Sari la conținut

Metode de copiat

papermateUltraFine.preview

Pornind de la reclama de mai sus vreau sa va intreb care mai sunt metodele de copiat prin licee, facultati?

Cand eram eu… nu erau prea multe, erau clasicile fitzuici (cele mai misto erau cele facute la imprmanta), lucrarile gata scrise de acasa, copiam cu tupeu direct din carte (la unii profesori) scriam tot felul de chestii pe mana, pe banca sau prin alte locuri pe care le credeam noi sigure.

Cam astea erau din cate imi aduc aminte… ma intreb, acum ca lucrurile au evoluat care sunt noile metode?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
13 comentarii
  1. Dianora 22 May 2009 @ 08:19

    Am vazut multi colegi cu casca. Se pare ca asta e cea mai sigura metoda mai nou desi dupa aia sa vezi distractie cand li se intepeneste casca! :))

    Raspunde
  2. anonim 22 May 2009 @ 08:27

    Haha. Foarte interesant.
    Metodele sunt multe.
    Telefoane mobile, hands free, casti, fituici, scris pe banca, sticle de cola pe care este scris pe eticheta, pe pachetele de tigari.
    La noi in liceu nu prea se copia. Multi au fost prinsi si au luat 2.
    Tu ai copiat? Ce metode foloseai?
    Ai luat vreodata 2 la liceu?
    Weekend placut!

    Raspunde
  3. octavian 22 May 2009 @ 08:54

    eu nu am copiat niciodata, decat colegii nepregatiti copiau!

    Raspunde
  4. criserb 22 May 2009 @ 09:26

    @anonim – am copiat cu toate metodele de mai sus :P si am luat si 2… eh ce vremuri, parca m-ash mai intoarce in liceu sa mai iau niste 2-uri :P

    Raspunde
  5. GGD 22 May 2009 @ 10:19

    O metoda pe care o mai foloseam in liceu si acum in facultate e telefonul si mai exact internetul pe telefon: meesenger-ul sau google.com. ma ajutat de foarte multe ori.
    @Serb: si eu as vrea sa mai fac o data liceul,parca era mai frumos ca acum. si daca as incepe liceul acum,cred ca as repeta si niste ani,as ramane asa intentionat repetent,ca sa aprofundez. :d

    Raspunde
  6. BL0G.RO 22 May 2009 @ 13:08

    Uite ceva ce mi-e ciuda ca nu s-a lansat cand eram la liceu… copii, daca aveti un smartphone + net intrati pe acest nou site si luati 10+ mai ales la mate :)
    Mai multe info aici http://www.bl0g.ro/interesante-si-utile/s-a-lansat-wolfram-alpha-concurent-cu-google/ (daca nu se supara nea` criserb ca am pus link ):”>

    Raspunde
  7. Tudor 22 May 2009 @ 18:14

    iPhone… cum zicea mai sus GGD. Google si messenger e foarte misto.. sau poza facuta in carte sau in caiet dupaia dai zoom… e bine ca atunci cand trece profu’ pe langa tine… il blochezi… si gata. Mie mi’e lene si sa’mi fac fitzuici.. dapai sa invat.. itit dai seama :-\”

    Raspunde
  8. Cristi 23 May 2009 @ 01:33

    Erau multe metode, inclusiv cele descrise de tine. Dar eu si colegul meu de banca din liceu eram fani guma de mestecat, asa ca am inventat o metoda specifica: faceam copiute inguste pe care le rulam si le lipeam de un capat, cu guma de mestecat, de fundul bancii. (Pe langa servieta, evident.) Guma avea 2 mari proprietati: putea trage de copiuta dupa pfota inimii, iar cand se apropia profesorul ii dadeai drumul si se rula la loc.
    Bineinteles, metoda functiona atunci cand nu eram mutati din banca.

    Raspunde
  9. Gutza 15 Apr 2010 @ 22:52

    :x :x

    Raspunde
  10. Gutza 15 Apr 2010 @ 22:59

    va zic eu o metoda eficienta scoti la imprimanta cu 2 minim max5 cu wordpad le faci foma de cuburi @ ai o sticla de bautaa racoritoare dezlipesti eticheta lipesti fituica pe patea care are contact cu sticla si te uiti prin sticla, sau faci fituica lunga de 10 cm .o rulezi bine bine bine apoi o lipeste la locul accesibil tragi de ea si apoi se ruleza la loc,sau lipesti fituica pe fundul unei doze de suc, sau sub gluga colegului din fatza evident daca are :PP cam atatea stiu sunt testatede mine merg 100% NUMAI ca este o problema fiti siguri pe tehnica aplicata nu va uitati mult prin jur sa vezi ce face profesorul si nu va incruntati fiti cat se poate de calmi :*:*:-\” :-\” :-\” :-\” :-\” :-\” :-h :-h :-h :d/ :d/ :d/

    Raspunde
  11. Gutza 15 Apr 2010 @ 23:01

    scuzati daca am greselile de gramatica:* am scris astape la 2 dimineatza dupa ora 00:00:d :”> :d/ :o :-\”

    Raspunde
  12. MooNy 15 Apr 2010 @ 23:30

    Pentru cei cu ochi foarte buni, mai ales la materiile de tocit:
    se scrie docomentu word si se printeaza 16 per page. Pentru cei mai nepriceputi cu vederea, se scot 8 per page. La 16 pe pagina tre` sa fii expert in citit microscopic – fontul devine ~2-3.se taie foitele avand grija sa puneti numerele pe pagini si se scot pe rand.

    Deasemenea, cine are iPod, mai ales 3rd generation ca are ecranu` mai mare, are optiunea NOTES si poate rula notitele oricand oriunde.
    Parerea mea e ca nu conteaza dupa ce copiezi daca stii cum sa copiezi si cum sa nu te dai de gol (daca ti-e teama si esti genu care se inroseste imediat la teama, nu e de tine)

    Raspunde
  13. akuta 23 Jun 2010 @ 20:30

    poti copia cu telu, fituici mici sau ……scoti la imprimanta foile mici le lipesti cu partea scrisa peste o banda de scoci presezi bine apoi le bagi in apa le lasi pana se moaie hartia si apoi freci cu degetul pana se duce. in urma acestui proces ramane doar scrisul pe scoci adica tusul. dupa care lipeste scociul pe mana,un pemar,coperta.etc :d merge f bn

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)