Sari la conținut

Al doilea box de la RDS

De cand am 2 camere, am si 2 televizoare dar un singur box de la RDS. Sincer m-am cam obisnuit cu boxul ala si ma tot gandeam eu cum ar fi sa-mi mai pun unul si la al doilea televizor.

Ma gandeam ca trebuie sa platesc niste bani in plus si nu stiam daca se merita. Am zis hai sa vad cat poate sa coste oare in plus :)

Dau telefon, ma gasesc in baza de date si imi spun ca la abonamentul meu, box-ul mi-l dau moca, fara nici un cost suplimentar. Dar, o sa fie simplu, fara HD. Eh, e bine si asa. Am sa ma obisnuiesc fara HD in dormitor.

In living am cu HD, pentru care platesc (custodie) o suma. Nu mai stiu exact cat, cred ca 5 sau 10 lei. Pentru ca platesc, eu am dreptul la abonamentul pe care il am la un box moca, dar fara HD.

I-am intrebat daca au pe stoc si mi-au zis ca nu, dar ca nu tre’ sa ma duc eu la casierie sa tot intreb daca au primit, ci ca in baza sesizarii pe care am facut-o telefonic o sa ma anunte ei cand primesc si mi-l aduc acasa :)

Deci, inca o bila alba pentru RDS :P

P.S. Sorry Raca :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
14 comentarii
  1. Ciprian 29 Mar 2011 @ 13:00

    inteleg ca si dormitoru e gata? chiar vroiam sa te intreb :D

    Raspunde
  2. criserb 29 Mar 2011 @ 13:05

    Nope, nu e gata. Nu s-a intamplat nimic in dormitor, totul e asa cum stii, deocamdata numai saci :)

    O sa-mi vina in weekend dressingul ala mic (din nisa) si cam atat pentru moment. Dar na, televizorul chiar daca sta pe un scaun are destul de putine programe, asa ca simteam nevoia unui box digital. (Pe analog prind doar 40 programe si imi lipsea chiar unul pe care vroiam sa-l vad :P)

    Raspunde
  3. Gerhald 29 Mar 2011 @ 13:07

    Stai sa vedem daca o sa te si sune sau o sa uite de sesizarea ta! ;)

    Raspunde
  4. luke 29 Mar 2011 @ 13:19

    Ce bine ar daca ar merge treaba la RDS asa si in Brasov , sa suni la ei sa spui ce ai nevoie si ei sa vina sa-ti aduca acasa.

    Raspunde
  5. criserb 29 Mar 2011 @ 13:20

    In cazul lor chiar sunt optimist, pana acum nu m-au dezamagit. Eh normal, toate au un inceput :)

    Raspunde
  6. luke 29 Mar 2011 @ 13:54

    La noi prin Brasov trebuie sa te rogi de ei vreo 10 zile pana iti rezolva o problema si ultima oara am rezolvat cu Opc-ul azi primind si raspuns de la ei, imi ofer o reducere de 62 de lei la urmatoarea factura pt ca nu am avut net timp de 10 zile :)

    Raspunde
  7. criserb 29 Mar 2011 @ 14:27

    @luke – sa stii ca am auzit din multe parti ceea ce zici tu, nu esti singurul caz, dar uite ca eu pana acum am avut noroc :) Sper sa continui tot asa relatia pe care o am cu ei ;)

    Raspunde
  8. luke 29 Mar 2011 @ 14:32

    Norocosule, te invidiez, cand eram la Romtelefon pe partea de suport erau baietii de nota 10 si a doua zi la prima ora venea echipa la usa.Numai ca la Romtelefon upload pauza iar pe Brasov cum Rds-ul cam detine monopol e clar ca fac ei ce vor, trebuie sa avem inside man la thenic ca altfel e jale.

    Raspunde
  9. Ciprian 29 Mar 2011 @ 14:42

    luke daca stai sa o iei legal si poti demonstra ca nu ai avut net sunt obligati sa faca treaba asta, nu au facut`o ca sa fii tu mai fericit :D Eu daca eram in locul tau sunam din ora in ora si o rezolvam intr`o zi maxim 2. In cta, sau poate cel putin in cazul meu merge fraza : Daca nu imi rezolvati problema pana diseara, maine va scot toata cutia de pe scara din priza si sigur o sa o rezolvati” pt ca ei sunt obligati sa plateasca o chirie asociatiei pt ca isi tin cutiile cu echipamentele pe scarile blocurilor, in fine intram in alte discutii aici :D

    Eu personal, in ultimu timp, cel putin in constanta, am observat imbunatatiri la serviciile lor, cel putin la centrala cand iei legatura cu ei, net la fel merge bine si fffffff rar pica, iar cand pica pe mine cel putin cand am avut eu probleme ori au existat expliucatii logice ori au rezolvat`o imediat

    Raspunde
  10. SIP 29 Mar 2011 @ 14:42

    Vezi ti-am dat de lucru… Nu mai bine nu ti-l duceam ?

    Raspunde
  11. luke 29 Mar 2011 @ 14:50

    Ciprian deci tu nu stii cum merg treburile in Brasov, am incerc int oate felurile posibile si imposibile dar nu ai cu cine.Ma suna echipa de la RDS sa ma intrebe cand ma gasesc acasa, le spuneam intre ce ore pot fi gasit si-mi ziceau ca revin ei in jurul orei cutare cu un telefon si mai uitai sa mai revina.Daca sun la suport clienti si-mi raspunde cate o pitipoanca care e toatal pe langa subiect.De exemplu am avut o data o problema cu schimbarea ip-urilor.MI-au schimbat ip-urile fara sa ma anunte si m-am rugat de ei o saptaman pana s-au gandit sa-mi aloce unul din cele 3 ip-uri iar cand le-am primit si pe celelalte doua, nu-mi erau funtcionale si sun la ei si-mi raspunde o piti ii spun ca ip-ul cutare funtioneaza iar celelalta doua nu si tipa ma ia ca daca am cablu bagat in calculator :).mai spune ceva daca ai cui.

    Raspunde
  12. AlexStanica 31 May 2011 @ 19:44

    Ai aflat cumva de vreun box sau solutie oferita (sau nu) chiar de RDS pt inregistrarea de la tv, hd sau nu, precum cea de la UPC?

    merci

    Raspunde
  13. criserb 31 May 2011 @ 21:44

    @AlexStanica – din pacate nu. Pentru moment la RDS nu este nici o solutie sa putem inregistra asa cum pot cei de la UPC

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)