Sari la conținut

Daca faci sex cum parchezi…

hoo-cu-tataOare cati din cititorii acestui blog au problema cu parcarea, cati dintre voi parcati pe doua locuri, sau trei atunci cand unul singur ar fi suficient?

Cati dintre voi stiti sa faceti corect o parcare laterala, sau cu spatele?

Sa vad acum sinceritate…

Sunt tare curios daca puteti recunoaste ca nu sunteti in stare sa parcati masina asa cum trebuie :)

Sau… cati dintre voi rugati pe altii sa va parcheze masina pentru ca voi nu puteti…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. GGD 22 May 2009 @ 10:09

    Ma sincer nu prea stiu sa parchez cu fata perpendicular pe strada;nu am vrut sa invat ca ma deranjeaza cand ma urc intr-o masina parcata cu fata si trebuie sa o scot din parcare.
    dar la parcarea cu spatele si cea laterala nu am nici un fel de probleme,poate si din cauza “soferilor de duminica” care habar n-au sa parcheze o masina drept si le lasa in toate directiile si eu incerc sa las masina in asa fel incat fraierii de langa mine cand pleaca sa nu aibe probleme cu masina mea.

    Nu am rugat pe nimeni sa-mi parcheze masina,dar am parcat masina unei domnisoare acum aproape 3 ani. se chinuia sa parcheze lateral o dacie breack (masina mare pentru o domnisoara si fara servo) si nu prea ii iesea si am rugat-o sa o ajut ca sa nu se mai chinuie. de atunci parca a mai invatat un pic sa parcheze si le da clasa multor barbati care se cred soferi.

    Raspunde
  2. cipoc 22 May 2009 @ 10:28

    fara nici o problema, oricunde, oricand:D
    da, vorbeam de parcare

    Raspunde
  3. Katrina 22 May 2009 @ 13:38

    Nu ocup niciodata doua locuri, parchez destul de bine si cu fata, si cu spatele, si cu lateralul :)
    Recunosc ca la inceput m-a mai ajutat Ionut sa o parchez… pentru ca nu eram inca obisnuita cu dimenisunile masinii, dar acum ma descurc si singura. Ah.. si am fost rugata (de catre o domnisoara cu Citroen C 3) sa-i scot masina din parcare.

    Raspunde
  4. mimi 22 May 2009 @ 18:15

    Recunosc ca daca locul e mai ingust o parchez din 6-7 manevre si dureaza mult. Dar nu o las niciodata parcata aiurea, chiar daca ma grabesc si am de facut ceva super urgent. Ma enerveaza de mor tampiti care asa cum se opreste masina asa o lasa.

    Raspunde
  5. Tudor 22 May 2009 @ 18:24

    parchez destul de stramb… :-\”… da de bagat o bag bine…

    Raspunde
  6. sip 23 May 2009 @ 06:24

    Eu o rog pe Ghiocel sa se dea jos,inainte de-a parca …pentru ca dupa ce parchez nu se mai poate .
    Dupa 37 de ani de parcari ar fi culmea sa rog pe cineva sa-mi parcheze, nu crezi ?

    Raspunde
  7. ama 24 May 2009 @ 23:25

    eu pot :D cel mai mult imi place sa parchez cu spatele si lateral. mai am si cazuri in care sunt necesare mai multe manevre dar le fac ;):)>-

    Raspunde
  8. naty 25 May 2009 @ 09:55

    La inceput am avut mari emotii , dar spre norocul meu prima mea masina a fost un jeep, imi facea impresia ca ocup toata soseaua si mi trebuie 3 locuri de parcare :)). 2 luni mai tarziu eram profi , si asta pt ca niciodata nu am rugat pe nimeni sa ma ajute si sa lupam cu masina chiar daca faceam 10 manevre. De atunci au trecut ceva ani am avut numai masini mai mici si nu mai am probleme cu parcarile!

    Raspunde
  9. denkamiko 29 May 2010 @ 17:56

    o parchez cum pot. lateral, chiar daca e paralel, de exemplu. niciodata nu mi a iesit laterala cu spatele.dar nu conteaza, ca oricum nu stau mult…

    Raspunde
  10. Amzis 28 Feb 2011 @ 03:15

    nu am probleme din astea. dar recunosc ca uneori o mai las pe 2 locuri( 1 loc jumate ) atunci cand ma grabesc :D

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)