vrei. Cum se face că România se împrumută cu miliarde de euro şi de 20 de ani nu putem face nimic, nici măcar o amărâtă de autostradă..

  Raspunde
 4. A.Dragos 29 Mar 2011 @ 09:40

  Ce mişto e! :)

  Gen, hai, vii la o plimbare cu tiru la 5000 de metri? :))

  Raspunde
 5. Alin 29 Mar 2011 @ 13:17

  Si in Romania vezi masini suspendate dar din pacate nu pe cabluri, ci pe carute trase de cai.

  Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)